Naturiste si Homeopate (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

buna, fetelor!
e prima oara cand postez asa k iertati-mi stangaciile-daca sunt; am urmarit cu mare atentie ce scrieti voi aici; puteti sa ma inscrieti si pe mine pe lista homeopatelor (la dr Vladutu, cea recomandata de dr T). Nu stiu de ce LUMIT nu mai e aici, iar pentru Costi, Musete si celelalte care ati urmat tratam la aceeasi dr, pot si eu sa vin, din pacate, cu sperante neimplinite in ce priveste rezultatele. Inca inainte de a intra pe forum am avut banuieli legate de neprofesionalismul dnei, voi doar le-ati confirmat. Luna aceasta este a3-a de tratam si imi spun k daca pana la sf. lunii nu obtin nimic demn de luat in seama, voi renunta la serviciile dansei neasteptat de scumpe de altfel. Va adresez si o intrebare: aveti idee daca aceste bilute si tincturi au TERMEN DE VALABILITATE? pentru k toate sunt deja pregatite in pliculete. Sau daca pliculetele acelea (confectionate cu mana,si capsate cu ace de metal) sunt suficient de sterile pt substantele prea delicate?
Multumesc pt rabdare.
Costi, te admir si iti doresc mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Fetelor, cautand pe internet informatii despre Vitex, am gasit un articol super in formula As si am intrat sa va dau linkul:
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=651&&culoarebgr=5CC46D&&numecapp=Medicina%20naturist%C4%83&&codcapp=66
Eu luna asta am facut pauza de naturiste, dar vreau ca dupa CM sa ma apuc iar. Am gasit o firma din Bihor care comercializeaza branca ursului la sticle de 500g si costa cam 200-250.000 (depinde de unde le iei). Din pacate nu se gasesc in Bucuresti, mi le si mie cineva din provincie.
marrina, Mastodynonul cred ca se gaseste la Plafar iar Periodinul ori la Plafar, ori la farmaciile care comercializeaza produse Wallmark. Eu am intrat pe pagina lor si se poate comanda si online!
Intrucat eu am deja probleme cu prolactina, chiar ma gandesc sa fac acest tratament combinat.

Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

bubulino Da-mi te rog si mie link-ul de unde pot comanda Periodin ca eu am gasit un site de-al lor pe care toata lumea intreba de produsele cu Vitex... si ei raspundeau ca nu se mai produc (din pacate). Multumesc.

Mergi la inceput

marrina, uite linkul:
http://ro.kzw.cz/produkt.asp?nl_product_id=147
Eu sper sa reusesti. Chiar te rog sa-mi spui si mie ce-ti raspund astia. Eu personal nu am incercat sa-mi comand inca. Bafta multa si sa iasa cati mai multi

Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Ce ne facem mai fetelor ca noi vorbim, vorbim, dar solutia tot nu o gasim!
Nici eu nu mai stiu ce sa mai zic de dr. V pr ca sunt dupa 3 luni de tratament si luna asta sunt deja in ziua 50, ciclu ioc dar si 3 teste negative. Cred ca renunt si eu la ea.Pana la urma tot medicina alopata ne mananca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara la "naturiste" si "homeopate"
stiu ca nu am mai scris de multishor ... si va rog sa nu dati cu rosii ... acum m-am intors ... sa va incurajez nitel, sa nu renuntati asa usor ... si mai am un raspuns pentru marrina care mi-a pus o intrebare la endometru. Gresesc cumva?

Deci: dupa cum stiti ... eram o infocata a tratamentului naturist ... de prin ianuarie si pana in iunie ... parca. Am facut si pauza ... pentru analize si apoi am reluat tratamentul intr-o varianta mai "libertina" mergand in acelasi timp si pe tratament homeopat. Le-am combinat ... am facut o varza din ele ... dar rezultate nu am avut.
Am renuntat fff usor la ele, am reluat tratamentul alopat ... si surpriza ... inca nici un rezultat. Deci nici cu alopat nu merge.
Asa ca ... de ce sa renuntati fetelor? Se stie ca tratamentele homeopate si naturiste ... au rezultate in timp. Pentru cine are timp ... si inca nu ticaie ceasul binecunoscut ... recomand cu caldura rabdare si incredere in tratamentele homeopate si/sau naturiste.

pentru marrinam-ai intrebat despre Vitex Agnus. Nu am retinut exact ce doreai sa stii despre Vitex ... dar iti confirm si eu ... ca l-am gasit pe net in doua variante: Periodin si ...inca ceva cu Femina.... nu mai stiu cum. Am facut comanda la plafar ... si mi s-a raspuns ca nu se mai fabrica (ambele produse). Apoi am gasit un link tot pe net pentru a putea comanda Periodin, nu am facut-o ... afland de Mastodynon ... pe care il gasesti in farmacii cu 450 de mii.
Am citit mai jos ca nu se gaseste in Brasov. Ok. Daca te hotarasti ... iti pot lua eu din Timisoara si ti le trimit prin o cunostiinta din Brasov ... studenta aici. Tinem legatura daca cumva ai nevoie, ok?
Va pupa Miro pe toate ... naturiste, homeopate ... sau doar cititoare din umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Dragele mele naturiste si homeopate,
Ieri am facut un bilant si-mi ies la socoteala 15 remedii (8 plante si 7 vitamine si minerale) pe care le inghit. Plus sotul meu inca vreo 7 feluri. Pentru ca inca nu am gasit Periodin, si luna patru de tratament am introdus pudra de orz verde, voi lasa vitexul pe luna viitoare. Miro, daca pana atunci nu gasesc in Brasov sau nu primesc prin posta mai vorbim. Esti o draguta ca mi-ai raspuns.

bubulino Multumesc. Si tie doriti.

dariana Iarta-ma ca mai insist dar in a cata zi ai facut ultimul test de sarcina si care-i durata ta normala a CM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by marrina

Dragele mele naturiste si homeopate,
Ieri am facut un bilant si-mi ies la socoteala 15 remedii (8 plante si 7 vitamine si minerale) pe care le inghit. Plus sotul meu inca vreo 7 feluri. Pentru ca inca nu am gasit Periodin, si luna patru de tratament am introdus pudra de orz verde, voi lasa vitexul pe luna viitoare. Miro, daca pana atunci nu gasesc in Brasov sau nu primesc prin posta mai vorbim. Esti o draguta ca mi-ai raspuns.

Marrina, eu iau Mastodynon de la o farmacie de pe Pantelimon din Buc. cu 250.000 lei. Daca te intereseaza, tinem legatura.
Pupici la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Marina draga,
Imi cer scuze ca raspund greu....sotul meu mi-a cumparat Periodin de la o farmacie micuta, am sa il rog sa treaca pe acolo sa vada daca mai au, a costat 300 mii lei (intradevar el nu se mai fabrica de 1/2 an din motive independente de Wallmark, in acceasi situatie este si Femina Plus).
Astazi termin cele 10 zile de ceaiuri pe dezitoxificarea ficatului si de maine incep cu 1 pastiluta Periodin timp de 30 zile + 3/zi capsule de calciu, magneziu, zinc si seleniu + 1/zi lingurita de extract gemoterapic din fiecare de coacaz negru, zmeur si arin alb.
Astea pentru chist si fibroamele exterioare si cel interior.Pentru menstratie abundenta ce credeti ca mai trebuie sa introduc?
Credeti-m a ca si acum stau si ma intreb cum de a aparut fibromul interior in interval de 1 luna de zile?Poate sa fie altceva?Vreun chist ramas din luna august cand am avut menstratia abundenta si pierderi de cheaguri?
Sa stii Marina ca am mai scapat niste napolitate si un pic de pastrama de oaie, doar de pofta.Sper sa nu conteze prea tare...
Ce ar trebui sa simt odata cu dezintoxicarea ficatalui?

Numai bine.
Miorita

PS MIRO, ma bucur mult ca ai revenit.

Mergi la inceput

Miorita, in cazul tau cele mai indicate ar fi ceaiul de cretisoara si tinctura de mladite de zmeur. Uite aici un link interesant care iti ofera mai multe detalii: http://www.seductiatrupului.ro/f_7.php

Bafta multa si pupici la toate fetele!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput