Aici, in Olanda (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

AlinaMaria, si am vrut la inceput sa ma intalnesc cu romance insa cele de pe aici(Eindhoven) nu doresc a avea contacte;iar cu voi mi-e tare greu pt ca stati departe si eu nu sofez;daca veniti pe aici va primesc cu draga inima.Maine sper sa ajung la Haga pt pasaport;nu-i nimeni din Haga, nu?habar nu am cum sa ajung la ambasada de la gara;cica cu tramvaiul 17 sau 10 ...oi vedea cum ma descurc sa vin si inapoi pana la ora 15 sa-l iau pe fi-miu de la scoala.
Numai bine tuturor,
Anca, Vladimir(21.08.2001), Miruna(18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Alina, iti multumesc. Sunt multe multe multe locuri de vazut, sper sa reusim sa ajungem la Amsterdam, dupa aceea iti voi povesti, daca vrei.
Am vazut pozele familiei tale, super frumoase....de altfel, tu esti o super mamica, nu? Felicitari!

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc mult Iriale , si desigur mi-er face placere sa imi spui cum a fost eu una mi-as dori sa vad mai mult din Amsterdam insa deocamdata nu prea am timp insa o sa imi fac eu .
Ancade si eu am aceasi problema nu am inca carnetul , acum ma ocup de asta cand o sa il am vin eu pe la voi . Si pe aici am cunoscut cateva romance insa din pacate nu am fost pe aceasi linie si nu mai am contact cu ele .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata si de la noi.

Eu scriu mai rarut ca Mara imi ocupa tot timpul si nici nu stiu cand trece ziua.Ancade si Alina Maria si eu am cunoscut aici o romanca dar nu a vrut sa tina legatura asa ca m-am lasat bagubasa .Asta e.Mie ca sa vin la o intalneala imi eate destul de greu tinand cont ca nu am carnet si nici cu cine sa o las pe strunf dar daca ati face una cred ca as putea ajunge.

Multumesc de raspunsuri pentru diploma .Saptamana viitoare am sa merg sa vad ce fac.

Va pup dulce

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,ne-am intors si noi din Ro,a fost super,pacat ca timpul a trecut repede.M-am distrat foarte fain cu prietenele mele,m-am rasfatat in toata regula.Chiar aveam mare nevoie dupa o perioada de sarcina.Simbata mergem din nou pentru o saptamina la munte in Germania,socrii mei aniverseaza 35 de ani de casnicie si merge tot familionul.Voi ce mai faceti?

O zi buna

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coranima spune:

ancade, eu as putea lua legatura cu tine(de fapt si celelalte fete), dar se poate pe DC sa trimiti pm cu adresa de mail? Eu studiez in Maatricht si am OV-kaart pentru studenti cu care pot circula gratuit pe parcursul saptamanii cu tren,autobuz,etc.Acum sunt mai presata de timp pentru ca abia am inceput la 1 septembrie si la inceput e mereu mai greu, dar pe 14 decembrie am ultimul examen pe anual acesta si apoi sunt libera pana pe 2 ianuarie si am timp si de vorbit cu oamenii.
Si eu am aflat aici de la un profesor ca ar mai fi un student roman, dar se pare ca nu doreste sa comunice,oamenii se sperie cred ca ai vrea sa le ceri ajutorul(de aceeea poate ca unii nu doresc contacte), dar eu as vrea doar sa pot vorbi romaneste cu cineva din cand in cand la o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Si eu sunt pro intalnire,in primul rand una organizata pentru toata lumea. Normal ca mai putem sa ne intalnim si separat (Alina, nu am uitat propunerea ta, insa acum sunt busy vreo 2-3 saptamani; am si 3 ture de musafiri de sambata pana peste 3 sapt, saptamana viitoare e si petrecerea de ziua Almei;2 zile o sa o tinem tot intr-o petrecere).Si eu iau lectii de condus, dar pana imi iau eu permisul ma pot deplasa cu tot cu sot la nevoie (adica cu el pe post de sofer).

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anky, bine ai revenit! Distractie placuta in Germania!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

eu bineinteles ultima.....am revenit si eu...Ancade...ce-ai rezolvat cu pasaportul,pana la urma ai nevoie de hartie de la domnul sot?
Apropo de diplome,trebuie traduse si apostilate,pentru a fi recunoscute aici?
Cu scoala mie mi-au spus ca trebuie sa ma duc zilnic....
Cat despre romancele de aici,eu am 2 chiar aici unde stau dar de aproape 2 ani nu ne-am cunoscut ...
Pupici voua si bafta in tot ce faceti

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Coranima, dupa 14 dec daca ai chef poti veni la noi;sau ne intalnim in centru;insa eu voi fi cu copiii(sau macar unul din ei daca celalalt e la scoala pana pe 23 dec);si am am chef sa schimb o vorba in romaneste.
Dantje, mi-am luat pasaportul, dar de declaratie nu am mai intrebat pt ca e clar ca la ambasada nu stiu ce vorbesc;intai imi spun ca trebuie , apoi ca nu; despre pasaportul vechi imi spuneau ca nu pot circula cu el pt ca nu mai e valabil 6 luni; am trimis emailuri la politia de frontiera si la directia pasapoarte din Buc si am primit (ce-i drept cu multa intarziere) raspuns cum ca romanii cu domiciliul in strainatate au voie sa circule liber cu pasaport valabil si dovada ca au permis de sedere in tara respectiva.(fara sa conteze cat mai e valabil).
Anca

Mergi la inceput