Filme... ciudate

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Eu am ramas socata cand am vazut prima oara Natural Born Killers. Cand am iesit de la film, asa cum spunea cineva mai devreme, n-am putut sa scot nici o vorba o buna perioada de timp. Asta in timp ce prietenii mei il comentau de zor.
Alt film care pe mine m-a socat a fost Quills. Mi s-a parut gretos, dar magistral interpretat de Geoffrey Rush.
Dar, dupa mine, toate parerile sunt pur subiective, toate depind de perceptia fiecaruia, de starea de spirit.
Eu de exemplu nu m-am putut uita la scena din Passion of the Christ in care era el batut. Nu am putut, pur si simplu, dar filmul, luat ca un intreg, mi s-a parut ok, nu genial, dar ok. O alta versiune, o alta interpretare...

Chestie de gust, pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by myrrha
Gandacelu', te somez sa-mi esplici de ce e Portocala geniala. Mi-au mai zis si altii ca e, da nu poci sa cred si pace. Mi se pare ca demonstreaza pur si simplu ca raul e inradacinat in om, n-ai cum sa-l inlaturi - ceea ce mi se pare naspa de tot

hopa!
dimpotriva, nu stiu de ce ai inteles tu asa ceva! erai sub stare de soc, probabil

ceea ce demonstreaza kubrik in acest film este ca educatia morala nu se poate face cu forta - si cu astra am zis totul

cred ca se adreseaza unui anumit public... cred ca trebuia sa fii "acolo" ca sa intelegi... de aia nu te condamn

"acolo" insemnand... la limita intre dorinta si vointa, nestiind cum sa survolezi frumos dorinta (interzisa, adeca), ca sa zic asa, si devenind o portocala mecanica

mustoasa, dar mecanica

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:

...
In concluzie, I agree cu sotul Doniei ! Vreau filme in care sa se spuna clar domle, de la inceput, care sint ai buni si care sint ai rai!

Uite de asta imi plac mie filmele de actiune cu Bruce Willis si Steven Seagal Ii bat pe toti de le sar capacele si stii sigur ca la sfarsit binele triumfa (ma rog, Bruce Willis de obicei e rupt in bucati si plin de sange sau moare eroic, spre deosebire de Steven Seagal n-are nici un fir de par clintit ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

quote:
Originally posted by ciupercar
Alt film care pe mine m-a socat a fost Quills. Mi s-a parut gretos, dar magistral interpretat de Geoffrey Rush.

Si pe mine, si pe mine! Dar de, era de asteptat, fiind sadic.

Gandacelu, uite acu ma bag in pat sa mai dorm o tira pina la 7 si incerc sa diger ce mi-ai zis.

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by ciupercar

Si pe mine, si pe mine! Dar de, era de asteptat, fiind sadic.

film prost si comercial

cel mai cel mai sadic vazut de mine a fost unul cu isabelle adjani posedata, ceva atat de scarbos incat nu l-am putut vedea pana la capat... o PORCARIE inimaginabila... possesion cred ca se numea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

topicul anterior de discutii este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34882" target="_blank">aici

enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

quote:
Originally posted by bruxinha

'aide sa va povestesc io cum am vrut sa vad Sin City, singura acasa fiind, si pe inserate
Am ajuns pana acolo unde incepe mortu' sa vorbeasca de pe scaunul din dreapta - in mintea zdruncinata a soferului, cica - punct in care am zis pass, am inchis si am jurat sa nu mai incerc experienta asta.
Mentionam for the records ca The Shining l-am vazut pana la coada. Si am citit si cartea, dupa. Iar cartea e mai buna ca filmu' - varianta in original, ca asa-s io snoaba, citesc Stephen King numa' in original, pr'etenii stiu de ce

Bruxinha, esti de-a mea, si eu sunt impatimita dupa Stephen King !! Stii ce carte am descarcat ca sa citesc aici ? Apocalipsul !!!
Si cand citesc de catastrofa produsa de virus, de degringolada oamenilor, asociez putin cu Katrina !!!

Fim ciudat dar de nota 10 : Efectul Butterfly !! Nota 10 !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
In opinia mea "The Butterfly effect" este un film ciudat si cu un final neasteptat. in rolul principal este iubitelul lui Demi Moore.

da,e ciudat dar mie mi-a placut stilul si mi se pare ca Ashton Kutcher a jucat foarte bine.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zebruca spune:

Iaca intru sa-mi dau si eu cu parerea. Gandacel, se pare ca ne intalnim din nou si ne mai plac si aceleasi filme! Mie mi-a placut, asadar Eternal sunshine-ul, si Amelie-ul, din Eyes wide shut nici macar nu imi mai amintesc mare lucru, rusine sa-mi fie!
Mulholland drive a fost spooky un pic, dar l-as mai vedea o data, nu am prins toate subtilitatile. L-am vazut la cinema si, la faza in care se filmeaza incet, de-a lungul unui zid si dintr-o data apare mare, in prim plan, fata unui cersetor unsuros, un tip din sala a urlat de groaza! Macar s-a mai destins atmosfera, ca toti am izbucnit in ras.
Mate, eu stiu ca Saw e una si The Texas chain massacre e alta. Cred ca nu am gresit titlul cu Texasul. In orice caz, am citi pe forumul de la cinemagia ca asta e mai ingrozitor decat Saw. Eu am avut o tentativa sa ma uit la Saw, il am pe CD, dar am ales sa il vedem si cu mama, care dupa 10 minute a renuntat, asa ca ne-am uitat la ceva mai usurel. Vreau sa il vad, deocamdata. Sa vedem daca rezist. O sa va tin la curent.
Cand eram mica, orice film politist sau cu un pic de suspans ma facea sa ma trezesc noaptea si, fie sa tip dupa mama, fie sa stau sa transpir cu plapuma in cap si un mic orificiu pentru respiratie, si aia intretaiata si ca vai de ea, de adormeam leoarca, spre ziua. Acum m-am mai adaptat si eu. Filmul care m-a ingrozit cel mai tare, tot la o varsta destul de frageda, a fost Jack spintecatorul, vazut pe video, la o matusa, pe ceva caseta pe care, nu stiu de ce, se tot repeta scena in care actorul ala (daca va mai amintiti) juca rolul din Dr Jekyll si Mr Hyde, bea potiunea aia si se transforma razand infiorator... Am pierdut cateva nopti din viata dupa aia. Apoi a venit Twin Peaks, la care am renuntat sa ma mai uit la un moment dat, dar am facut greseala sa ma uit la ultimul episod si apoi nu am mai putut privi in oglinda in timp ce ma spalam pe dinti...o vreme. The Village a fost slabut, stiam subiectul si m-am uitat la el fluierand.
A vazut cineva Old Boy? E un film coreean, l-am vazut in deschidere la TIFF 2005. Mi-a placut f mult, desi a fost, din multe pdv, extrem. Coreenii au un talent aparte de a face filme cumplite si violente. (asta din auzite, tot de pe la TIFF, ei erau expertii in filme soc. A se vedea Insula, cine are nervi si stomac, eu nu). Portocala de care se tot vorbeste nu l-am vazut, auzisem ca e un film bun, un clasic, kubric, bla, bla, controversat, interzis samd. A fost la TV nu de mult si am vazut sfarsitul, dupa ce tipul era deja in curs de reeducare. Cred ca e suficient. Tacerea mieilor nu mi s-a parut deloc sinistru, dar pe celelalte doua din serie nu le-am vazut. Dupa The ring, cel mai recent film groaznic vazut, am avut cateva seri de uitat mereu in spate, nu la tv si, de preferat, nedormit singura. Sunt cam fricoasa, e drept, dar nu mi-ar placea nici sa ma desensibilizez in asa hal, incat sa nu ma mai impresioneze nimic. Asa ca prefer, de cele mai multe ori, sa vad filme sweet, ca Amelie, care a fost adorabil.
Si pentru ca am sarit deja calul cu scrisul, va doresc vise lipsite de personaje din filmele voastre ciudate. Somn usor!

Mergi la inceput

poop zebruca

da, asa e, tacerea mieilor nu e chiar de groaza, e un film inteligent, fata de hannibal, care e de rasu' curcilor

Mergi la inceput