cosuri ca la pubertate
Raspunsuri - Pagina 2
tumpi spune:
si eu ma confrunt cu aceeasi problema.Nici la pubertate nu am avut astfel de probleme.Asa ca am ajuns la endocrinolog, analizele hormonale sunt super,acum ramane sa-mi dea trimitere la un dermato sa vad ce se poate face.
De multe ori la mine mai apar si pe sistem nervos.Acum astept sa vad ce mai spune dermatologul.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
clyo spune:
fetelor, eu sunt mult mai bine, stiu ca poate scosul cosurilor nu e cea mai buna metoda dar la mine a functionat.
sunt (aproape) gata, urme nu (prea) au ramas.
concluzia mea este ca sunt cam 2 cauze, cel putin la mine, hormonal (probleme cu tiroida) si stresul.
ma gandesc serios sa ma duc la un cabinet cosmetic bun din Bucuresti si sa-mi recomande ei ce produse ar trebui sa folosesc (sper ca in urma unor analize).
toate cele bune
Roxana_G spune:
Si eu am aceeasi problema si nu numai pe barbie ci si pe frunte. Nici nu stiu ce sa ma mai fac. Sunt dureroase si inainte de ciclu devin un monstrulet. Eu nu am avut cosuri nici la pubertate. Numai pe sarcina a fost o perioada in care aratam la fel.
Banuiesc ca este ceva hormonal, ca de igiena nu poate fi vorba. Cu atat mai mult cu cat am si alte simptome hormonale.
Eu am facut insa un tratament cosmetic foarte bun la salon, si au folosit un extract Iris-Zinc care a dat rezultate.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Miki8 spune:
Si eu am aceeasi problema. Este de natura hormonala. Medicul meu ginecolog mi-a explicat ca este de la proasta functionare a ovarelor. Secreta hormoni aiurea, se pare ca mai mult masculini...
Eu am facut tratament cu Diane 35, vreo doi ani si aveam un ten de bebelus. Am facut pauza 6 luni si daca ma vedeti cum arat, va speriati. Am reluat tratamentul de trei luni si tot n-am scapat.
Pentru o femeie e ceva cumplit.
cu bine,Miki
tumpi spune:
Miki, depinde, la mine nu e pe parte hormonala, am facut toate analizele si au iesit super beton.Acum mi-a ramas doar dermatologul
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Loma spune:
Intr-adevar masca cu argila ajuta, eu am observat-o pe pielea mea, dar in cazul tau eu m-as duce la doctor, daca zici ca ti-au iesit multi unul langa altul, sa nu fie o infectie cu ceva...
unboticutz spune:
si eu de o luna de zile arat groaznic: pe partea de jos a maxilarului si putin pe gat am si cosuri, iritatie si pielea f ingrosata si aspra..
cu o saptamana inainte am fost la cosmetica; e posibil sa fi luat vreun microb?
stiu ca trebuie sa merg la dermatolog dar am multe probleme de sanatate, in fiecare saptamana sunt nevoita sa ma invoiesc de la serviciu sa merg la consultatii/analize; inca o consultatie cred ca mi-ar aduce sefele la culmea enervarii..
argila combinata cu apa se pune doar pe partile afectate sau pe toata fata? stiu ca usuca si tenul meu este deja agresat.
multumesc!
Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.
piatra lunii spune:
Eu zic ca Mibazon este foarte bun, si e si ieftin. Eu cu el m-am dat sa-mi treaca toate cosurile mari si urate din timpul sarcinii. Mama mea are o secretara tanara, si-mi zicea de ea ca avea o fatza tare urata, plina de cosuri si se dadea mereu cu fond de ten mult, ca sa ascunda, dar tot degeaba. I-a zis mama de Mibazon, a insistat ca fata sa-l incerce, ca zicea ca a incercat atatea degeaba, dupa ceva timp s-a cunoscut diferenta si acum ii multumeste mamei. Eu vi-l recomand cu caldura :)))
Eu numai asa ma dau seara, Mibazon si apoi crema Spirulin de la Hofigal, mi le trimite mama pachet aici (Mibazonul e si gras, si cu o crema deasupra e mai bine)
alintaroma spune:
joy'n the club, we have jakets!
desi nu-i risul meu. toata adolescenta m-am luptat cu accnea, am sperat sa se potoleasca cu trecerea timpului dar nu s-a intimplat nimic interesant, poate doar in perioada in care din alte motive (tot hormonale) mi s-a prescris Diane 35, dar bucuria a durat cit folia de pastile
si am luat-o de la capat. Am sperat ca dupa nastere tenul imi va ramine curat cum l-am avut in timpul
, dar m-am inselat din nou, asa ca ma asteptam sa mor cu cosuri pe fata
In zilele de ciclu eram ca un monstrulet.
Dar acum fara nici un motiv de vreo 4 luni am un ten de invidiat (doar de mine, pt ca nu-i perfect dar macar nu mai arata parca as avea pojar)si sper sa-l tina!
Piatra lunii cine este (:-)) Mibazon, ca eu am mai incercat ceva tratamente cu unguente unele foarte scumpe si parca le cultivam asa bine aratau cosurili si se inmulteau mai abitir.
giani spune:
Retin-A
E un tratament agresiv, dar eficace. In America de Nord se elibereaza numai cu prescriptie, iar la farmaciile on line pretul e exagerat, 130 de dolari plus shipping. In Romania, il gasesti la orice farmacie, e vreo 4 dolari.