Oligospermie (6)- putini da' buni!
Raspunsuri - Pagina 12
greuceanu spune:
mari-luNu e o greseala,ca de fapt cam toti de pe aici suntem ologi la capitolul spermie.Din pacate eu nu stiu a-ti raspunde la intrebare dar cu siguranta se va gasi cineva pt ca avem multi profesori pe aici.
barbye: cel mai lung drum incepe cu primul pas,deci succes.La multi ani si multi copii!
thea m:nicidecum.M-a transformat si pe mine in ierbivor.
Si-a mai dus cineva sotul la vreo analiza de profil?
greuceanu spune:
mari-luNu e o greseala,ca de fapt cam toti de pe aici suntem ologi la capitolul spermie.Din pacate eu nu stiu a-ti raspunde la intrebare dar cu siguranta se va gasi cineva pt ca avem multi profesori pe aici.
barbye: cel mai lung drum incepe cu primul pas,deci succes.La multi ani si multi copii!
thea m:nicidecum.M-a transformat si pe mine in ierbivor.
Si-a mai dus cineva sotul la vreo analiza de profil?
Carmen.cita spune:
Am fost matinala, OANA,
nu stiu, e 'ceva' care ma trezeste in zorii zilei, pe timpuri eram o somnoroasa... Cat despre stres, cand intru aici il trimit la plimbare, ca ma plictiseste.
Fa-mi si mie rost de o umbreluta de-a ta magica, sa ies de sub ea transformata
!
Carmen.cita spune:
Despre clomifen la barbati stiu eu ceva: acum cativa ani stand de vorba cu o prietena, mi-a spus ca in incercarile lor de a avea un copil sotul si-a facut spermograma, dar nr.
era undeva sub limita, dr. i-a prescris (lui) clostylbegyt(clomifen). Rezultatul: o fetita
de toata frumusetea.
Acum eu nu stiu daca acest clomifen rezolva 'ologeala', dar stiu ca barbatii au si ei (nu numai femeile) hormonii FSH, LH pe langa testosteron... banuiesc ca acest clomifen se poate prescrie dar in cazul in care rezulta din analize deficit de FSH... Astea sunt simple presupuneri, sa stiti, meseria mea n-are nimic de-a face cu medicina...
Carmen.cita spune:
quote:
Originally posted by M Oana
Carmecitoo in afara de dragostea sincera si declaratace mi-o porti mie si salonului meu, sa nu-mi spui ca ai si certif'cat de oligospermista, d-ala original, nu ca Peterpan, ca acum o iau razna
???
Ba da, draguta mea, il am in vreo 4 exemplare ne-identice dar asemanatoare... Si acum pot sa ma tin de urechi, cum zice Titelu si sa strig : "sunt oligo, sunt oligo"? Asta pt deliciul unora ca philip...
M Oana spune:
Iar meseria mea nici atat, dar imi place sa ma exprim liber, neincorsetata in clisee.... nu-i asa Carmecitaaa mea????
Cat despre pledoaria cu umbrelutele virtuale mai incerc o data, poate castig si procesul asta, ca aici intervine meseria!
Eu, de felul meu mi-s pe principiul 'fata mosului' in viata si nu ma impac sub nici o forma cu 'aspirante optimiste gen fata babei', din basmul cu acelasi nume. Fac bine (n.r. cre' ca am vrut sa zic
), nu imi propun averi materiale, ci alerg doar dupa cele spirituale, de care am devenit dependenta
. Totodata, ador sa fac fapte bune (acum intelegeti nota redactiei de mai sus) si sa urmez ideea binelui in viata. Si mai am o dambla, care se numeste recunostinta.
Cu biserica ma impac bine, in sensul ca ma duc din cand in cand in astfel de locasuri si intreb: azi cu ce va pot ajuta?
Citatul din Biblie s-a referit la potopul prin care a trecut Romania in vara asta si la DC-ul nostru... si la viata, in genere...
Eu ador pedepsele, deoarece dupa nori vine SOARELE. Si cum acum stau la
si ma bucur de viata, ma voi duce maine sa donez o anumita suma de bani intr-un cont deschis de catre Despre Copii pentru ajutorarea sinistratiilor in urma inundatiilor(sunt aici la conotatii... si ce-mi place sa ma citesc insami...). Ca urmare a gestului meu, vom primi TOTI umbrelute, fara exceptie. Adica voi trece numele vostru pe foaie, e placerea mea sa fac acest lucru, si vom primi UMBRELUTE VIRTUALE, acolo unde acum avem suzete.
Mai pledez sau a plecat toata lumea la o plimbarica....
Poate nu vrea lumea umbrelute umanitare si io....
Auzi, soro, are certif'cat in original. 4??? Si io sa nu stiu!!! Si cu ce valori se lauda al tau, ca aici e o adevarata intrecere???
Carmen.cita spune:
Banuiam eu ca pui la cale ceva
, zana!
Dupa cum i-ai sarit in ajutor acelei fete de care scria catty atatea grozavii, i-ai trimis hainute copilasului ei de 1 an... si ai antrenat si alte fete in actiunea ta. Lasa ca tot binele ti se va intoarce inzecit!
Fata mosului.
titelu spune:
Va salut filfiind din urechi,da bine mai fratici,m-ati trimis in padure si a-ti preluat-o pe matza,ca de ,mi-am reluat obiceiul meu de baza,jocul palincii,prin aburii alcoolului fericirii,postez plantele ingurcitate.:branca,naprasnic,catina,apilarnil,propolis,polen,ginseng,panaxginseng,vit A.E.,ulei de cod,pregnyl.Matza isi holbeaza ochii pe ecran,semn ca a preluat comanda,si eu nu voi fi bun decit vislas la galere,dar imi ramane pana.
M Oana spune:
Titelutz, sa-i dea Dumnezeu sanatate Matzei tale, ca face fata de garda in noaptea asta in locul tau. Asa da, cuplu!!! Si fertil si unit, atat la bine, cat si in momentele de monitorizare maxima!!! Cum deschid mail-ul am poza voastra... acolo o las pana sucombeaza computerasul... ca tare draga imi e!!!
Stimati domni si doamne, cu aceste cuvinte fata isi incheie garda pe ziua de azi, ca ati vazut cat a muncit..... si nu mai poate.
Dar maine, cu mana la chipiu, la datorie!!!
Salut tot grupul
.... cu stima, dragoste si respect... nu-mi vine sa ma dezlipesc de aici, dar trebuieeeee....
mari-lu spune:
Multzam fain celor c mi-ati raspuns!
"concluzia" ar fi ca daca masculii iau pastile pt fete dau nastere la fetite!![]()
va
si va doresc sa rasara
in jungla voastra d ierburi si vitamine

ce mi-o porti mie si salonului meu, sa nu-mi spui ca ai si certif'cat de oligospermista, d-ala original, nu ca Peterpan, ca acum o iau razna