Naturiste si Homeopate (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Scuze, uitasem de vitamina E, am luat amandoi, 2/zi fiecare, o luna da, o luna nu.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Am 2 intrebari pentru naturiste:
- branca ursului am inteles ca se ia cate o lingura de 4 ori pe zi; nu se pot lua 2 linguri dimineata si 2 seata sau si mai bine toate cele 4 seara?
- aceeasi intrebare de fapt si pt apilarnil, nu se pot lua o data pe zi toate cele 3 pastile?

Cum se ia BU? Stiam ca doar intr-o anumiota perioada a ciclului, dar in care, in prima sau a doua jumatate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

pisoi3 Mai stii ce concentratie era Spirulina pe care ati luat-o ca e de multe feluri?

dariana Te rog mult fii optimista! De ce ai nevoie de simptome? Poti fi si fara simptome. Stiu o persoana care a aflat ca e doar cand a nascut pe canapeaua de la urgenta unde venise cu dureri de burta.
Si daca nu mai ai incredere in dr. homeopat mai bine schimba-l.
BU se ia de patru ori pe zi (4 lingurite, nu linguri), nu le poti cumula, doar eventual sa iei de trei ori pe zi cate o lingurita "cu varf". Sa le iei pe toate seara cred ca ar fi ca si cum ai lua 4 capsule de antibiotic o data. Dar sigur vei gasi o solutie sa le iei asa. Eu mi-am adus cate o sticluta cu tincturi la birou si le iau cand trebuie. BU eu am luat trei luni in fiecare zi (ca in prospect)dar pe forum am citit ca se ia numai pana la ovulatie pentru ca e toxica in sarcina (daca intre timp se intampla).
Apilarnil cred ca e cel mai bine sa iei tot in trei prize. Din motivele de mai sus dar daca altcineva stie altceva asteptam lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Pup fetele naturiste si homeopate,
N-am mai trecut de foarte multa vreme pe la voi,pentru ca eu am luat o pauza in ceea ce priveste proiectul de bb.De la urmatorul CM voi incepe tratamentul simplificat.
Va doresc tot binele din lume.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alina_tonea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mititica spune:

alina25 - Papusa, eu am luat FOlliculinum 30Ch timp de 3 zile, plus (in fiecare zi) Dioscoreea VIllosa 7 CH, Silicea 30Ch, Progesteronum 5Ch (am progesteronul fff mic), Thuja 7Ch si Ovarinum 7Ch.
Problema mea este ca am menstruatie din an in Pasti si ovare micropolichistice. Dar sper ca nu iti vine vreo idee sa iei ce iau si eu, pt ca stii ca tratamentul homeopat este individualizat... Ti-am zis doar ca sa-ti faci o idee si sper sa ne mai scrie si noua vreo homeopata care a avut succes si e la gravidute, ca sa ne incurajeze si pe noi...
Eu am intrat in a doua luna de tratament si inca nu am menstruatie, dar stiu ca trebuie sa mai astept... Cu optimism...
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

marrina, hai ca asta-i buna

Cum sa afli de sarcina abia cand nasti?! Pai atunci inseamna ca nu i-a crescut deloc burta? Sau cum? Hai ca m-ai lasat masca cu chestia asta!
Dar apilarnilul l-am luat pt sot, crezi ca pot lua si eu? Adica are sens?

Mergi la inceput

dariana Chiar asa s-a intamplat cu tipa aia. Era sora unei tipe care lucra cu mine, mai plinuta, cu doi copii acasa, 40 si ceva de ani... A mers la urgenta ca o doare burta si cand s-a apropiat doctorul de ea sa o consulte a iesit capul bebeului.
In privinta ta eu inca mai cred iar daca tu mai ai o vaga speranta si in nu s-a aratat "kestia" fa-ti un test de sange. Asa poti fi sigura de rezultat si stii ce sa faci mai departe. Eu iti tin pumnii indiferent ce decizie vei lua si iti doresc mult dorit.

De apilarnil o sa ma documentez si iti scriu cand stiu mai multe. Eu am luat pentru gat mai demult apilarnil cu propolis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Marrina, Spirulina e de 500 mg, de la Walmark, in cutie mare de 200 tablete, era mai avantajos ca pret.

Anda si bebe Mark 25+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

jubica Iti doresc succes cu noul tratament si te rog sa ne tii la curent (ce iei si pentru ce).

dariana Vesti noi?
Ce fel de apilarnil ai cumparat? Apilarnilul nu e contraindicat la femei.
Laptisor de matca cine o sa ia? ?

Stie cineva ce produse se gasesc in RO cu Vitex agnus castus ? In curand implinesc trei luni de tratament naturist si vreau sa fac cateva modificari in schema. Stiti ca aceasta plantuta sa interactioneze cu altele in sens negativ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Fetelor, am fost la Centru de Acupunctura si Homeopatie, la dr care mi-a dat trat fitoteraputic si era in concediu asa ca m-am dus la homeopata care mi-a dat trimitere la ei la ecografie .Ecografia mi-a facut-o dr. Larisa Ionescu Calinesti.Am descopeit un fibrom in interiorul cavitatii uterine , chistul este de 2 cm asa ca principala pacoste a ramas fibromul care s-a format de curand (spun de curand ca in iulie nu il aveam si la inceputul lui sept a aparut la eco)Asa ca am de facut un alt trat cu PERIODIN DE Wallmark si niste ceaiuri pt dezintoxificarea ficatului.Am inteles ca la mine ficatul este cauza, el este incarcat si secreta extrogenii responsabili de mastoze chistice , fibroame etc....Am sa beau ceaiurile 10 zile dupa care iau cate o pastiluta pe PERIODIN timp de 30 zile.In acet timp continui cu produsele gemoterapice de zmeur, arin alb si coacaz negru.
Sper sa obtin rezultate bune....daca fibromul continua sa creasca cred ca merg la embolizare.
Numai bine,
Miorita

Mergi la inceput