Oligospermie (6)- putini da' buni!
Raspunsuri - Pagina 8
diciu spune:
stiu senzatia...si eu am prea multa dragoste de dat...ca nu mi-ar ajunge nici un sot si un car de copii...
dar in conditiile de fata...iese si ea pe unde apuca...cat s-o tiu asa inchisa?
va pupic...ca iar mi-i somn...desi e a doua oara cand ma bag in pat...
da voi ce faceti?...eu maine imi fac analize...si n-am kef sa-mi iasa prolactina mare...
Carmen.cita spune:
Diciu,
iti garantez eu ca maine prolactina ta va fi exact cat trebuie! Si stii de ce? Pt ca lasi dragostea sa iasa prin toti porii!
Multa bafta!
M Oana spune:
Oligospermisti si oligospermiste, Carmecita inspre care vorbesc de ceva minute bune, adica persoana care jeluieste alaturi de mine, cu lacrimi de bucurie sufleteasca, este prietena mea cea mai buna din salonul vecin si este fata care s-a lasat ciomagita 

pentru a apara o biata nebuna nimerita printre prea sanatosi.
Ea stie tot protocolul spitalului nostru, asa ca nu trebuie sa-i mai prezentam salonul si nici cartile cu rame gen Leonardo da Caprio de pe tavan....
Bietii mei ardei umpluti nu prea stiu de glumele mele......
Imi vine sa adorm pe tastatura, in universul asta, ca e prea frumos...
Ralu Filip? Titelu, cu Atlanticul lui, are drept de autor... Le punem la avizier pe toate, pentru cei rataciti prin momente mai triste ale vietii....
Dar noi suntem veseli, ca asa sta bine unor 

Diciule, astia au stins lumina de mult, dar vaz ca amandoua dormim pe tastaturi cu animalele in brate.... Ce ne-or fi dat?? Homeo+pate??
diciu spune:
thanks carmen cita...asa sa fie cum zici tu...desi...eu vad un pic invers ca sta treaba...plus ca daca ar fi asa...am avea multi de pe aici ce ne dorim...uite ca nu e suficient sa ai ceva din belsug...si chiar daca analizele ies bune...chiar daca ardeii umpluti au un gust de-l simt pana aici...
...si chiar daca crezi......si in naivitatea mea..cred...tot pe matza si pitica mea latratoare ajung sa le mangai...doar ei sunt copiii mei....oare cum sa te faca Cel de sus ca sa ai grija de doua animale?...rau oi mai fi gresit eu...desi le iubesc extrem de tare....
ele dorm acuma...pa tatiul lor...si-s foarte fericite ca i-am dat maca si potent power...ca sa poata dormi si mai bine...interesant efect..cred ca placebo l-ar fi uns mai bine...
diciu spune:
nuu...na-turiste...eu as ama simt cateodata prin toate aceste povesti...o turista...care vine vede....ii place si pleaca inapoi la locsorul ei uitat de Dumnezeu...
Carmen.cita spune:
Banuiesc ca fetele au adormit aseara cu capul pe tastatura, dar cu ingerasii langa ele. Eu m-am trezit mai devereme, ca am un mic stress, dar pe seara cand voi fi din nou acasa am sa intru din nou in camaruta asta, abia astept sa va gasesc din nou!
AYSHA 2 spune:
Desteptarreeea oligospermisti!
Eu azi ma intep pt. hormonalele de z. 3, toxoplasma (ambele) si CMV (ambele). Rezultatele hat !peste vreo 10 zile, ca deh, asa e in provincie
Revin obsedant la proviron: se spune ca efectul pe moment este un boom, dar apoi are efect invers, dupa cum spuneam mai sus ca un papagal
Aysha va doreste o zi excelenta
greuceanu spune:
diciuleCica unuia ii placeau foarte mult turistele care vizitau regiunea si intr-o zi il prinde nevasta-sa cu una si-l ia la incins cu un par."vrei turiste na-turiste firea-i tu sa fii".Si cica de atunci omul merge numai pe alopate.
O zi buna va doresc
greuceanu spune:
Asa ca domnilor mare grija la tratamentele na-turiste ca mai dau si echimoze ca efect secundar.