Oligospermie (6)- putini da' buni!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Pai bine, greuceanule, asta inseamna libera exprimare la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Greule, Peterpan n-are certif'cat de oligospermist, Titelu tocmai l-a pierdut, tu ori ai devenit 'normo'spermist, ori faci pe nebunu'.....
Diciule singurica-singurica..... si te bagi cu nebunii in vorba.... Nu ti-e frica????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

poi si cine sunt nebunii....sau am eu o alta scara a normalitatii?
oricum nu voi mai fi singura in curand...imi vine iubitzelul acasa...
greuceanu?..am shokat eu cu ceva?...sau n-a fost reactie la "vorbele" mele?...ca na...si eu scriu cu cate 3 punctuletze...dar inseamna pauza de respirat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna seara fete si baieti,
desi cam tarziu, hop si eu la apel! eu sper sa nu se mai supere nici un moderator, dar zau de nu, glumele voastre ne-au adus (mie si sotului) multe zambete!
ce ma bucura e ca de cand ii citesc despre voi e mult mai optimist si mai plin de viata! el zice ca probabil si plantele au ceva effect, mai ales panaxginsengul alias red bull - asta ca dupa el simte ca are aripi! ! poate, poate aterizeaza si un pe aeroportul ovul!

pt voi,
Beatrice

Perseverenta genereaza succesul!

Mergi la inceput

beatrix...salutare.....si zici ca panaxginsengul ii face numai bine sotului tau?..ca ma gandeam sa i-l introduc si eu alui meu...la indicatia titelului...

Mergi la inceput

Beatrix, fata din tari straine, dar sotului tau nu ii este rusine ca pe fruntea lui scrie mare OLIGOSPERMIST??? Oligospermistu... oligospermistuuuu..
Al meu numai cu capul acoperit iese pe strada....
Si-si baga si el nasucul in ce srie femeia lui, dar cica de femeia lui e tare mandru....

Mergi la inceput

mandrilor!
sotului meu nu-i e rusine....pentru ca nu crede...zice ca prima spermograma a fost o eroare.....da de ce oare trage de timp s-o faca pe a doua?

Mergi la inceput

Heloooo, baietiiii, grupul din dreapta...., a intrebat Diciu ceva, iar noi, fetele, nu stim raspunsul corect. Iar cum pe imaginatia noastra bolnava nu se poate conta....
Cred ca baietii nostrii nu stiu ce varianta sa aleaga, ca iar au dat peste 2 variate: una buna si alta ne-buna, apropo de spermograme.

Mergi la inceput

cred ca baietii nostri sunt cam putini aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

da diciu, al meu sot sustine ca dimineatza cand bea o fiola de panaxginseng pe stomacul gol simte cum il trezeste la viata! mai ceva decat cafeaua! si asa in general de cand cu tratamentul cica are mai multa energie! el e convins ca cel mai probabil de la ginseng!
....nici alui meu nu-i rusine dar nici nu se lauda! si el prefera sa-si bage nevasta la inaintare si el sa stea in umbra ca cica eu is mai descurcareatza!

va pup,
beatrice

Perseverenta genereaza succesul!

Mergi la inceput