la munte...cu piscina
Raspunsuri - Pagina 3
anda141 spune:
In Poiana Brsov gasesti super piscina in hotel, cu vedere la partia de ski, adica tu faci baie iarna si te uiti pana sus pe partie, e super,nu mai stiu exact cum se numeste hotelul, parca Piatra, intrebi acolo. Au si si sauna, masaj, e foarte curat....Intrarea era 500 000 daca nu stateai in hotel.
Ajutati-l pe Mihaita
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
grati.ela spune:
Buna! Noi am mers la piscina la Piatra Mare (Poiana Brasov) pe 31 iulie si intr-adevar conditiile sunt super numai ca mie mi se pare destul de scump (2 adulti+ 1 copil=125RON)...merge sa te duci o data dar daca stai 6 zile si te duci in 4 atunci salti 500RON. Camera dubla (cu mic dejun inclus)era 450RON/zi si avea inclusa piscina.
lavi02 spune:
Eheee, la Herculane sunt vestitele "cloace" - bazinele in aer liber, cu apa termala naturala, nu prea amenajate, stai in apa fierbinte si asculti/privesti padurea... frecventate in special noaptea...
Mai e si strandul statiunii care nu mai stiu daca are apa termala sau nu.
Iar la Hotel Roman este piscina. Cred ca se plateste intrarea si nu trebuie sa fii neaparat clientul hotelului.
Eu iubesc Herculanele, am auzit ca recent s-au facut renovari in partea veche a statiunii si arata bine, din pacate n-am mai fost in ultimi ani.
blanca000 spune:
Pana la urma am ales H.Hera-Predeal, are piscina,sauna..si camerele sunt ori garsoniere ori apartamente. Foarte bine si frumos..doar ca am avut numai parte de ploaie.
Eeee... dar sa stai in piscina si sa vezi ploaia afara e ff frumos
Nunta noastra
Nasi de cununie
ionica spune:
Va invit la mine acasa,hehehe
Stau la munte ,clima tropicala si cu piscina,masajul nu este inclus!!
pupici
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by crista-s
In plus new montana o fii nou si frumos dar personalul ( fara nici o suparare ) tot roman este si deci te vor trata in functie de spaga pe care le-o dai...
Sorry, despre ce spaga e vorba?
Noi n-am dat niciodata spaga la vreun hotel (nici macar la acesta).
Ah, si mi-am amintit de un chelner de la restaurantul hotelului cu pricina, mortal, plin de haz si poante.
E adevarat, i-am lasat ceva bacsis, dar numai pt c-am vrut si ca asa facem unde ne place mancarea&simitim bine. Asta este valabil si in Romania si in strainatate.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
sorinsonia spune:
Aveti ceva noutati de la Herculane? Pensiuni, preturi, locuri de joaca pt copii (de 10 ani), recomandari?
Intentionez sa merg la Herculane si as vrea sa merg la sigur.
Multumesc anticipat.
aurora56 spune:
sorinsonia ,eu merg cu bilet la Herculane tot cu un copil de 10 ani sambata viitoare la hotel Dacia si pe 10 iulie cand ma intorc pot sa-ti ofer informatii proaspete .Pana atunci am aflat ca statiunea are multe piscine si foarte multe obiective turistice ,trasee de vazut mai ales daca ai masina.
poze1
poza2
sorinsonia spune:
Aurora, iti urez concediu placut.
Eu intentionez sa plec singura cu baiatul, cu masina, la Herculane.
Nu am nimic aranjat, sper sa gasesc cazare acolo.
Te astept cu impresii si informatii proaspete.
Sa ai parte de vreme frumoasa si de un concediu asa cum iti doresti.
sorinsonia spune:
Am fost in week-end la Herculane!!!!Pe scurt: peisaje superbe, cazare buna, masa la fel, strandul ok, vila unde am stat avea piscina, statiunea e infloritoare. Impresie generala buna. (Ma asteptam sa gasesc o statiune pararita si urata cum e Govora)