Bebelusi de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

NewMami, chiar ma intrebam cand va aparea mamica lui Patrick.
Bianca era programata sa se nasca in 15.06 cu cezariana, la 38 sapt., dar ea a hotarat sa vina in 13.06, tot cu cezariana, eu sunt convinsa ca vor fi norocosi, important e sa fie sanatosi!
Cand ajungi in Brasov poate ne intalnim, daca iti permite timpul.
Nu ti-e greu sa te apleci in vana? Si eu astept momentul sa faca baie in vana mare, dar cred ca vom mai astepta.
Nu se vad pozele!!!

Bianca a adormit in scaunelul de masina dupa ce a zdranganit in clovnisorii ei dragi, e asa de scumpa cum doarme, dar i-au ramas sprancenele incruntate, tb. sa o iau cu grija si sa o pun in paticul ei.
I-am luat ieri o tetina ortodontica si i s-a parut tare ciudat sa suga din ea, asa ca masa de dimineata a durat cam 3 sferturi de h.
A vazut cineva lapte lichid, gata preparat?

Loreen - concediu placut, ajungeti si la Bv?

Eli mamisor de Bianca & Andreas

Poze cu Bianca
Poze cu Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

'Neatza buna !

anky - de Nutrilon n-am auzit - si am umblat ceva prin farmacii dupa lapte praf ! Cam ce se gaseste pe aici : Bebelac ,Nan, Milumil , Humana , Similac si mai nou am vazut Kingslac - sau ceva de genul asta .Daca mai stiu fetele sa adauge ......

In legatura cu antibioticul - oricum noi faceam abuz - adica la 2 sapt. ii dadeam doza dubla pt ca Alex e foarte rezistent si in acelasi timp alergic la penicilina , amoxicilina fiind singurul antibiotic pe care il tolereaza.
Din cate stiu Ospen-ul administrat profilactic nu face rau .
Oricum - daca va temeti de antibiotic intrebati medicul de Isoprinosin - care creste imunitatea .

elisor - multumesc pt pontul cu ficatul de rechin - chiar nu stiam .

Andreea de la Cluj - mai spune-mi o data te rog cum se numea alifia aia pt vergeturi ?????

Eu,el(Alex-6ani)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19 si ea(Freya-11.05.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=4f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

neatza

LA MULTI ANI! Tudora (Nelia) si Annelies (elly_b)... Multa sanatate si bebei cuminti...

Inca nu am inceput sa-i dau suc de pere, in schimb i-am dat de mere si astazi de piersica... Cateva lingurite mici... Si se pare ca-i place... Dar se pare ca i-a reglat si kk ca mi-a facut si astazi... Ziceti-mi si la mine ce sunt firicelele mici de mucus din kk, ca am gasit cateva... Prea multa lactoza?
Gabitza, sa va traiasca crestinul... Faine pozele si tu o frumusica...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Nefertari-E vorba de Supliform. De la Hofigal.
Felicitari pentru botezuri si zile de nastere.

Noi ne-am vaccinat ieri si a fost Thomas viteaz de tot. Noi o sa introducem la masa de la 5 branzica de vaci si orez. Stie careva reteta exacta de la branzica de vaci facuta acasa- 4 pastile de calciu la 1 l, sau 4 pastile la 1/2 litri????????????
Am uitat!

Mama lui Thomas
Pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani! Tudora si Annelies

Beatriced - azi sau maine dimineata masurile?

Eli
Poze cu Bianca (13.06.2005)
Poze cu Andreas (17.08.1998)
Botezul 27.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru urari si Andrei va trimite la mamici si bebici cite un pupic!

A fost frumos, dar emotionant si stresant. Mai ales ca nu stiam cum o sa se comporte Andrei. Pentru el stresul a inceput de joi, de cind a venit sora mea si cu fiica ei, de la Constanta. Sora mea l-a botezat pe Andrei, pentru ca nu am pastrat relatiile cu nasii de la cununie. Si stiti si voi cum e cind scoti copilul din ritmul lui. Simbata a venit si cumnatul eu ca sa intregeasca familia nasilor.

Duminica dimineata nu stiam ce sa fac mai intai, ma invirteam prin casa. Pregateste hainutele, calca o camasa sotului, calca pentru mine costumasul (multumesc lui Dumnezeu ca l-am primit cadou si n-a trebuit sa alerg tot orasul sa gasesc ceva pe masura mea biiiggg ), hraneste musafirii, raspunde la telefoane, pensat, dus. La ora 11:30 trebuia sa fim la biserica iar eu la 11 fara 10 inca ma invirteam, toti erau la patru ace doar eu inca in capot. De emotie si nervi m-a luat si plinsul, mi se parea ca toata lumea imi sta in picioare. In 5 minute eram imbracata, machiata, pieptanata, pe usa afara. Ufff!

La biserica a fost dragut si emotionant. Andrei a fost cel mai relaxat. Atit de relaxat ca in timpul slujbei s-a scremut la greu si in final a facut si un kk Noroc ca era inca imbracat si cu pampers. Eu faceam si pozele prin biserica, era cit pe ce sa scap momentul cu bagatul in apa, ca a trebuit sa ma duc sa-i fac toaleta flacaului. N-a plins, doar a tipat o data de surpriza cred, cind l-a bagat in apa. Dar in brate la nasa s-a linistit instant.

La restaurant a dormit la greu, cu toata muzica data tare, cu chiuituri si strigaturi. S-a trezit mai spre sfirsit, cind cu groaza am vazut ca incepe turul de luat in brate de toate neamurile. Bine ca e obiceiul sa nu fie pupat pina la baia de mir, ca ma lesina sa-l vad cu pupaturi lipite de obraz de la toata lumea.

Tortul a fost foaaaarrrteeee bun Jumatate crema diplomat, jumatate crema Joffre, imbracat cu frisca naturala. Va mai zic? Care tineti cura? Pentru cine stie, a fost comandat la cofetaria Maria, din Aviatiei.

Scaldatoarea i-am facut-o seara cind am venit de la restaurant. A facut un pishu mic in ea, inseamna ceva?!

Aoleu, si sa vezi ieri dupa atitea zile de stres. Tipat, urlat ca din gura de sarpe. Era asa obosit si agitat ca nu putea nici sa doarma. In final l-am potolit cu niste "Calma baby". Si azinoapte s-a sculat doar dupa ora 4, lesinat de foame dupa 8 ore de nemincat.

De azi ne-am intrat iar in program, sa vezi ce patesc cu el acum ca iar s-a invatat in brate, de-abia ce-l mai potolisem.

Cornelia, chiar ca seamana putin baietii nostrii!

Poze botez Andrei-Stefan

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna ziua mamici! Si bebici!

Gabitzam - felicitari pentru micutul crestin!! Sa va traiasca!
Noi suntem bine, a scapat de febra, insa a ramas marait.. Nu stiu de ce.. Abia se mai linistise si el. Azi spre exemplu abia mi-a zambit. Noroc ca nu s-a terminat ziua - mai am timp sa sper! Ieri nu a dormit aproape deloc (ziua), insa azi abia a stat treaz cand a mancat. Si se mai trezeste plangand din cand in cand. Ii dau suzeta si se culca la loc.. Gabitzam - e bun Calma Baby? Cum i-l dai? Cand e agitat? Ca as incerca si eu..
Luluku - welcome back!
..Apropos de babe "sfatoase" - cred ca o sa aplic si eu tactica "uitatului urat", sa ma mai lase in pace!
In rest, suntem in formatie completa zilele astea, tot familionul (format din 3 - hi hi hi!) si mi-as dori sa iesim undeva. Dar nu stiu daca o sa si reusim. S-ar putea sa raman numai cu dorinta. Eh, om vedea.

Va pupam!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, nu i-am dat de foarte multe ori Calma Baby, doar in cazuri de urgenta cum a fost ieri dupamiaza, cind tipa ca din gura de sarpe si nu putea sa doarma. Dupa 10-15 minute dupa ce i l-am dat (3ml, cum scrie pe cutie) a adormit bustean pentru aproape 3 ore, dupa care a fost baiatul linistit. Dupa ce s-a trezit a mincat, i-am facut baie si a dormit pina la 4 dimineata. Si altadata cind i-am dat a dormit beton, de aia nu i-am dat prea des. De obicei e suficient ca sa-l calmeze si Colic Baby.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Elisor, e vorba de Infanrix HEXA, a aparut nou pe piata, din nefericire platesti ptr el, nu e gratuit, dar iti scutesti puiutul de o suferinta in plus, mai ales ca Georgia mea a reactionat foarte bine la el......
Fetele care isi hranesc bebeii cu formula, am si eu o intrebare, cat timp tineti laptele dupa ce l-ati preparat...ca noua ni s-a zis ca e valabil 30 min dupa preparare, numai ca fata mea mananca cam o ora, nu se grabeste de loc, numai rar, dar foarte rar, papa in 10 min, si se culca...deci? voi cat tineti laptele?
Si cum se numeste solutia aia cu apa de mare ptr. desfundat nasucul?
Va pup dulce!

Pozele noastre

Luluku + Gargaritza- Veveritza Georgia - 26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Elisor, multumesc ca mi-ai atras atentia, sper ca acum functioneaza link-ul.
Si eu cu Patrick am avut due date 8 iunie dar printisorul meu nu s-a grabit si a venit pe 13 cand din nou n-a vrut sa munceasca deloc si am ajuns la cezariana in final.
Luluku, nici eu nu tin formula facuta mai mult de 30 min, dar nu se pune timpul cat mananca ci socotit in caz ca nu mananca. Cam cat mananca la o masa Georgia de ii ia o ora? Poate n-ar fi rau sa maresti putin gaura de la biberon sa curga nitel mai tare, ca e cam mult o ora. Si eu am marit-o gaura de la tetinele Stage1 cu un ac inrosit in foc ptr. ca cele Stage 2 curgeau prea tare ptr. el.
Patrick mananca la o masa intre 150 ml si 180 ml si ii ia 15 min, maximum o jumatate de ora cand e mai lenes.

Pupici la toti bebelusii si o zi cat mai buna.

NewMami & Patrick Ryan

http://community.webshots.com/user/newmami2005

Mergi la inceput