Rosaturi de la ochelari
Buna dimineata,
Matei a inceput sa poarte ochelari. Numai ca avem o problema.
Il rod, pe nas de la sa si, mai ales, in spatele urechilor.
Aveti idee cum se poate rezolva asta?
Multumesc,
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
Raspunsuri
scarmanus spune:
Inseamna ca nu sunt corect ajustati, sunt prea stramti. Asta o rezolva doctorul sau o asistenta de la un cabinet de optica medicala.
Se poate sa-l deranjeze si pentru ca este ceva nou, cu care nu a fost obisnuit pana acum. Dar daca dupa cateva zile si dupa ajustarea corecta nu se obisnuieste, cauta huse speciale pentru bratele ochelarilor, de burete.
Sper sa-ti fie de folos.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
Burtocika spune:
Intrutotul de acord cu scarmanus, nu sunt bine ajustati. am patit-o si eu cu rama pe care o port de 5 ani fara probleme, in momentul in care mi-am schimbat lentilele si au umblat la ea. M-a chinuit vro 2-3 saptamini, timp in care am tot zis ca ma duc la cabinet sa mi-i aranjeze da' n-am apucat. Pina la urma s-au largit ei la loc si acum e OK.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Anderra spune:
eu nu am probleme cu bratele okelarilor ..eu am mereu semn pe nas dupa ce ii port,am fost la cabientul de optika mi i'au largit un picutz ,insa imi pikau de pe nas,alunecau asa ca am revenit la varianta initiala..of ce ciudat ma simt ,mereu cu semne rosii la radacina nasului,care dupa ce ca e mare si stramb mai e si "insemnat"
pup,
Anderrusha
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by Anderra
eu nu am probleme cu bratele okelarilor ..eu am mereu semn pe nas dupa ce ii port,am fost la cabientul de optika mi i'au largit un picutz ,insa imi pikau de pe nas,alunecau asa ca am revenit la varianta initiala..of ce ciudat ma simt ,mereu cu semne rosii la radacina nasului,care dupa ce ca e mare si stramb mai e si "insemnat"
pup,
Anderrusha
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
Anderra, semnele de la radacina nasului se fac de la ochelarii prea grei, de exemplu cei care au lentile de sticle, iar daca ai si dioptrii mari, ai pus-o . Opteaza pentru lentilele de plastic, iti usureaza considerabil viata, iar ochelarii nici nu mai aluneca de pe nas sub propira greutate.
Cu drag,
O ochelarista
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
ruxandra_sb spune:
Multumesc mult pt sfaturi.
Momentan i-am invelit bratele in leucoplast.
Daca nu-si revine in curand, von merge inca o data la cabinet.
O sa ne uitam si dupa husele recomandate de scarmanus.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
Clover spune:
Eu am lemtile de plastic si tot degeaba, invariabil ma rod ochelarii si cel mai rau este vara cand practic mi se face rana.