Filme... ciudate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by adda

Eu l-am vazut. De ce?
Nu mi s-a parut asa "periculos". Daca am reusit eu sa ma uit la el ... inseamna ca nici nu e

M-a indignat regizorul - a folosit pentru muzica din timpul ritualului ala (masonic?!) muzica religioasa ortodoxa in limba romana (din timpul Liturghiei ortodoxe), dar cantata in sens invers (backwards) ... dar nah, Stanley Kubrick

Nu-l consider un film bun!

He He He, pai era vorba de filme "ciudate", nu? Ca asa ma apucam si io sa insir p'alea cu Freddy Krueger - cosmarul din Elm street sau cum ii zicea.
Si ciudatenia aia backwards se pare ca e Liturghia Sf. Vasile cel Mare, care se citeste la exorcizari- printre altele.
Weirdo, asta era bottom line.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

bruxinha, eu credeam ca vorbim despre filme ciudate, dar la care sa nu ma pot uita de ciudate si freaky ce sunt (cum ar fi "Tacerea mieilor").
"Eyes wide shut" doar m-a indignat, nicidecum nu m-a speriat sau tulburat.

Cred ca am inteles eu gresit tema subiectului acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Originally posted by adda

bruxinha, eu credeam ca vorbim despre filme ciudate, dar la care sa nu ma pot uita de ciudate si freaky ce sunt (cum ar fi "Tacerea mieilor").

Oki Doki, pai atunci fereste-te de "Blair Witch Project"

Bu hu hu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Cel mai nasol film, dar nasol rau rau, e unul care se numeste "Saw", imi venea sa-l omor pe barbatu-meu ca mi-a adus asa film sa vad, imi venea sa plang de groaza (nu exagerez). Nici un film nu a avut un impact asa puternic asupra mea niciodata, nici in bine nici in rau.
E ingrozior, are niste scene de o cruzime si de-o violenta de neimaginat, eu nu stiu ce fel de oameni sunt scenaristii/ regizorii/ etc aia care au putut face asemenea film... Desi au trecut mai mult de 6 luni de cand l-am vazut, inca se mai "joaca" cu mintea mea, uneori imi aduc aminte scene din el si ma chinui sa imi mut gandul la altceva.
Si, intr-adevar, desi nu mi-a placut de la bun inceput totusi am stat sa-l vad pe tot...
Pe de alta parte, The Others e unul din favoritele mele, e cumva infricosator dar nu e violent. Ideea de lumi paralele imi place foarte mult.

http://community.webshots.com/user/ramonam106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by bruxinha
Oki Doki, pai atunci fereste-te de "Blair Witch Project"

Bu hu hu !

O sa ma feresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

The Others ne-a placut mie si sotului la nebunie ! Asat film maica, te face sa gandesti, sa descoperi ce-ti scapa, ca regizorul iti da anumite indicii ! Super filmul !
In schimb un film din care n-am inteles mai nimic, care e rostul, cine pe cine a dat delete e ( stai sa vad daca stiu sa-l scriu ) Eternal sunshine of a spotless mind ...
Ne-am uitat, ne-am scarpinat da' nimik...Spoky ...

Iar la filme de groaza nu ma uit ca-s fricoasa rau !! Da' ce , n-am alta treaba decat sa vad taiati, urati si alte alea ? Mai bine unul din colectia Arlechin, macar sa ma chinui frumos, nu ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ca sa nu mai spun de Fabuloasa viata a lui Amelie Poulaine!
Deloc nu mi-a placut, alte filme frantuzesti sunt pe placul meu, gen Amanta sotiei mele ( in care amanta e si regizoare si am mai vazut filme facute de ea ) .
Sau comedia aia bestiala cu cei 3 frati cu aceeasi mama si tati diferiti care mostenesc o suma fabuloasa dar o pierd ca nu aduc in timp util actele si tot felul de intamplari haioase de aici . Bes-ti-a-la !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

eternal sunshine? pai ce nu ai inteles? mi s-a parut simpatic, necum dificil... chiar mi-a placut mult, l-am vazut saptamana trecuta

pur si simplu se tot stergeau amandoi, si se tot intalneau, erau oarecum (sa zicem) predestinati, insa tot dand delete, nu mai ramanea nimic din ei - mie mi s-a parut emblematic filmul pentru lumea in care traim, in care trebuie sa fim fericiti si sa nu regretam nimic

a clockwork orange - eram insarcinata cu ile in 3 luni cand l-am vazut, la cinemateca mi-a fost teama sa nu pierd sarcina
pana la urma, dupa ce mi-a trecut greata, mi-am dat seama ca e un film bestial, bestial, de capatai aproape, despre liberul arbitru, adica si despre Dumnezeu

categoria kubrik recomand the shining despre care povestea si liiceanu ca l-a vazut cu plesu la heidelberg si apoi l-a speriat liiceaanu pe plesu noaptea si s-a temut ca i-a provocat un infarct - la asta eram cu ioachimu-n burta (ca si la eyes wide shut - e scarry si asta, parerea mea, iaca nu stiam de Liturghia intoarsa - in ce moment al filmului? la acel ritual? i guess so

pentru mine cele mai scarry sunt mulholland drive si lost highway (la aceeasi categorie twin peacks) a lui lynch -

myrrha, asta toamna am avut niste topice de disecat filmele "ciudate", daca mai are cineva linkurile sa le puna aici...

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

bre, dar 21 de grame?!

ce sa mai zicem de bergman, von trier et comp?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

inca un unghi de abordare pentru eternal sunshine: omul-calculator: dai undo, dai delete, esti ca nou numa ca nu mai esti om

mi s-a parut o critica superacida a lumii de azi, care tinde catre... fericirea cea mai absoluta

dincolo de asta ramane un mesaj extrem de uman, care m-a miscat pana in adancuri: pana la urma regreti ca dai acel delete... odata cu durerea dispare si frumusetea vietii... si ramai... gol... nu mai stii nici versurile de la oh my darling clementine

filmul e de nota 10, dar intr-un top personal de 50 de puncte filmu'

Mergi la inceput