In atentia fetelor din AUSTRALIA!

In atentia fetelor din AUSTRALIA! | Autor: Buluci

Link direct la acest mesaj

Salutare! am si eu o intrebare ptr fetele din Australia!
Am tot incercat sa gasesc raspuns pe net , dar am dat de voi la un subiect mai vechi , prin 2004! Speta mea e putin diferita de acel subiect:
Sunt deja casatorita cu un cetatean australian de origine araba (iRAQ), casatoria a fost incheiata in RO in decem 2004, dar actualmente locuim impreuna in Azerbaijan!El are aici un cintract de munca pe perioada nedeterminata! In plus eu sunt deja insarcinata in 23 saptamini!

Ce sanse as avea sa obtin viza aceea temporara, avind in vedere ca sotul meu nu locuieste acolo de aproape 6 ani!

Multumiri anticipate!

Cristina Baku

pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

tu vorbesti de viza (temporara) de australia? voi ati fost vreodata acolo sau ati vorbit cu ambasada australiana in ro (mai este?!) sau azerbadjan? ca tu esti maritata cu un australian - unde se reflecta asta in actele tale? certificat de casatorie? - am inteles ca ala il aveti romanesc, nu? sa stii ca nu ma pricep deloc la situatia ta, incerc si eu doar sa deslusesc ce sfaturi as putea sa-ti dau.

pupici pe burtic:)

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (30+)

www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

Cred ca cel mai bine este sa intrebati la ambasada, daca sotul tau este cetatean australian poate veni in Australia oricand, tie iti trebuie viza de turist si pentru asta iti trebuie un sponsor, procesarea dosarele de spouse dureaza in jur de un an dar asta pentru cazul in care unul din soti domiciliaza in Australia, daca nici el nu locuieste aici...nu stiu cum se procedeaza. Cel mai bine este sa sune sotul tau la ambasada sa intrebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Cristina, viza (pt. tine)nu se ia decit in momentul in care vreti sa veniti in Australia, altfel nu ai nevoie de ea. Daca in viitorul apropiat doriti sa veniti, cel mai bine ar fi sa contactati ambasada australiana cea mai aproape de voi pt. demararea procedurilor de viza pt. tine. Nu cred ca vei veni cu viza de turist, cum zice Oz, trebuie sa vii pe spouse visa, insa trebuie sa va interesati ce si cum din timp, poate dura si nu cred ca ai chef sa alergi pe ultima suta de metri, pt. ca nu-i veti impresiona pe functionari ca aveti un bb mic, daca nu se intrunesc conditiile, nu capeti viza iar ei nu se grabesc decit in cazuri de urgenta, altfel respecta termenul de procesare. Succes!

Mergi la inceput

Dodo, eu cred ca ea vrea sa nasca in Australia pentru ca zice ca e DEJA in 23 saptamani, in cazul asta numai cu viza de turist poate ajunge aici pentru ca spouse visa dureaza un an pana o primesti, cunosc 2 cupluri care si-au adus nevestele pe viza de turist pe care au prelungit-o pana s-a rezolvat cu spouse visa. In caz ca nu doreste sa vina in viitorul apropiat e bine sa-si puna dosarul sa aibe acte in regula in momentul cand decid sa vina si sa nu stea atunci sa-si bata capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Fetelor , va multumesc pentru informatii, dar nu m-am lamurit mai deloc!
Oz, nu intentionez sa nasc acolo, voi naste aici in Azerbaijan!
Nu voi pleca prea curind spre Australia, poate peste citiva ani buni, dar vroiam sa stiu din timp care ar cam fi pasii, exact cum ati spus si voi , nu vreau sa alerg pe ultima suta de metri prin ambasade, mai ales ca in Rominia nu aveam ambasada, si nici aici in Azerbaijan! Cea mai apropiata ambasada este in Turcia!
Eu mi-as dori sa plecam toti 3 odata, nu sa plece sotul primul iar eu sa astept pe aici!
Monet, eu sunt casatorita cu certificat de casatorie emis de autoritatile romine!

Cristina Baku

pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Am vorbit cu sotul si se pare ca putem sa intrebam aici la British Embassy, deci nu va fi necesar sa mergem pina in Turcia!

Va multumesc din suflet pentru amabilitate!

Cristina Baku & Simon 23s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Cum adica nu te-ai lamurit? Deci viza permanenta de care pomenesti nu se obtine din prima, trebuie sa stai 2ani(sau 3 mai nou??)in Australia cu spouse viza, dupa care ti se da viza permanenta iar dupa inca 2 ani poti aplica pt. cetatenie...
Consulat general este in RO, daca ai pe cineva care sa ceara formulare si informatii de-acolo, caut si-ti dau adresa si tel..Iar bb are prin nastere cetatenia australiana, dupa ce nasti trebuie oricum sa contactati ambasada pt. certificat de nastere australian. Succes si, daca mai ai nelamuriri, nu ezita sa-ntrebi, in masura cunostintelor noastre te vom lamuri!

Mergi la inceput

Dar nici spouse visa nu se obtine imediat , perioada de asteptare este in jur de un an. Ce trebuie tu sa faci acum, intri pe www.immi.gov.au si citesti toate informatiile legate de spouse visa , apoi printezi formularul si il completezi, aduni toate actele si trimiti totul la adresa care apare pe formular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Oz eu tocmai am ajuns in australia cu spouse visa si am asteptat 3 luni si jumatate...Nu e chiar atat de rau cum se spune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cum adica pe prima pagina? Ultimul mesaj este al tau....

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput