Oligospermie (6)- putini da' buni!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mai baieti si draga fata sunt probleme cu incarcarea paginilor, a mai si picat DC-ul de cateva ori, mesajele Natashei de aseara eu apucam sa le citesc, dar apoi au zburatacit nu se stie prin ce tomberoane.... asa ca piticuti-piticuti....
Imi zicea Titelu ceva de pitici dimineata, dar sa ma pici cu ceara daca stiu la ce se referea .
Eu votez pentru simtul umorului si aleg comedia oligospermista, desi nu-mi e straina nici tragedia.... mai ales prin spermograme...
Daca vrea cineva dovezi, eu administrez si proba asta....
PhilipMoris nu fumez, dar daca are nevoie cineva de un foc, stiu eu de unde ne putem aprinde... Dar cum tutunul dauneaza oligospermiei...
Asta cu tutunul a fost pe topic, zau asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Hai mai dragilor ca tare mi-a fost dor de voi! Nu mai fiti tristi, ca zau nu va sade bine! Peterpan are dreptate! Si inca nu avem STOP JOC!
Ionica, ma bucur sa te vad si sa aud ca bobul tau scump de fasolica e bine si ca ai depasit teama de la inceput!
Thea, ce mai faci tu, fata draga? Mi se pare mie sau esti cam trista in ultima vreme? Tu esti un model de echilibru pt mine, iar cu memoria m-ai dat gata! Ai tinut tu minte?! Luna asta am impresia ca suntem pe aceeasi numaratoare, si eu ma pregatesc de prima inseminare! Bafta multa!

Mergi la inceput

Am sters singulica plostia cu shpionatul (scrisesem ca suntem shpionati), ca oligospermistul meu mi-a confirmat acum ca s-a abtinut de la butoneli pe DC.... ca ma apucase filocsera cand am vazut muntii de depresie de pe meleagurile noastre... apropo de intratul pe DC.
Natashica chiar am vrut sa te intreb in capitolul trecut, cand stateam amandoua pe coridoare si prizam proviron, cine este Teodora, care este zana buna ca si mine...
Oare unde sunt Aysha, Beatrix, Ingeras.... mai e putin si se termina concediile si incepe sezonul de analize si de inseminari..... ma apuca plansul si depresia.......
Ce-as mai vrea sa uit... dar...

Mergi la inceput

TheaM este Teodora, o fata draga sufletului meu, care intotdeauna are un sfat bun, o vorba de incurajare... cu un suflet cald... eu asa o simt.

Mergi la inceput

A inteles fata, mai ales ca pe TheaM o stiu de pe alt site, dar nu dau nume ca sa nu fac reclama, e ala betoooonnn .
Eu propun urmatorul scenariu: venim aici fiecare cu drama lui de analiza, fiecare cu suferinta lui, ii spunem lui Titelu AFARA, ca el nu 'mai are cu ce', Melania fiind insarcinata, stam de si poate echilibram situatia cu brio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

no hai ca intrai si eu iara...si am citit ceva din urma...inteleg ca ati fost certati...am mai zis eu odata cine e divina aici...
ce faci titelu?...ce face sotia ta?..cum se simte? voi sunteti un exemplu pentru noi...sotul meu ma tot amana cu urmatoarea spermograma..iara eu nu mai am rabdare sa vad daca dupa 2 luni de tratament au mai crescut ...macar cu unu in plus...
am fost la munte cu fini mei (am mana buna)...si ea este in 3 luni...am baut niste tuica dupa ea...poate se ia?...
restul?...ce noutati mai aveti?...
vad ca peterpan s-a acomodat f bine aici

Mergi la inceput

Scumpete mica, cum reusesti tu sa ma faci sa zambesc asa? Zi si tu acum e momentul sa ? Intr-adevar, pe celalalt coridor au cam inghetat ploile, dar in rest... totul e ok! Asta cu prezentarea dramei, spune tu cum sa fie? Cu introducere, cuprins si incheiere, asa cum am invatat la compunere? Sau vrei niste poze sugestive? Io zic sa ne exprimam liber, asa ca pana acum...

Mergi la inceput

Diciule, printre niste ardei umpluti si un aspirator nu pot sa nu fac slalom pentru a te saluta cu respect.
Si la Titelu palincuta a fost cheia succesului, deci si palincuta dupa o gravidutza e mai tare decat orice proviron.
Cu Peterpan inca nu dialogam ca el inca nu si-a scos certif'catul de oligospermist. El poate sa intre pe chat, dar noi nu vorbim cu astfel de persoane....
Natashele stai sa mai scotocesc prin analize si vin si cu compunerile, care insotesc imaginile de mai sus... S-au dorit filme horror... vine fata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

natasha...liber ne vom si exprima...cum altfel?...nu ne ajunge oare ca nu-s eliberati suficient???
M Oana...te salut si eu.....dar harnica mai esti tu!!!...eu profit ca nu-i al meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

...

Mergi la inceput