la munte...cu piscina
Raspunsuri - Pagina 2
blanca000 spune:
quote:
Originally posted by melina34
draga blanca000, tu ai auzit de baile herculane?iata aici o optiune (http://www.sarassons-herculane.go.ro/)dar vei gasi mult mai multe posibilitati; din cite stiu cu trenul ajungi acolo cam in 5 ore.
M.
Am auzit si am cautat si pe net..sar sotu' zice ca e prea de tratament acolo si o sa dam numai peste oameni in varsta
Nunta noastra
Nasi de cununie
melina34 spune:
draga blanca, in cazul asta ai o problema-persoanele in virsta;nu stiu unde ai putea merge fara sa dai peste ei;incearca Poiana Brasov dar nu e sigur ca n-ai sa vezi batrini in jurul tau;sa mai tii cont de inca o categorie:persoanele cu dizabilitati.
M.
blanca000 spune:
quote:
draga blanca, in cazul asta ai o problema-persoanele in virsta;nu stiu unde ai putea merge fara sa dai peste ei;incearca Poiana Brasov dar nu e sigur ca n-ai sa vezi batrini in jurul tau;sa mai tii cont de inca o categorie:persoanele cu dizabilitati.
M.
Nu cred ca am eu vreo problema....ideea e ca am vrea intr-o zona mai tinereasca si plina de viata...e dreptul meu de a alege ceea ce vreau..de unde pana unde crezi tu ca am o problema cu batranii? Te rog frumos sa nu mai faci presupuni doar de dragul de a face...pacat
Nunta noastra
Nasi de cununie
melina34 spune:
quote:
Originally posted by blanca000quote:
draga blanca000, tu ai auzit de baile herculane?iata aici o optiune (http://www.sarassons-herculane.go.ro/)dar vei gasi mult mai multe posibilitati; din cite stiu cu trenul ajungi acolo cam in 5 ore.
M.
Am auzit si am cautat si pe net..sar sotu' zice ca e prea de tratament acolo si o sa dam numai peste oameni in varsta
Nunta noastra
Nasi de cununie
Pai uite de-aici reiese ca ai ceva cu oamenii in virsta, sa intzeleg ca iti retragi cuvintele?
M.
Anny spune:
Batranii din ziua de azi nu prea mai au bani ca sa se duca la tratamente.......Nu va faceti griji din pct asta de vedere
Mai degraba e vorba de investitiile care s-au facut in zona respectiva.
Si sa stiti ca la mare in luna septembrie, de obicei, e numai buna vremea de plaja.
blanca000 spune:
Nu reiese asa ceva...spune tu..daca nu vreau sa ma duc intr-o statiune unde sunt majoritatea oameni in varsta la tratamet inseamna ca am ceva cu ei? Hai ma chiar asa....Adik la fel de bine daca nu vreau sa ma duc undeva unde sunt numai copii si tineri galagiosi inseamna ca am ceva si cu copii acum? offf...
Dar sa lasam discutia asta...eu vroiam doar o piscina la munte
Nunta noastra
Nasi de cununie
ocebine spune:
quote:
M.
Melina stii cumva niste preturi? M-am uitat pe site si este foarte interesant. Noi cumva planuim un mare "POATE" sa venim in RO in iunie 2006. Daca (si este un urias DACA) venim, vroiam ceva relaxant, fara zgomot si daca mai este si terapie e si mai bine...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
melina34 spune:
am preturi dar nu de la hotelul pe care l-am indicat ci de la o pensiune micuta,de ** stele;uite
SEZON 21.04.04 – 14.09.04
CAZARE CU MIC DEJUN 1– 6 ZILE TARIFE – EURO / ZI
o Camera
dubla 42 €
o Camera single 34€
SEJURURI DE LA 7 ZILE INCLUSIV:
CAZARE CU MIC DEJUN TARIFE – EURO / ZI
o Camera dubla 38 €
o Camera single 30 €
DEMIPENSIUNE TARIFE – EURO / ZI
o Camera dubla 55 €
(mic dejun + 17 € cont restaurant)
o Camera single 44 €
(mic dejun + 14 € cont restaurant)
· PENSIUNE COMPLETA TARIFE – EURO / ZI
o Camera dubla 65 €
(mic dejun + 27 € cont restaurant)
o Camera single 52 €
(mic dejun + 22 € cont restaurant)
EXTRASEZON 15.01.04 – 20.04.04 / 15.09.04 – 20.12.04
CAZARE CU MIC DEJUN 1– 2 ZILE TARIFE – EURO / ZI
o Camera dubla 35 €
o Camera single 30 €
SEJURURI DE LA 3 ZILE INCLUSIV:
· CAZARE CU MIC DEJUN TARIFE – EURO / ZI
o Camera dubla 33 €
o Camera single 28 €
· DEMIPENSIUNE TARIFE – EURO / ZI
o Camera dubla 50 €
(mic dejun + 17 € cont restaurant)
o Camera single 42 €
(mic dejun + 14 € cont restaurant)
· PENSIUNE COMPLETA TARIFE – EURO / ZI
o Camera dubla 60 €
(mic dejun + 27 € cont restaurant)
o Camera single 50 €
(mic dejun + 22 € cont restaurant)
ocebine spune:
Mulumesc Melina.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
melina34 spune:
you're welcome!pi
intentionez sa merg acolo in sept maxim oct si atunci voi avea si alte info, te tzin la curent,
M.