Oligospermie (6)- putini da' buni!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

si pe mine ma baga la inaintare..of of..baietii astia...
interesant beatrix...am retinut aspectul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Sunt Matza lui Titelu. M-a lasat pe mine sa-i tin locul ca el are acum spume la gura de nervi, din cauze externe casei noastre. Asa ca pana-i trece am sa scriu eu. Azi mi s-a confirmat sarcina, 4 saptamani , numai ca e prea mica pentru a fi masurata si sa-mi spuna exact cand voi naste. Intre timp am sa iau DUPHASTON pentru chist si fixarea sarcinii. Diciule, zice Titelul din fotoliu, cred totusi ca sotul tau are probleme, valorile spermogramei nu pot varia asa de mult in calitate, da-i o gura de palinca si incearca sa obtii o proba pe care sa o duci la laborator. Netul merge ca moderatoarea , adica stanga dreapta, si abia putem posta.

Melania+ bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Salutari, oligospermisti si sotii de!
Nu vreau sa se desfiinteze subiectul acesta care imi mai descreteste fruntea, asa, la ceas de seara! Sau daca aici ne vom scrie doar cate milioane de gigei au feti frumosii nostri in spermograma, atunci infiintam "glume...", nu? Prea frumos e pe aici, unde se simte o "mana de barbat" sau mai bine zis o minte. Asa ca, daca va ganditi sa migrati prin alte parti viu si eu dupa voi!
Natashico nu te-am uitat, cu memoria stau bine, cu altele stau eu mai prost! da, am avut niste zile mai grele, deh! nu ma lasau altii sa traiesc desi eu ii lasam pe ei! Dar acu' mi-am revenit si ma indrept cu pasi grabiti spre inseminarea nr. 2. Si dupa aia voi spune cati zglobii are oligoastenoteratospermistul 9 mai, da' lung mai e cuvantul asta!) meu drag!
Si vis-a-vis de proviroane, al meu sotior a inghitit si de astea vreo 3 luni acum 2 ani, fara sa i se recomande analize hormonale ( feriti-va de doftori care se grabesc sa dea repede medicamente fara analize prealabile) si succes a avut: o sarcina extrauterina, dar a fost sarcina, nu? Si dupa un timp a fost mai catastrofa decat inainte, drept urmare bb nu vrea sa vina.
Oana ma ghicisi, ai? Dar pe acolo nu prea mai am timp sa dau, sunt tare pretioase orele acum si prefer as va citesc pe voi.
As sta la o parola cu voi toata noaptea, dar trebuie sa plec acasa, ma dau afara din firma acum.
Cu alte cuvinte, sper sa va gasesc si maine tot aici! Ca de gasit tot voi gasi!
O noapte buna voua si maine, pana ne vedem, o zi si mai buna!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mie imi miroase a chat pe teme de pana... si nu mai stiu cum....
Dar uite o in dreptul usii... salonului nostru, desigur...
Tu esti Melania???? Adica Matza, ca incep sa dau din casa...
Toata lumea , iti canta 'sarcina usoara' si striga intr-un suflet: vrem si noi ce ai tu, vrem si noi jucaria ta din burtica...
TheaM eram simultan pe aparate / stateam spate in spate pe acelasi pat, de nu ne vedeam, dar acum te-am auzit.... intelegi tu ce vreau sa spun, ca esti oligoastenoteratospermista de-a noastra.
Si maine tot in paturile astea vom sta, iar daca plecam ,iti lasam un bilet... promitem !!! Tinem pumnii la inseminare!

Mergi la inceput

Mai nou la noi in oras sirena politiei suna asa OLIGOOLIGO !!! OLIGO, poate la sugestia OANA B, de la Drusal ,rampa de gunoi.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru urari si voua va doresc din suflet sa aveti surpriza pe care am avut-o noi luna aceasta. Nu ma asteptam luna asta sa iasa ceva ca toate contactele au fost la plesneala si pe ascunse, intr-o zi am avut musafiri peste noapte la noi acasa, iar urmatoarea data a fost la Vatra Dornei ( parintii mei fiind din Vatra Dornei). Titelu a fost foarte ambitios si bataios, el a avut cel mai mult de luptat cu medicii, cu medicamentele, cu plantele, dar a rezistat. Va dati seama cat a suferit Titelu cand a trebuit, nu ca a vrut, sa renunte la bautura pe toata durata tratamentelor ( cate o palinca pe ascuns), atunci fiti convinsi ca tot sacrificiul vostru v-a da roade si ne rugam alaturi de voi.

Mergi la inceput

'Rampa de gunoi', ca sa-l citez pe colegul meu fost oligospermist, deci fara drept de a se exprima in momentul de fata, este denumirea stiintifica pentru locul in care se vor duce necazurile noastre, neputinciosi si oligospermiile de care unii inca suferim cu mandrie!!!
Eu de fapt nu ma incadrez in cuvantul 'sufar', deci nici eu nu prea ma simt bine cand deschid gura si vorbesc despre suferinta....
Titelutza si Matzisoara, dar cel mic nu ne transmite nimic??? El ce parere are???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

felicitari melania!!...iti spun si tie pe "viu"..
da..e micutza sarcina...dar e bine ca te ocupi de ea de acuma...ca sa ramana bebeul cu voi...intr-o saptamana doua o sa vedeti la echo un punct luminos...tubul cardiac al micutzului...si la 8 saptamani...un micutz zbatandu-se...mi-a povestit fina mea pas cu pas...al ei are acuma 6 cm si e tare mandra de el...sa aveti grija de voi...
categoric sotul meu are o problema...si stie si el ...lasand la o parte gluma...si va merge si a a doua spermograma...dar cred ca o vrea cat mai tarziu...ca sa iasa mai bine...speram noi...

Mergi la inceput

Diciule, mai bine las ardeii umpluti la o parte, ca eu gluma nu pot sa o las la o parte, nici daca ma ameninta cineva cu moderarea.
Nu-i propui sotiorului tau cel 'divin fara nici o vina' sa faca spermograma in salonul nostru de copii oligospermisti (de la cuvantul asta pana la 'oligofren' e asa cale scurta) dornici sa se bucure si sa faca haz pana si de evenimentul asta ??? Poate daca vede cum tratam noi subiectul asta..... se va simti mai confortabil cand..

Mergi la inceput

Ala micu, zice Titelu, o intreaba pe OANA B daca endometrele au 151 de capitole, dintre toate astea cate sunt balarii si cate monitorizari? Diciule panaxginseng sigur l-a ajutat pe Titelu, care la un moment dat ragaia a branca,catina si polivitamine transformate in palinca.Mai in gluma mai in serios, incearca totusi PREGNYL 5000, 6 fiole, una/sapt. indiferent de ceea ce v-ar zice doctorul,daca totusi valorile sunt sub 10 mil/ml, branca sa mestece pana ninge, chiar daca anul acesta nu va ninge.

Mergi la inceput