La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

La 6 la Cafe Journal!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Merci Eliza ! Ma gandeam ca voi fi singura pe acolo !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

A fost frumos la intalneala!!!
Pacat ca n-ati venit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Imi pare rau ca v-am ratat, dar maine plecam la mare pe weekend si am mai facut ceva cumparaturi. Astept sa ne vedem cu proxima ocazie.
Dana, bine ai revenit printre noi, si spor la "treaba" delicata, sa fie cu noroc.
Va urez we placut si ne auzim/vedem curand.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

eu am fost instigatoarea si tocmai eu nu am ajuns ......... am zis ca nasc azi , de la stres m-a durut burta ......foarte jos, toata ziua mi-a dat junghiuri naspa sa nu va suparati pe mine da chiar nu am putut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Alina, sa stii, chiar ma gandeam la tine ca n-ai aparut din cauze de...burtica! Nu-i bai, ne gasim alta data, numai bine sa te simti tu. si vorbeste cu bebe sa te lase sa termini lucrarile acasa!

Fetelor, eu chiar m-am simtit bine, ar trebui sa ne facem un obicei din a iesi, poate o data pe luna? Ce ziceti?

Maine sper sa am timp sa pun si poze.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Si buna dimineata!

Fetelor, iar am dormit de m-am rupt! De data asta fiica-mea s-a trezit dimineata devreme(dupa trezirile nocturne obisnuite de la 12, 2, 5...)in urlete de nu mai stiam cum s-o potolesc!
Iar acum maraie c-o apuca somnul...

Alina, cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

'Neata si de la mine.Eu nu mai sunt asa de matinala,Vlad incepe sa-si revina dupa episodul de la mare cand ma trezea la 6 ca sa manance,acum se trezeste pe la 7.3-8.
Am ajuns si eu in cele din urma la intalnirea de ieri.Imi picase net-ul de 2 zile ,in ultima clipa am aflat ora stabilita si am reusit sa ajung.Eram zapacita tare.Dar le-am cunoscut pe Cookie si pe Eliza.
Cookie,o data pe luna intalneala,sustin propunerea.
Baiatul meu s-a facut un pupacios.Ma duc la pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor
Din pacate eu ieri am stat numai pe la politie
La ora 7 am ajuns deja acolo..si am plecat tocmai pe la 4..dupa o zi de stat numai in picioare,injosire,caldura....
La prima ora m-am inscris pe lista pentru pasapoarte...la ora 8 mi-am depus dosarul pt carnetul de conducere..O sa dau examenul pe 11 octombrie.
Apoi..m-am imbrancit..m-am calcat pe picioare..am transpirat..injurat..pana la urma am reusit si mi-am depus actele pt pasaport..pe care o sa-l scot pe 19 septembrie.
In alta ordine de idei..sunt in concediu medical pana miercuri.Asta din cauza conjunctivitei cu care am venit de la mare.Acum fac un adevarat ritual de curatare a ochilor cu rivanol..apoi picaturi cu oxacilina..naspa..dar parca s-a mai trecut.Nu mai ochii asa rosii..si nici nu-mi mai curg...
O gramada de cazui la spital de conjunctivite.Cam 80% din ele aduse de la mare.Asa ca....eu vroiam sa plec cu sotul meu in we asta la mare numai eu cu el..insa...m-am linistit..acu abea ma tratez...Cred ca anul asta nu ne mai ducem...Imi ajunge oboseala de data trecuta.
Altfel..copiii mei sunt bine..Mihai se trateaza si el de conjunctivita asta pacatoasa....Stefu...e bine...Pe 12 il dau la camin.

Alina..eu aseara i-am zis soacramii de treaba aia.Daca te hotarati..sa-mi spui.Nr meu de acasa e 0336.103.488

Va pup si o zi placuta...Eu ma apuc de invatat infractiunile si contraventiile pt carnetul de conducere.
papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Cookie nici azi nu imi e prea bine , greata, bebe super agitat si imi e un somn, am o stare de blegeala ......

Corina am notat nr .... inca ma amana cu centrala , nu ma mai agit .....cred ca termin curatenia la craciun ... am devenit mai "nesimtita" , deci nu pot sa zis nik de gresie faianata pana nu termina cu centrala

Mergi la inceput