cosuri ca la pubertate
Raspunsuri - Pagina 9
Oana_B spune:
Allure, care? Sa nu zici ca Proactive:)))
Eu l-am folosit un pic si l-am trimis inapoi ca imi usca foarte tare fata. Depinde de ten, eu il am si sensibil si eram ca o patlagica de la el.
Oana_B
Allure spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Allure, care? Sa nu zici ca Proactive:)))
Eu l-am folosit un pic si l-am trimis inapoi ca imi usca foarte tare fata. Depinde de ten, eu il am si sensibil si eram ca o patlagica de la el.
Oana_B
Ok. The secret is out.
So: si eu am ten sensibil si am patit la fel in primele zile. Mi se crapase toata pielea pe fata si m-am infuriat. Am vrut sa-l trimit inapoi la fel ca tine. Apoi m-am calmat si am fost isteata (ceea ce nu imi sta in caracter
Eh, imi mai iese cite un cosulet mic pe ici pe colo, inainte de ciclu, dar pun repede crema cu pricina si in loc sa se faca mare si rosu ca de obicei, se face mic si dispare neobservat.
Acuma sa nu vorbesc cu pacat. Posibil sa fie persoane care nu-l tolereaza. Dar asta e valabil cu orice produs/tratament.
Sint asa de incintata ca nu rezist sa nu spun tuturor! Nu-s egoista, as vrea sa se bucure si altii ca mine.
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
clyo spune:
Allure, as vrea si eu linkul la produsul respectiv.
daca este considerta reclama, te rog trimite-mi pe PM.
multumesc
anelize spune:
Am gasit eu link-ul lor,dar,desi eu comand pe internet,nu cunosc site-ul acesta si mi-e cam frica.
Allure,tu ai comandat in siguranta de aici? Am vazut ca au gama de 5/4/3 produse.Tu spui ca esti multumita cu 3?Sau celelalte produse contribuie la refacerea mai rapida a tenului?
Site-ul este
http://www.proactiv.com/order/order_now.php?pactvid=67071285b5537f1f8cb5a2b927bd5b58
anka-maria spune:
Multumesc Angelito pt. informatii. Si eu tot 20pastile/luna iau dar iau o pastila intreaga. Nu pot scade doza deoarece il iau si pentru contraceptie (in combinatie cu Provames) si o doza mai mica s-ar putea sa nu mai fie sigura.
Am auzit de femei care au luat Androcur si 10 ani deoarece la fiecare intrerupere reveneau in faza initiala. Nu prea imi surade perspectiva asta. Io am avut toate efectele secundare scrise pe prospect si au durat vreo 3 luni. Acum am ramas doar cu uscaciunea pt. care mi-au dat un hormon care se aplica local. Deci in total 3 hormoni pe care ii inghit/aplic seara. Da' mi-e bine :)
Ma duc sa vaz ce-i cu Proactivul asta, desi m-am cam lamurit io cu solutiile minune. Daca esti defect din nastere degeaba vopsesti gardul ca inauntru leopardul sta bine mersi.
just me
tumpi spune:
Pt cine voia sa stie programul dl. dr. Vasile Gradina de la Spitalul de Dermato. are program de luni- vineri intre 8.30-13.00 sau 13.30, dar tb sa aveti trimitere de la dr de familie.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
angelito spune:
Anka, eu luam 20 de zile/luna Androcur, dar un sfert de pastila. Poate s-a gandit doctorita ca fiind si in combinatie cu Diane sa nu fie o doza prea mare. Dar uite ca n-a avut efect!
Cat despre Proactiv, contine benzoil peroxid, si produse pe baza de peroxid benzoil se gasesc peste tot (inclusiv in Romania - Brevoxyl, 4% BP), sunt printre cele mai vechi si mai utilizate tratamente antiacneice. Si sunt destul de eficiente, dar si agresive...
Allure spune:
quote:
Originally posted by anelize
Am gasit eu link-ul lor,dar,desi eu comand pe internet,nu cunosc site-ul acesta si mi-e cam frica.
Allure,tu ai comandat in siguranta de aici? Am vazut ca au gama de 5/4/3 produse.Tu spui ca esti multumita cu 3?Sau celelalte produse contribuie la refacerea mai rapida a tenului?
Site-ul este
http://www.proactiv.com/order/order_now.php?pactvid=67071285b5537f1f8cb5a2b927bd5b58
Linkul postat de tine este corect. Tot de acolo am comandat si eu...Nu va fie teama ca firma e neserioasa. Companiile mari sint de incredere, alea mici dau tepe. Ei au milioane de clienti din toata lumea...
Eu am comandat initial kit-ul de 3 produse cu 39.95$ si am primit o masca pe baza de argila gratis, foarte buna dar nu indispensabila.
Aceleasi 3 produse le folosesc si acum si sint multumita.
Cred ca cel mai "safe" pt inceput este acest kit de baza.
anka maria are dreptate ca solutiile locale nu rezolva decit la suprafata, dar pentru mine e suficient :) Cine naiba stie ce e wrong in corpul meu ca sa reglez? Plus ca sint scutita de efectele secundare ale pastilelor (toate bulinele si chimicalele afecteaza ficatul, so..)
A! Un lucru esential uitam sa va spun despre proactiv: in clipa in care comanzi un kit de la ei (oarecare), regula e ca devii un fel de "membru proactiv", adica ramine inteles ca ei iti trimit acest produs la fiecare doua luni, iar tu beneficiezi de preturile de membru (adica mai mici)
Nu va speriati, regula asta e flexibila. Exista un "toll free number" unde suni si, fie anulezi membershipul (daca nu mai vrei produsul), ori (asa am facut eu) spui la ce interval doresti sa primesti kitul. Eu am aranjat sa-l primesc la fiecare 4 luni, fiindca atita imi trebuie pina il termin (ei spun ca e "2 months supply" dar te tine mai mult..)
Ei ma taxeaza pe credit card si imi trimit pachetul la usa. Eu nu misc un deget!
Acum nu stiu exact cum functioneaza treaba cu shippingul si credit cardurile pentru voi, din Romania...daca trebuie sa aveti card in dolari...habar n-am. Credit cardul meu e in $ canadieni si fac ei schimbul valutar la cursul zilei.
Singurul impediment l-as vedea daca cineva care nu stie engleza ar trebui sa vorbeasca la customer service :-)
Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.
anelize spune:
La noi carduride se alimenteaza in lei,iar atunci cand faci comanda pe net sau cand folosesti cardul in afara tarii,valoarea se converteste.
clyo spune:
Anelize, tu ai comandat pe net si ai platit cu cardul?
da-mi si mie, pliz, ceva detalii.
mie mi-e cam frica ....