factor de risc-triplu test
Buna fetelor,
Sunt un pic nedumerita. Mi-am facut acest triplu test la MEDSANA si rezultatele sunt doar niste valori care la mine se incadreaza in saptamana de sarcina in care eram atunci si care sunt ok.
Dar doctorul mi-a zis ca el nu inter[reteaza analizele, sa ma duc la genetic lab unde imi face factorul de risc in functie de valorile pe care le am in analizele facute la medsana.
Voi tot asa ati procedat sau daca valorile au fost in limite normale nu ati mai facut factorul de risc??? mie nu mi se pare corect sa dai bani pe aceste analize la o clinica si ele defapt sa nu fie complete, sa trebuiasca sa te mai duci si in alta parte, la alt laborator.
Va rog sa imi spuneti la voi cum ati fost rezulattele
Raspunsuri
toanca spune:
Si eu am facut triplu testul....de ce nu stiu sa-ti spun, dar asa a vrut dr.
Dupa ce mi-au iesit analizele, dr. mi-a spus ca rezultatele sunt in limitele normale si atat.
Nu mai m-a trimis sa fac alte analize.....
Eu am facut analizele la fostul spital Emilia Irza din Colentina.
Ai intrebat medicul de ce mai trebuie sa faci alte analize din moment ce rezultatul e ok?
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
Dori73 spune:
Buna dimineata viitoarelor mamici! Eu mi-am facut triplul test la Genetic - Lab de linga Cimitirul Ghencea.Costa si moderat si acolo m-a trimis dl.dr.Tutunaru.Testul a iesit negativ si are si interpretari,adica valorile tale pe o coloana, si cele normale pe alta coloana + Concluzia testului.Costa doar 1.200.000 si rezultatul poate fi trimis prin fax, e-mail, etc.In cursul zilei de azi va dau si nr.de telefon de acolo. Adresa este str.Girleni, nr.3, bl.C78.Succes.![]()
tedita spune:
la medsana unde am facut eu analizele iti dau valorile nu sunt si factorii de risc trecutzi. Explicatia este ca nu ar avea inca nu stiu ce soft. Si dr. meu mi-a spus ca fara acel factor de risc calculat, adica doar cu valorile , nu sunt foarte concludente analizele. Eu asta nu inteleg. De ce mai fac aceasta analiza cei de la medsana daca tot nu sunt relevante fara acel factor de risc??
xandra28 spune:
tedita, eu mi-am facut triplul test shi rezultatele le-am primit exact ca tine, valori care se incadrau intr-un interval, in functzie de saptamana de sarcina. nu este incorect ca nu tzi-au dat factorul de risc, asta, in functzie de varsta ecografica a sarcinii shi de valorile rezultate, de varsta mamei, de greutate, etc, se da acest factor de risc, dar repet, nu este obligatoriu. dr meu a vazut valorile, a zis ca sunt in grafic shi e super ok, shi ca nu mai e cazul de factor de risc. daca totushi vrei shi asta, cred ca te potzi duce cu rezultatul la alt laborator, de ex synevo, sa-tzi dea factorul de risc, chestie care costa putzin, 100-200.000.
bafta
xandra, 27 fix
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
toanca spune:
Eu la fostul spital Emilia Irza din Colentina nu am platit nimic pentru analiza.
Acum se numeste Institutul pentru protectia mamei si a copilului si din acest motiv analizele sunt gratuite
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
karmenutza spune:
Si eu am facut triplul test la IDS Laboratories si nu mi-au dat decat valorile analizelor. Interpretare nu mi-au dat, m-au trimis cu ele la doctorita mea. Ea mi le-a interpretat in functie de varsta, ecografie etc. Si mi-a zis ca e bine, nu e nici o problema. Du-te cu ele la ginecologul tau ca de obicei acolo unnde se recolteaza si se lucreaza analizele, nu-ti dau interpretarea. Asta stiu sigur.