Naturiste si Homeopate (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

miorita Cat timp a trecut de la ultima ecografie de a aparut fibromul? Eu am inteles bine ca aveai trei fibroame in afara cavitatii uterine in septembrie, care nu au mai evoluat din iunie? Si in septembrie a aparut acesta in cavitatea uterina?
De Vitex agnus castus ai citit? Nu te-ar ajuta? Periodinul ce contine? Cu prolactina cum stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Da marrina, vesti noi dar proaste, nu bune. Mi-am luat temp. bazala azi si era 36,6, asa ca pot sa consider ca picatirile alea au fost ciclul meu si acumsunt in ziua 15.
Apilarnil- sotul
laptisor-eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Marina, a fost o surpriza si pt mine cand la eco de la inceputul lui septembrie mi s-a spus ca in cavitatea uterina este ceva.Amintesc ca am facut eco abdominala la Medicover la mijlocul lunii iulie si in afara de cele 3 fibroame situate in afara uterului care erau mici si chistul care scadea de la luna la luna altceva nu a mai fost.Am plecat la mare pe 14 august fericita nevoie mare, pe 28 august mi-a venit menstruatia eu fiind tot la mare.Am avut pierderi de cheaguri la 1/2 h cate 2- 3 cheaguri mari, 2 zile, dupa care menstrautia a revenit la normal chiar nu m-a mai deranjat deloc.Atunci am zis eu ca s-a intamplat ceva cu mine, ma gandeam ca a crescut chistul, dadeam vina pe antibiotice ca am luat eritromicina pt amigdale si am intrerupt trat naturist ....Doctora care m-a operat anul trecut si care imi stie evolutia bolii a spus ca este sarcina...eu ca nu are cum ...si pana la urma dupa ce mi-a facut 2 ecografii la doua ecografe unul mai performant decat altul si dupa un control pe masa a ajuns la concluzia sa ma duc sa fac la inceputul lunii noiembrie o eco transvaginala.Eu care numai aveam liniste am luat atitudine si m-am dus la dr homeopata si fitoteraputa.Le-am explicat ce s-a intamplat iar dr homeopata mi-a dat trimitere la dansii la ecografie.Doctorita de acolo mi-a confirmat de existenta fibromului in cavitatea uterina....insa pe cei din afara nu ii vede.Chistul a scazut si a zis ca acum problema principala este sa rezolvam cu ficatul care este incarcat, sa facem o dezintoxificare 10 zile dupa care Periodin care contine vitex agnus castus ( da o cautare pe google si ai sa gasesti produsul).Acum astept rezultatele ....de maine incep cu ceaiul , chiar de azi am inceput sa mananc chipurile sanatos (ce o mai fi sanatos in ziua de azi) si continui cu extract de mladite de zmeur, coacaz negru si arin alb.
Analize hormonale cei de la Medicover nu mi-au dat sa fac asta apropos ca m-ai intrebat de prolactina ca zic dansii ca nu sunt concludente....echilibrul hormonal se modifica de la o luna la alta.
Asta era unul din motive pentru care intrebam pe fete, daca pot sa iau ceva natural care sa ajute vindecarea cauzei bolii, ceva in plus fata de ce mi-a dr fitoterapeuta....mi se pare cam saracut....dar ma gandesc ca si daca iau prea multe sa nu fac vreo dereglare mai puternica.
Numai bine,
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Salutare fetele!

Imi place tare mult ca discutati drespre trat. naturiste si ma gandeam sa incerc si eu... Am gasit o combinatie de ceaiuri pt endometrioza dar eu nu pot bea ceaiuri de loc. Pot sa inghit 1000 de pastile, sa iau tincturi, sa fac injectii, operatii, orice numai ceaiuri nu.
In 2002 am facut laparo si mi-au gasit chiste endometriozice pe ovare si aderente care au fost scoase. Acum se pare ca s-a refacut endometrioza si ma pregatesc luna asta din nou de laparoscopie. Am inceput sa iau tinctura de branca ursului si pastile de ulei de evening primrose insa sunt necajita ca mi-a venit CM la 25 de zile in loc de 26 ca pana acum. Tinctura de branca ursului trebuie luata in fiecare zi sau numai in anumite zile? Credeti ca pastilele de napraznic mi-ar putea ajuta? Imi puteti recomanda medici homeopati?

Multam fain!

A.A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Alina, tinctura de branca ursului se ia pana la ovulatie, dupa nu se mai ia pt ca este toxica in sarcina.
Cateva pareri despre medicii homeopati vei gasi si aici daca vei citi de la inceput acest subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Salut fetitele,
Ce mai faceti?Nici un bebe la orizont?
Eu am fost la endocrinolog,mi-am facut niste analize pentru tiroida...care au iesit ok,mi-am refacut si prolactina care este tot in limitele normale.
Fetele sa fiu sincera,eram pe punctul sa ma dau batuta ,dar in momentul in care am ajuns la medicul endocrinolog si i-am povestit istorioara mea,mi-a spus ca ea daca ar fi in locul meu nu ar ceda pentru ca ea considera ca nu avem probleme foarte mari.Urmeaza sa mai faca sotul o spermograma,spermocultura,anticorpi antispermatici(amindoi),iar dupa ce vom avea rezultatele vom lua o decizie....ce vom face pe viitor.
Pupici.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alina_tonea/my_photos

Mergi la inceput

dariana Am gasit in Formula As: "Laptisorul de matca este o secretie glandulara a albinelor si este folosit de acestea pentru hranirea larvelor. Contine proteine, aminoacizi, vitamine (B1, B2, B5, B6, B12), enzime si zaharuri. Are actiune de echilibrare metabolica si endocrina a organismului, de diminuare a oboselii si anxietatii, actiune antibiotica, antianemica, de stimulare a apetitului, actiune globala reintineritoare si revitalizanta. Nu este contraindicat femeilor, poate fi folosit cu incredere cu conditia sa se respecte dozele corecte de administrare."
Sa inteleg ca ti-a scazut TB? Eu am 36,5 dupa ovulatie, pana vine ...scarba...

miorita Imi pare rau de ce ti se intampla dar evolutia pana acum a fost favorabila deci o sa fie bine in continuare! Ai vazut ca ti-am scris ce se mai recomanda pentru fibrom? Iar de prolactina te intrebase-m pentru ca poate fi cauza majora de sterilitate. Iar Vitexul ar scadea prolactina.

alina-alexandra Bun venit si ...sa fii cat mai curand! Daca aflu ceva despre tratamentul naturist al endometriozei iti voi scrie.

jubica Ma bucur ca esti optimista! Asa va da si tratamentul rezultate mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Pupici la toate fetele

Nu am mai scris de fff mult timp...a fost o perioada foarte grea pt noi...si am luat o pauza in ceea ce priveste bebeul. La tratament insa nu am renuntat in totalitate. Acum m-am intors cu forte proaspete si sper sa fie bine.

Va pup si o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Marina, daaaaaaaa, am vazut ca mi-ai recomadat Vitex, am luat cred ca vreo 3 serii de Mastodion pt mastoza chistica in serii de 6 luni (stii .......contine Vitex)...analize hormonale cum ar fi prolactina am scris ca nu mi-au recomandat.Astazi am luat o cutie de Calciu, mg, zn si Seleniu de la LabMedica, mai am 5 zile de ceaiuri pt ficat dupa care continui cu Periodin 1 capsula pe zi si nu ma las pana pe 9 noiembrie de cele 3 produse gemoterapice.
Sa vedem ce o rezultate o sa am la controlul de la inceputul lui noiembrie cand ma voi duce sa fac o eco transvaginala.
Oricum sunt bucuroasa ca am pacalit operatia care ma pandea cand am descoperit chistul de 8 cm pe 3 mai.....spun asta pt ca nu aveam nici macar un an de la operatia precedenta.Asa ca ..........NU RENUNTATI LA TRAT NATURIST.......parerea mea este ca trebuie sa aveti rabdare si ca trebuie sa fie corect ce trat facem.O sa obtinem rezultate remarcabile.....si trebuie sa avem in vedere ca trebuie rezolvata cauza nicidecum efectul.
Am o intrebare la voi:ce dulciuri am voie, daca fac dezitoxificarea pt ficat? Imi este asa de greu sa renunt la dulciuri........
Numai Bine,
Miorita

Mergi la inceput

miorita Maine detaliez ca din pacate azi ma mana din spate sefii .
Doar vreau sa te intreb unde ai gasit Periodin si Mastodynon? Eu stiam ca nu se mai fac. Nu am gasit in Brasov.
Dulciuri fara zahar rafinat. Asta e TOXIC. Miere poti manca linistita...si vezi ca sunt retete deosebite de praj. de casa cu miere.
Mai vorbim maine, bine?

Mergi la inceput