ce este pilates ??
Raspunsuri - Pagina 2
Loma spune:
si eu vreau, 
, prin toronto a vazut cineva unde se fac cursuri, o sa uit si eu dupa astea......
Multumesc Laurajr.
ca ai deschis subiectul asta.
Loma
laurajr spune:
Vreau sa va intreb de echipament : care e ?
Si covorasul asta e ceva special, cat costa si din ce e facut ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
tumpi spune:
fetele din Bucuresti, unde se tin astfel de cursuri si cam cat cost?
Eu nu vreau sa slabesc rapid, eu am doar burtica de dat jos.
Pleeeessssssssss atiti cumva?

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
ciuf spune:
Hmmm. Eu stiam ca vedetele folosesc metoda asta de fitness pentru a slabi si a-si mari tonusul muscular.
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
Loma spune:
Se pare ca Madonna foloseste metoda asta f. des, de aia arata asa bine
(ma refer la corp, ca la fata e cam ridata nu-i asa) si am mai auzit eu ca un roman a inventat acel aparat? ( o fi adevarat, asta am auzit-o in Canada nu in Romania), si Madonna pe unde merge nu-i lipseste acel aparat.....
Loma
laurajr spune:
Eu am citit ca se fac inscrieri de pilates la un Comunity Centre de pe langa mine, nu costa mult si de aia m-ar tenta sa incerc .
Oare trebuie sa aduc o dovada ca stau in zona, imi vor cere Pr cardul ?
Si ce aparat se foloseste, ca eu intelesem ca ai nevoie doar de un covoras ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Veve spune:
De obicei prin studiouri se practica 2 tipuri de pilates:sttot si windsor;diferente intre el nu prea exista dar windsor are in plus un regim alimentar,deci pe langa tonifierea muschilor mai si slabesti.Se spune despre efectele acestor exercitii ca dupa 10 sedinte simti diferenta,dupa 20 o vezi si dupa 30 o vede toata lumea din jur;mai mult,la cei care lucreaza regulat si-n mod indelungat,s-au semnalat cresteri in inaltime,lucru explicabil,tinand cont ca unele dintre efectele benefice sunt mobilitatea incheieturilor si alungirea musculaturii.
In mod normal,intr-adevar nu ai nevoie decat de un covoras de ala de cauciuc subtire (ca cele de yoga);insa sunt convinsa ca aparatelele alea speciale sunt mult mai eficiente (nu degeaba il calaresc toate vedetele
),pt. cine-si permite.
Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze
leeloo2004 spune:
Pentru fetele din Romania interesate, s-au scos si la noi casete VHS si DVD-uri cu aceasta metoda de gimnastica; exercitiile sunt impartite in ex pt incepatori, de nivel mediu si pt avansati.
Iti trebuie doar un covoras de isopren (parca asa se numeste materialul) care se gaseste si pe la noi prin magazinele cu echipamente de munte si vointa!
Din pacate la mine se pune praful pe caseta ca am facut doar o singura data dupa ea - oricum, la inceput si daca nu prea ai facut miscare (asa ca mine...) nu e prea usor...dar presupun ca in timp iti formezi tonus muscular si exercitiile se pot face mult mai usor.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
grati.ela spune:
fetelor, eu va recomand callanetics. eu am facut acum vreo 7 ani si dupa o luna coapsele mele erau de nerecunoscut...pe atunci nu aveam nevoie de programul complet dar acum am reinceput cu abdomen si coapse. Pt. burtica insa va recomand dus subacval si aquagym. Eu am o pernuta pe abdomen de 6 ani de cand am nascut si am scapat acum de ea (in mare parte) dupa 10 zile de masaj, aquagym si dus subacval la Efosan in Eforie Nord.
mira_m spune:
Eu ma declar acum fan pilates. Le ador, pur si simplu.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004)