ce sa fac? bona pleaca...imi trebuie o solutie
Ce sa zic... am o bona super!!!! din pacate nu cred ca mai poate sta mai mult de 1 luna..( are sotul bolnav si trebuie sa-i supravegheze medicatia) si nu stiu ce sa fac... Pe altcineva nu cred ca o sa aduc pentru ca stiti si voi cautarea unei bone nu este asa de usoara. Am cautat pe net gradinite(nursery) care sa primeasaca copii mai mici (Raducu are 1 an si 10 luni) si nu prea am gasit decat de la 2 ani. Bine el vorbeste foarte bine, este sociabil, dar ce te faci ca nu face la olita. Oricum am gasit ceva dar la niste preturi??? Nu imi permit sa dau 7-8 mil/luna. La cresele de stat nu m-as baga dar hai sa zicem ca in ultima instanta recurg la solutia asta, dar din cate am inteles de la voi este destul de complicat si oricum la alea bune nu mai gasesc locuri. Asa ca astea fiind spuse ce ma fac...!!! Stau in sectorul 2 dar pot gasi ceva si in zona Gemeni - Unirii, lucrez in zona B-dul Unirii. Stiti voi o solutie?
Multumesc anticipat.
Raspunsuri
april spune:
alta bona
asa am patit si eu. si alta solutie nu mi-a convenit. e adevarat ca e complicat cu alegerea si faptul ca trebuie sa lasi in casa o persoana straina, dar cand n-ai de ales....
pozici
boeru spune:
Buna April si merci de raspuns. Intre timp am gasit rezolvare. De alta bona nu poate fi vorba ca ea chiar de acum cateva zile l-a internat pe sotul ei si merge la spital. Pe Raducu l-am luat la mine la servici, lucrez singura dar se plictiseste. Oricum l-am tinut pana la 12 si apoi a venit ea si l-a luat. Asa ca nu pot face aceasta miscare pana gasesc alta bona.Am avut noroc, am gasit o gradinita particulara care primeste si copii mai mici si pentru moment platesc 3 mil. pana la 12.00 + 1.500.000 pentru ea (ii dadeam 3 mil. inainte pt. 1 zi intreaga) pana se obisnuieste acolo, apoi o sa-l duc la program prelungit - costa 5.250.000 cu masa cu tot si cu ceva optionale. Asta atunci cand n-o sa mai poata veni ea deloc. Oricum dupa cate am vazut eu gradinita cred ca e mai bine sa-l las acolo pana seara. Oricum merci si va pup!
amik spune:
buna, boeru!m-ar interesa si pe mine unde este gradinita de care vorbesti.mai ales daca zici ca sunt sanse sa imi primeasca si mie fetita...e ok gradinita?curat, mancare buna,etc?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
boeru spune:
Buna Amik! Vezi ca la topicul Gradinta Harry Junior am actualizat informatiile despre tarife si program precum si date de contact. Incearca , cred eu ca ti-o poate primi. Succes!
Rodica spune:
Draga mea,
nu te supara pe mine, dar din experienta iti spun ca in primul an de colectivitate copilul si la cea mai buna gradinita se imbolmaveste. Ce faci cand el e la gradi trei zile si doua saptamani acasa, si tot asa. Imi aduc aminte ca am inebunit in acel an cu atata ingrijit copilul bolnav. Eu am doi si se imbolnaveau unul de la altul desi doar cel mare mergea la gradi.
I-am dus la gradi de la 1 an jumatate........
Tot mai bine sa-ti gasesti pe cineva, fie doar si pentru "rezerva de boala".
cu bine,
R
boeru spune:
Buna Rodica! Mersi de sfaturi, dar sa stii ca oricum am o rezerva . Bona il ia la 12.00 deocamdata pana se obisnuieste. Dupa care o sa-l las pana la 18.00, sa-si rezolve ea problemele iar daca am nevoie sta cu el , daca e bolnav .Problema e ca nu mai poate fi disponibila ca pana acum, e si ea putin "in ceata" ca nu stie cum va evolua boala sotului ei - are ceva probleme cu "nervii" si trebuie sa-i supravegheze - cel putin pentru inceput medicatia. Oricum asta am mai spus-o dar sper ca intr-o luna sa stim exact, si eu si ea care va fi programul si cat timp ma pot baza pe ea. Am zis ca varianta cu gradi e cea mai buna date fiind conditiile.
gina bratu spune:
buna!
cum mai stai cu problema ta spinoasa,bona?
te intreb pt ca o stiu pe viorica,44 ani.o poti suna la 6442826.sa ai incredere in ea,caci are ceva experienta in a creste un copil.
bafta!
boeru spune:
Buna!
Merci de oferta dar l-am dus deja la o gradinita particulara, de care sunt foarte multumita.