Subconstientul o respinge - s-a terminat :(

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by rilbuc1

S-a hotarat definitiv: divortam.

Pacat...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

quote:
Dar problemele noastre tot raman. Motivul este incompatibilitatea sexuala (diferenta de dimensiuni).

Eu cred ca asta a fost motivul care a determinat-o sa se uite dupa altul.

Iar aia cu cancerul, dovedeste ca nu e un om matur, pai cum adica e frica dar nu se duce la doctor..., si daca sta asa ii face mai bine....

Sorry ptr. ca divortati .... dar poate e mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Chestia asta cu diferenta de dimensiuni este o gogomanie. Vaginul fiind elastic se poate adapta...
De fapt poate respingerea ei are alte cauze si este mai usor sa spuna asa decat ca nu mai doreste relatii cu tine.
Nu va grabiti cu actele la tribunal. Cateva luni, de ex 3 sunt un sfetnic bun pentru amandoi.
Gandeste-te insa ce vrei tu sa faci si ce sanse aveti sa va simtiti amandoi impliniti.
Mai bine un sfarsit de groaza decat o groaza fara sfarsit!'Sper sa gasiti solutia cea mai buna de ce nu cu un terapist la care te poti duce chiar si tu singur. Sunt sigura ca iti va folosi indiferent de decizia privitoare al divort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Aiuras, nu prea e gogomanie, daca "instrumentul" e prea lung, oricit se adapteaza vaginul, tot doare ca naiba, pentru unele femei viatza sexuala conteaza foarte mult, degeaba-shi iubesc sotzul, daca sexul cu el e un coshmar...multe prefera sa-l inshele sau/shi sa termine relatzia...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

rilbuc1,
imi pare rau sa aud ca se termina cu divort, dar poate nu e totul pierdut..,copill cu cine va ramane? el ce zice..?stie...!?, mai scriene.
eu sper ca totul sa fie bine

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Ma simt atat de rau din cauza divortului pentru ca pe undeva mai e ceva pt ea. Totodata sunt constient ca nu mai exista sanse de impacare, asa ca merg inainte cu capul sus. Le-am zis la unele cunostinte de divort si au ramas masca. Cineva m-a sunat abia a 2-a zi pentru ca in ziua in care i-am zis ca divortam nu a putut... atunci se blocase la vestea asta.

Copilul vrea si cu mami si cu tati (el zice), dar pentru binele lui am hotarat amandoi sa ramana cu mine. Cand sotia va fi in stare sa se intretina macar pe ea, atunci daca vrea, poate sa-l mai ia si ea. Nu a fost o hotarare impusa de mine, a fost propunere cu expunere de motive. Si-a dat seama ca pentru moment nu are alta alternativa mai buna, cu toate ca ii pare rau ca ramane fara el. Nu stiu ce sa mai zic, am mai spus mai demult, unele lucruri le interpreteaza doar cum vrea ea. Acum credea ca o fac mama imorala si de-aia vreau sa-l iau dar nici nu m-am gandit la asta vreodata.

Ma bucur ca ne despartim in relatii amiabile, ramanem prieteni (dar fara sau .

De acte inca nu am discutat nimic.

Aiuras, ziceai de cele 3 luni de gratie... Nu as mai vrea sa trec vreodata prin ce am trecut acum. Deja ma simt un pic mai bine ca ma eliberez de o casnicie tinuta artificial in viatza. Nu aveam un scop pentru care sa lupt in aceasta casnicie. Era nehotarata, iar cand imi zicea ca pot sa ma astept la ce e mai rau iti dai seama ca te simti groaznic. Nu stiu daca ma voi reintoarce la ea. Poate doar daca raman singur (asta nu-mi place).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Nu inteleg cum poate renunta la copil. Normal ar fi sa ramana cu ea. Nu vrea ea? E normal sa se bata si tatal pt copil, dar sa renunti asa, fara proces de custodie??? Un copil , cred eu, (oi fi eu subiectiva???) are mai multa nevoie de o mama, desi ideal este sa fie cu ambii parinti.
Nici nu-mi pot inchipui viata fara fetita mea. Sa ma fereasca bunul Dumnezeu de situatii asemenatoare. Pe toti sa ne fereasca. Nici un copil nu merita asa ceva.

Parerea mea.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Nu am zis ca ma bat pt copil, dar sa va zic ce a patit ea in copilarie.

Mama ei s-a despartit de tata cand ea avea 9 ani (era betivan). S-a recasatorit mai tarziu si asta le-a facut viatza calvar. Le zicea copiilor ei ca le-a mancat banii si ii batea. In final le-a dat foc la apartament. Nu as suporta sa stiu ca ar pati asa si copilul nostru. Cand poti sa fii pe picioarele tale, poti oricand sa renunti la o casnicie proasta. Altfel e mai greu. Depinde ce noroc va avea. Daca vrea poate sa-l ia oricand dar sa stiu ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

De ani de zile, de cand am divortat si Ioana, copilul nostru, a ramas cu mine, tot aud aceeasi intrebare: cum a putut mama sa-l lase?
Ei, uite-asa bine! La fel de speriata de situatia financiara, dar constienta (vreau eu sa cred) ca fetei ii va fi mai bine cu mine. E asa crima?
Si cine spune ca un copil are nevoie mai mult de mama sau mai mult de tata? A facut cineva teste, studii, sau vorbim de idei preconcepute?
La acea ora, am simtit mult respect pentru fosta sotie care a apreciat nevoia copilului in defavoarea sentimentului, chiar daca, pe undeva, a contribuit si teama de necunoscut.
April, te rog sa ma crezi ca nici eu nu mi-as putea in nici un fel inchipui viata mea fara Ioana.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Nu cred ca se pune problema ca, in cazul unui divort, copilul ar avea mai multa nevoie de mama decat de tata. Doar ca, in general, mama renunta mult mai greu la copil.
Sunt foarte rare cazurile in care o mama poate gandi obiectiv, "la rece" si sa hotarasca sa lase copilul in ingrijirea tatalui, si numai daca exista indicii clare ca i-ar fi mai bine copilului asa.
Si de ce sa nu recunoastem, mama il poarta 9 luni in burtica si participa apoi mult mai indeaproape la cresterea lui, ii cunoaste mai bine nevoile.

Aura

Mergi la inceput