Sunt asha de fericita shi asta din cauza bblushei mele Sara Ioana!E o mica dansatoare, m-a uimit azi cum statea in funduletz shi asculta muzica pe TVKlumea, asta oricum face in fiecare zi, dar azi a inceput sa danseze: shi-a ridicat manutzele shi se legana cand in fatza-spate, cand in lateral, m-a uimit shi mai mishca shi din degetzele!Ce inseamna sa dansezi cu ea toata ziua prin casa, pt ca asta faceam eu de cand s-a nascut!Asta a fost una, dar la un mom dat o intreb: unde e iepurashul(jucaria ei preferata)?Shtitzi ce a facut? A plecat frumos de-a bushilea pana in dormitor (acolo sta iepurashul pt ca doarme cu el)shi cand a ajuns la pat s-a ridicat shi l-a vazut in pat!Ce sa mai, m-a uimit shi ma uimeshte pe zi ce trece shi are doar 10 luni jumate!
A fi mamica este INCREDIBIL, NICI NU POT DESCRIE IN CUVINTE!
Sa-ti traiasca scumpetea mica de Sara! e o dulce si iti inteleg entuziasmul...si eu am un baietel dansator (are 1 an si 2 luni jumate)...si tot asa,nu ma satur sa ma uit la el!...intr-adevar,femeia se implineste prin devenirea de MAMA!Multi Sarei!
Asa este , Incredibil , nici eu nu pot descrie in cuvinte cat de fericita sunt ca sunt MAMICA.
felicitari pentru frumoasa dansatoare si multa sanatate.