Bebelusi de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

luluku, si a mea mananca tot in trei sferturi de ora-o ora, si nu pot sa-i fac alt biberon la jumate ca scartaie de foame, asa ca i-l las pe acelasi.

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Elisor, am uitat sa-ti spun ca nu mi-e deloc greu sa-i fac baie in vana mare, din contra este o placere ptr. amandoi mai ales ca acum locul unde puneam inainte vanita il folosesc sa-l ung si sa-l imbrac.Am pus o salteluta din aceea de la changing table si este nemaipomenit ptr. ca desi e vara si cald, la noi merge aerul conditionat mai tot timpul in toata casa, cu exceptia camerei lui unde seara il inchidem. Nu putem respira fara fiind f.f.f cald si umed. Locuim pe marginea unuia din cele mai mari lacuri din Canada.
Intr-adevar vana de aici este mai joasa decat cele din Ro si poate de aceea n-am nici o problema. Eu zic ca merita incercat.
E o dulce Bianca a ta si imi place la nebunie cand doarme pe burtica. Lui Patrick nu ii place, facem exercitii ca sa-si intareasca muschii dar atat, apoi urla sa-l intorc daca nu reuseste singur.
Betriced, esti o draguta, nu uiti niciodata sa spui La multi ani tuturor bebelusilor. Pupici lui Alex si numai bine.
Anky, mai e putin si pleci in tara. Iti doresc calatorie placuta, sa fie micutii sanatosi si sa te intorci cu bine.

Si eu azi plec cu Patrick la o prietena care sta la 160 km de unde locuiesc si ma intorc numai maine. Si ea are o fetita de o luna si e acasa, asa ca vom avea fun cu cei doi bebelusi. Sper sa nu se schimbe vremea ca are si piscina si vreau sa fac baie la greu ca imi pot etala suncile fara rusine fiind numai noi doua.

O zi buna tuturor si bebei cat mai cumintei.

NewMami & Patrick Ryan

http://community.webshots.com/user/newmami2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

PS daca poate sa traga si in 10 minute, inseamna ca tetina e buna, si ca ei ii place sa manince mai incet. daca gaura ar fi prea mica ar obosi sa tot traga si nu l-ar termina.

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Luluku - noi folosim "Sterimar" pentru desfundat nasucul. E apa de mare si e ok.

Te pup!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Pupici! New Mami, Pisik4ever, ce bine ca ne mai scrieti!

Luluku, exista spray cu apa de mare (Marimer, unul de la Humex) sau picaturi (Nazomer - daca iei picaturi sa iei Nazomer simplu, ca parca exista si cu propolis, dar nu e indicat pt. bb-i)

Despre puturosi la mancare: Stefan termina in 10 min., sau se chinuie jumatate d eora (ca mai mult nu il las eu) la 80-90 ml. Cand imi aduceti aminte ca un bb la varrsta asta mananca 150-180 ml. iar ma apuca toate intrebarile. De ieri seara, cand a venit Maria acasa, Stefan iar se lincaie cu mancatul. Cred c avrea toata atentia mea!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Elisor, cu masuratorile cand vrei... Azi, maine... Ca eu le-am afisat si o sa le modific in functie de ce postati. Dar cum ne-am obisnuit o poti face maine la prima ora! Iti mai las timp, poate mai dai ceva jos... Ha, ha, ha...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Azi ma asteapta o zi lunga. Tati a trebuit sa plece pana in Montreal si se intoarce doar deseara pe la 9. Ma gandesc cu groaza ca ma va termina pana vine el. E copilul meu agitatul agitatilor dar sa vedeti ce bucurii imi serveste.
De exemplu ieri si-a descoperit piciorusele. Se uita la ele, le misca, radea. Azi le-a prins cu mana si a incercat sa bage unul in gura si cum nu ajunge de nici o culoare da-I plans de frustrare. Ceea ce ma socheaza e ca el nu a facut asta cu manutzele, adica nu le-a studiat ore in sir, etc. E normal sa sara la picioruse? Manutzele le foloseste de zor, doar ca nu l-au captivat.
Alta faza, aseara a facut si el prima baita in vana mare cu tati. Am ajuns amandoi la concluzia ca va fi inotator bun, ca si parintii lui de altfel. A dar din toate labutzele in apa si pe burta si pe spate. Fara pic de frica, s-a distrat pe cinste si taica-sau la fel. Trebuie neaparat sa filmez faza ca e dulce rau.
Newmami, bine ai revenit draga. Unde ai disparut atata timp? Am si swing si vibrating chair. Crezi ca-l intereseaza? Mai sta cateodata accidental cate 10 minute, dar asta e tot. Nu e deloc incantat de ele iar eu regret ca mi-am aruncat banii pe geam. Cel mai incantat e de bratele lui mami si pieptutul cu laptic, atat.
Gabitzam, ti-am vazut pozele. Ti-e fain rau pustiul si fotogenic iar tu se vede cat poti fi de fericita si implinita.
Cornelia ,m-am indragostit de piticul tau. Nu ti se pare, e chiar frumusel foc. Eu apuc sa va fac complimente in ritmul in care apuc sa vad pozele. Fac o fata pentru el in 2 ani.
Elisor, am vrut sa incerc faza cu ceaiul azi noapte dar sanii pei explodau cand s-a trezit el si am zis ca e pacat sa ma mulg si sa dau copilului ceai. Dar voi incerca. Ideea e ca se trezeste la 3 sau 2 ore si atunci chiar ii e foame si nu se lasa pacalit ca urla de-mi pune vecinii in cap. Si are o voce fratilor!
Va las acum si sper sa mai am timp sa intru maine, ca de poimaine tare ocupata voi fi. Botezul asta ma exaspereaza.

Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Cornelia, ca sa nu crezi ca Stefan al tau nu are laudatori uite ma inscriu eu cu Timeea pe lista cu pretendente.Asta daca-i plac tipele mai slabute ca noi asa suntem, de fapt taman-bune.
Multumesc pentru informatie, am gasit vitamina C natural la farm. Sensiblue- de pe Sf. cel Mare,am inceput sa-i dau si chiar ii place gustul.

Loreen, Tzumpiloi la ce cantitate de suc de fructe ati ajuns. Eu am inceput cu morcovul, apoi cu marul(golden-auriu) si astazi i-am dat separat si 3 lingurite de piersica(cu toate ca nu era foarte dulce i-a placut in mod deosebit)- si ultimul fruct va fi portocala ,dar nu stiu la ce cantitate sa ma opresc. Oricum cand am introdus un nou fruct i l-am dat separat sa vad daca ii place si i-au placut toate , important este sa-i fie si foame am observat si bea tot sucul pana la ultima picatura, intr-o zi m-am grabit sa il dau cand de fapt nu ii era foame si a facut mofturi.
Tzumpiloi, sa nu-mi ceri drept de autor dar sa sti ca ti-am preluat numele si o alint pe Timeea "Tzumpilici".
Apropo de tetina cu orificiu mediu, si eu am achizitionat intamplator un biberon cu tetina cu orificiu mediu si am observat ca de cand ii dau asa imi bea o cantitate mai mare de lapte. Pana acum nu ii luasem de frica sa nu se inece dar se pare ca bebelusa mea a crescut si se descurca mai bine cu inghititul , cand era bebe-mic se ineca foarte des. Loreen , daca nu cumva folosesti asa ceva , incerca si tu poate va manca mai mult intr-un interval mai scurt.
Si eu am laudat-o pe Timeea ca mananca mai mult si ieri mi-a mancat mai putin ,adica 625 ml dar cred ca a fost greseala mea,ea pe la 11,30 mananca sucul de fructe si pe la 12,30 laptele, ieri nu stiu ce mi-a venit si am iesit afara in fata blocului exact la ora mesei si i-a placut afara , am stat cam o ora la umbra, a dormit foarte frumos, am intrat in casa si a dormit pana la ora 15,00 asa ca am sarit peste o masa.
Dar pe de alta parte ma felicit ca i-am venit de hac starilor de agitatie care le avea pentru ca de la Fe se cam scremea cate 3 ore sa iasa afara. Eu ii dadeam Fe-ul in sucul de fructe ca sa nu-i simta gustul(asa scrie si in prospect) si pana la ora aceea ea nu face caca ,de obicei face dupa masa de lapte de la 12,30 asa ca ieri am lasat-o mai intai sa faca caca si apoi i-am dat Fe-ul si vad ca si astazi s-a comportat foarte bine in privinta asta.

Si daca tot suntem la capitolul laude , mai avem putin si o depasim pe Nadia Comaneci la performante, de cateva zile tot exerseaza intoarcerea pe burta , ii iesea dar partial , ii ramanea manuta prinsa sub ea dar de ieri facem exercitiul de nota 10 si este foarte incantata, cum se trezeste cum incepe programul sportiv si o gasesc pe burta cu capul sus si arcuita si mai nou vrea sa mearga dea-buselea,se impinge in picioare si cu mana trage sa avanseze dar schema asta nu-i iese in schimb se roteste, astazi am lasat-o pe burta paralel cu patutul si am gasit-o perpendicular , este tare ambitioasa .

Si de la bune trecem si la mai putin bune, ieri nu stiu cum a reusit si s-a lovit la ochiul stang,m-am gandit ca poate s-a zgariat cu o unghiuta sau in intoarcerile ei si-a prins suzeta sub ochisor pentru ca avea o pata rosie sangerie pe sclerotica, am mers cu ea la oftalmologie la urgente si mi-a spus ca nu-i numic grav, i-a pus 2 picaturi si a diagnosticat-o cu vanataie subconjuctivala care se va comporta ca o vanataie pe piele, adica de la rosu se va transforma usor in galben si va disparea. Daca ii se lipeste ochiul de dimineata sa revin cu ea pentru antibiotic ceea ce nu a fost nevoie.

Gabitzam, sa-ti traiasca crestinul, cand am vazut pozele am crezut ca tu il botezi,chiar m-am mirat apoi am realizat ca ai spus ca sora ta il boteaza , semanati foarte bine.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Am vrut sa-i raspund si lui Luluku dar am uitat si asa ca am revenit cu un mesaj scurt , eu am intrebat special doctorita cat pot pastra laptele ca eu inainte mai mult aruncam si mi-a spus ca il pot pastra in frigider maxim 3 ore dar la temperatura camerei cei drept n-am intrebat dar cred ca pe caldurile astea mai mult de 30-45 min nu este indicat.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by Cornelia

Despre puturosi la mancare: Stefan termina in 10 min., sau se chinuie jumatate d eora (ca mai mult nu il las eu) la 80-90 ml. Cand imi aduceti aminte ca un bb la varrsta asta mananca 150-180 ml. iar ma apuca toate intrebarile.

Cornelia, dar Stefan ia in greutat, nu? A mea a luat tare putin un ultima luna (250 g), si de doua zile m-am apucat s-o monitorizez: ma mulg si ii dau in bibe. Cand ajunge la 60 ml parca are opritor: nu mai vrea si pace.

Ca sa nu mai zic ca de vreo doua saptamani nu-i mai place sa bea din biberon. Pentru trei luni implinite voi ce tetine folositi? Sa trec la un numar mai mare?

Ieri m-am chinuit o ora jumate sa ii indes 70 de ml. In schimb, acum, dupa baita, a halit tot biberonul de 125!!! Nu imi revin! Acum doarme la mine in brate, si mi-e teama ca daca o pun in patut regurgiteaza...

Fetelor, care mai aveti probleme cu luatul in greutate? Fran? Ce face Patricia? Corni, parca tie ti-a recomandat doctorita vitamina C?

Numai bine,

Chris si Carina

Mergi la inceput