Oligospermie (6)- putini da' buni!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Frumoshilor, Kiparoshilor mai oligospermoshilor ce mai faceti mai glumoshilor?
Sa ma anuntatzi si pe mine uni ni vedem de acu incolo.
Ca oligospermie fara veselie,e ca nunta fara lautari.Va pup pe toti.Va gasesc eu.
Eu sunt caine credincios si nu umblu prin alte parti dar daca se surpa casa trebuie sa plec si eu.

Mergi la inceput

De titelu,azi voi fi plecat din loco dar revin mai spre seara,sper sa ajunga.Tinem legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Oligospermie cu veselie se arunca la groapa de gunoi, aici e legal numai oligospermie cu proviron+potent power+vitamina E, va rog sa deveniti seriosi.... da....
Tocmai i-am scris lu Titelutz ca daca se poate capitole ca "Sunt disperata' sau "Buna fetelor' etc etc etc, io, ca avocat, ma gandesc ca nu incalcam nici o regula, daca ne desfasuram sub titlul GLUME IN ASPTEPTAREA UNUI INGERAS.
Am facut publica ideea mea, deoarece daca mai sunt probleme nu vreau sa o incaseze Titelu, baiat bun si dezghetat la minte, pentru ideile mele. Io am fost cu ideea, iar daca nu e OK, eu vreau sa fiu amendata.
Ma monitorizez singura. Promit!!!!
Acum plec sa salvez casele si casniciile altora cu spiritul meu......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna haiosilor....chiar am pierdut firul....3 zile fara voi si gata...n pagini de forum...alt capitol...n-am eu timp....ca tare mi-ar placea sa ma joc si eu cu voi...
Va pup pe toti...
Am o saptamana grea....

Mergi la inceput

In sfarshit am reusit sa intru.Am crezut ca mi s-a pus STOP JOC.
Nu stiu ce sa zic,chiar am fost trist.Cred ca o sa mai meditez o vreme.

Mergi la inceput

Greuceanule, fat cu stea in frunte, lasa tristetea de o parte si hai sa gasim o solutie.
Eu azi mi-am rezolvat toti clientii, asa ca sunt la datorie pentru a gasi calea cea mai buna, astfel incat toata lumea sa fie multumita.
In spatele acestui forum am auzit ca stau niste ADMINISTRATORI super sufletisti si super dezghetati la minte, care se bucura cand vad lucruri frumoase pe lumea asta, cum ar fi ceea ce se intampla la capitolul 'ajutor umanitar'.
Ceea ce se intampla la 'oligospermie' sau s-a intamplat la 'aspirante optimiste', nu numai in privinta persoanei mele, sunt cazurile in care eu ma rusinez de situatia in care sunt pusi acesti bieti oameni, caci vina e.....
La 'aspirante' 3-4 colege de capitol au strigat AFARA. Si-am plecat cu placere, asa cum au facut multe altele si ce bine ne-a fost....
La noi, moderatorul ne spune 'se va arunca la gunoi daca nu reveniti pe topic'. Problema este ca noi chiar daca am improvizat un scenariu, ideea principala a fost oligospermia, nu nebunia, nu Ralu Filip.....
Daca cineva ar fi intervenit cu o intrebare serioasa, cu siguranta ca toti am fi devenit seriosi si am fi ajutat acea persoana. Ceea ce eu sau Natasha facem la altele capitole.... si Oana B stie acest lucru.
Putem fi extrem de seriosi, dar putem fi si extrem de amuzanti pentru cei care vor sa citeasca proza amuzanta sau pentru noi, cei care scriem, daca chiar exista si acest drept. La alte capitole se scrie poezie bacoviana (sa nu zic altfel) si moderatorii nu comenteaza, ba parca si incurajeaza ....
Nu trebuie nimeni sa parcurga tot jocul nostru daca vrea sa afle ceva.... Intreaba, si noi raspundem extrem de serios, asa cum am facut-o pana vineri. Dar palma peste ochi pentru distractie e prea mult...
Ni s-a oferit chatul sau niste link-uri. Nu vad cum poate incadra cineva subiectul nostru in 'pisicuta vesela'/ 'sunt moldovianca'/'1 aprilie'...
Iar chatul ad-hoc pe care noi il constituim ca sa mai uitam de oligospermie ce vina are????
Mi-ar fi placut sa aflu opinia colegilor nostrii, dar in afara de fata mea Diciu, care nu are timp sa se joace, altii.....
Pacat ca administratorii nu ne pot da un sfat omenesc...
In ce parte o luam, ca trebuie sa avem si noi dreptul la o celula libera pe DC-ul asta? Sau il pun pe sot sa imi faca un forum personal, ca el asta mi-a propus si zau daca nu vreau sa ma simt libera in tara mea... acolo unde ma doare oligospermia sotului meu!!!
Greule, vezi ca DC-ul are ceva probleme, noi inca suntem pe post...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Sara buna tuturor !
greuceanu si eu am avut o impresie asemanatoare timp de cateva ore, poate ne-am inselat.
M Oana daca sotul tau poate sa-ti faca ce spui atunci vei putea purta halatul alb si... hai ! In fond traiasca multitasking-ul vom fi cu un ochi la oligospermisti si cu unul la forumisti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Oana B
Esti super ,chiar ma intrebam intr-o zi de ce oare pe acest forum se dramatizeaza pana la ultima picatura?
Eu vin pe aici din cand in cand si-mi iau doza de pozitivitate pe unde apuc,cei drept nu prea se mai gaseste oameni cu care sa imparti si fericirea in afara de "butoaie pline de suferinte" si altele crede-ma au fost momente pe unele foumuri in care am crezut ca fetele de pe acolo chiar sunt nebune.
Draga moderatorule, eu cred ca se scrie mult mai multe balarii la "ovulatie ,endometru" decat pe acest forum care-l gasesc super pozitiv,care este problema voastra? platiti ceva pentru paginile"de balarii" pe care noi le-am scrie aici?
Chiar nu mai inteleg mentalitatea asta ,daca intr-adevar ai un "targhet" si analizezi suferina acestor oameni inseamana ca voi "moderatorii" ati uitat regulile internetului!!
PACE zise Jean Paul II credeam ca ati inteles mesajul!!

Curaj oligospermistilor si voua la fel fetele care i-i sustineti ,gasesc ce este un gest nobil din partea voastra, sotul meu nu a avut curajul sa se exprime de teama sa nu dea de cate un "moderator "frustrat.

Daca deschideti alt forum va rog sa ma anuntati su pe mine ca chiar imi place sa va sustina!
Ionica Dumont viitoare mamita 6semanas!!!!

Mergi la inceput

Ionica, romanca cu suflet de aur, sa nu mi te enervezi, ca se supara pastaia si atunci chiar ma supar si eu pe moderatorii astia, ca fac rau fasolicii tale... din burticel.
Ce-ar fi sa ne mai spuna si sotul tau cum a gandit si prin ce a trecut???
Eu te citeam pe la 'endometru', ca eram curioasa sa mai aud de fasolica si tu pledai pe la oligospermia noastra... Frumos monserica...
Pupa oligospermista fasolica, atat oligospermista nebunatica, cat si cea sanatoasa la creier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Uffff! In sfarsit imi merge si mie netul, de aseara sunt disperata... Ce faceti oameni buni?
Am si eu cateva cuvinte de spus, cu riscul de a fi data afara de pe acest forum: in sfarsit, dar in sfarsit am gasit si eu niste oameni cu care sa ma inteleg, care parca vorbesc limba mea, oameni care ma fac sa ma simt libera in gandire... prefer sa sar intr-un picior alaturi de ei decat sa stau si sa-mi plang de mila, cu termometrul in mana... Nu vreau sa ma consider o invinsa... Nu mai vreau sa plang, mi-a ajuns pana acum...

Mergi la inceput