cosuri ca la pubertate
Raspunsuri - Pagina 10
anelize spune:
quote:
Originally posted by clyo
Anelize, tu ai comandat pe net si ai platit cu cardul?
da-mi si mie, pliz, ceva detalii.
mie mi-e cam frica ....
Clyo (soro)
Ti-am trimis mail su informatiile cerute.
lily spune:
Toata tineretea m-au stresat...
Prin piele se elimina toxinele corpului. Daca tenul e seboreic, gras ele declanseaza eruptii ale pielii.
De curind s-a facut un studiu prin care se arata ca persoane cu ten perfect , alb, luminos se imbolnaveau grav, chiar de cancer. Explicatia-toxinele ramineau in corp, si nu se eliminau .
-Ciocolata produce iritatii ale pielii. Dar mie imi place asa mult...ca uit de riscuri.
-Cosurile de pe fata NU e bine sa fie sparte, deoarece poate fi afectat creierul !!!
-Am facut autovaccin la Institutul Cantacuzino.
-Am scapat de 'monstrii-'vulcani noroiosi' nu alta! doar cu Mibazon. Aveam retineri daca e bun, pe urma la disperare am incercat...E intr-adevar pt vacutze -dar e folosit in caz de mastite, iar ugerul fiind o zona f fina,delicata acele antibiotice sint dozate si alese in acest scop. Pielea trebuie curatata, spalata, apoi dupa un timp de masare ca sa intre in piele unguentul poate fi sters . Atentie! pateaza.
-Am folosit cu suces si masti de argila-sint 10 plicuri la pret de aprox. 60.000 lei in farmacii in Ro. Se amesteca praful cu apa/sucuri se aplica 20 min. si tenul straluceste, parca e de bebelus. ![]()
unboticutz spune:
dragelor cum mai sunteti?
eu am renuntat la retin-a ca nici nu mai puteam atinge fata de perna asa de tare m-am iritat si ma durea pielea; mi-am luat un kit pt piele seboreica de la eucerin (sunt de fatp niste mostre mai maricele) si s-au dus multe buboaie. am vazut ca a aparut si la gerovital o gama noua pentru acnee si se lauda cu 83% eficacitate. o fi ceva de capu lor?
si inca ceva: dereglarea hormonala (care determina si aparitia chisturilor ovariene) cu ce se trateaza (naturist, ca celelalte tratamente mi-au fost interzise
)
ps multumesc pentru adresa dermatologului dar inca n-am putut ajunge..
konsuella spune:
Si eu am fost in aceeasi situatie acum un an ,si la mine a fost din cauza hormonilor.Am inceput sa iau Diane 35 si rezultatele au fost uluitoare dupa aproximativ 1 saptamana.Mi-a curatat fatza complet nici urma de cosuri.Acum le-am intrerupt dupa 10 luni si vad ca iar apar dar nu asa ca inainte.
Parerea mea e sa mergi la endocrinolog apoi la ginecolog.
Si eu am mers la cosmeticiana dar ea nu era in masura sa trateze tot, odata ce problema mea era din interior .
ileana spune:
Servus,
Retin A, nu face NIMIC la cosurile pe baza hormonala...
poate chiar mai rau, ca le super irita!
lorena_andreianu spune:
Pupici fetelor!
Am si eu de catava vreme probleme cu cosuri pe partea de jos a obrajilor. Nu multe, 2-3, dar sunt tare dureroase si dizgratioase (eu care n-am avut nici la pubertate...
). Si imi apar cu o zi inaintea ciclului menstrual si in principiu trec la cateva zile. Eu cred ca e ceva hormonal, cum in restul lunii e OK...
Am remarcat ca mi se intampla de cateva luni... nu a fost din totdeauna.
Voi ce ziceti? E treaba dermatologului sau endocrinologului?
Eu folosesc in general gama Pure de la Garnier si cand imi ies cosurile astea nu fac nimic in special... astept sa treaca... E bine oare?!
Mami
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Happiness_4_us spune:
Mie mi-a recomandat doctorul sa maninc 5-10 morcovi cruzi pe zi, morcovi de marime medie si iti spun ca nu o sa iti vina sa crezi cat de frumos se va face tenul.
Incearca si o sa vezi.
Nana Motoc
mcrissa spune:
clyo si eu am avut problema ta:cosuri mari si urate in partea de jos a a obrajilor, pe frunte, in barbie.Dupa control la endocrinolog, ginecolog, analize peste analize si vreo 3 medici dermatologi am descoperit ca era de la samponul pe care-l foloseam si anume "ELSEVE"(l'Oreal).Imi apareau cosuri exact pe zonele pe unde se prelingea samponul la baie, tot conturul fetei si in barbie.Dupa baie aveam mancarimi si erau si dureroase.Dupa ce-am schimbat samponul au inceput sa-mi treaca si cosurile.
Nu stiu daca asta este si problema ta sau a altor fete care au scris pe forum, dar eu m-am chinuit un an de zile pana am descoperit cauza.Si niciodata nu m-am gandit ca era de la sampon.