Pacientele Dr. Mihalache, CFR2 (cap.5)
Raspunsuri - Pagina 7
kla78 spune:
buna gagici!!!
MIHAELA(ILIUTA)mi-a fost dor de tine fetito mica!o sa te sun sa vb...si fa-ti computadorul cat mai repede!!!
PICCAFLOR-ragazza
eu folosesc testele astea de ovulatie si mie mi se pozitiveaza ....poate depinde si de marca,mie imi merg "limba in limba cu medicul"..adica...in timp ce merg la monitorizari imi fac si testele si exact cand presupunea medicul ca sunt la ovulatie atunci mi se pozitiveaza...
Si mama mea e aici...numai ca eu sunt cu sora mea aici care are 20 de ani...si mama sta cu noi pe perioada de vara-toamna....si inainte de sarbatorile de iarna merge acasa si sta cu tata si fratiorul meu....si la anul iarasi vine si tot asa...saraca e tot pe drum...spania-ro si invers dar nu poate sta nici fara noi si nici fara cei de acasa....asa zice ca ne ingrijeste pe toti....
NATASHICO-eu luna asta nu mi-am luat nici temperatura ,nici teste de ovulatie ...nimic!!!!am vrut sa ma detasez putin de tema asta...mai ales ca sotiorul a fost in concediu si mi-am dorit sa fim amandoi cat mai relaxati...n-am vrut sa-l mai stresez....
al meu sot vine numai saptamana viitoare acasa si va sta 2 zile apoi iar pleaca si tot asa.....asta ii este serviciul.....dar si el cand vine acasa imi aduce mereu cadouri numai ca virgula cadoul care eu mi-l doresc el nu mi-l poate aduce!!!
!!!orice imi aduce nu ma poate incanta,intotdeauna ii zic"dar eu nu vroiam asta sau cealalta"...eu vreau altceva ,ceva ce-mi doresc de ani de zile...
Eu iti doresc sa te bucuri de cadourile aduse de sotiorul tau indiferent cat sunt ele de semnificative sau nu sunt totusi o atentie si o dovada de dragoste din partea lui.....
va pup dulce fetelor
Terrapin spune:
Salutari fetelor!!!
Am lipsit ceva vreme, e-adevarat, dar timpul m-a cam tinut departe de net...si nici vesti prea mari nu am mai avut...
Am terminat cu tratamentul pt. prolactina si trebuia ieri, a 4-a zi sa repet analiza. M-am dus cu voiosie la Synevo, si...surpriza: ieri toate laboratoarele erau inchise, nu faceau recoltari!!!

.
Maine dimineata, la prima ora, o sun pe Dna. Dr. sa ma programez pt Laparo; sper din tot sufletul sa ma cheme cat mai repede, ca nu mai vreau sa mai aman inca o luna, sub nici o forma. Am ceva emotii, dar o sa treaca.
Natasha, ai dreptate: sunt o fire foarte rabdatoare; daca cava nu mi se intampla atunci cand imi propun, imi spun intotdeauna: data viitoare!!!
Multumesc tuturor fetelor pentru incurajari, sunteti toate niste dragute, si ma bucur ca sunteti alaturi de mine!
Kla, simpatica tare povestea cu menstruatia, cred ca ni se potriveste la toate, mie una, imi da chiar cosmaruri uneori: luna asta mi-a intarziat o saptamana, si incepusem sa o visez noaptea...ca vine...vine...si chiar a venit!!! o fi avut ceva treaba pe drum de a intarziat![]()
Mihaela, mie Dna Dr. mi-a zis sa o sun in a 5-6-a zi de menstruatie sa ma cheme la spital, iar maine e a 6-a zi; o sa te tin la curent cu toata procedura...Sper sa nu o amani si tu ca mine, 3 luni.
Sper ca aceasta procedura sa-mi mareasca sansele de a ramane
Ioana, scumpica rau fetita ta, acum stim si noi cu cine seamana
. Mi-au placut tare mult pozele...
Acum va pup dulce pe toate si va doresc o saptamana frumoasa 

MURA spune:
Hello fetele,
Am venit si eu din concediu.
Vad ca au aparut fete noi.
Le urez si eu bun venit.
O sa citesc tot ce s-a mai intamplat pe aici.
Imi pare bine ca sunteti toate ok si imi pare rau ca in acest timp nu a aparut nici o graviduta printre noi.
Dar nu e nimic o sa apara ele.
Va pupik dulce pe toate.
kla78 spune:
MURA-
bine ai venit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ma bucur mult ca te-ai intors....iti simteam lipsa.
povesteste-mi cum a fost concediul??
piccaflor spune:
Mura!!!
Bine ai revenit printre noi
...sper ca te-ai intors cu vesti bune si ca ai avut un concediu productiv
...
Da,ai dreptate...printre noi nu a aparut inca nici-o
...
Dar noi nu ne dam batute,nu-i asa?....ne vom duela cu rushii,cu laparo,cu prolactine si tot tacimul,pina vom invinge
..
Kla chica
,nu stiu ce sa mai zic de testele astea...ori nu am ovulatie,ori nu sint bune,ori sint eu incredibil de toanta(lucru foarte probabil
)si nu le folosesc in mod corect...
Pupic toate fetele
![]()
MURA spune:
Piccaflor, testele de ovulatie se pozitiveaza cu aproximativ 40 de ore inainte de ovulatie.
Pe prospect scrie cand trebuiesc facute. De ex. la un ciclu de 28 de zile testele se fac in ziua 12-13, parca asa.
Am facut si eu inainte sa aflu ca nu ovulez si toate ieseau negative. Apoi cand am facut stimulare am facut din nou teste si s-au pozitivat toate.
Ce bine ar fi fost sa fie teste de sarcina si nu de ovulatie. 
Dar o sa avem noi si din acelea cu 2 liniute.
Multumesc pentru primire.
In concediu a fost bine, am avut timp frumos si m-am bronzat.
Acum sunt din nou la birou si din nou la lupta.
Va pupik
Terrapin spune:

Bine ai revenit Mura!!!

Sa stii ca ne-a fost dor de tine; sper ca ai avut un concediu frumos, tinand cont ca in ultimul timp vremea a fost super!!!
Fetelor, a venit ziua cea mare: maine ma internez, iar poimaine va avea loc multasteptata Laparo...
. Am ceva emotii pt ca nu am fost in spital decat de 3 ori in viata mea, dar trec eu si peste asta; sper numai sa iasa totul bine si sa nu gaseasca Dna. Dr. mari probleme pe acolo...
Oricum, Dna. Dr. imi inspira mare incredere, numai cand o vezi zambind, iti trece toata frica...este cel mai deosebit medic pe care l-am intalnit; nu ma mir ca, desi e atat de tanara are atatea paciente...
.
Va pup pe toate!!!

MURA spune:
Terrapin iti tin pumnii la operatie sa fie totul ok si sa se rezolve orice problema ar fi acolo.
Sa fii puternica pentru ca noi suntem alaturi de tine si ne rugam sa iasa totul bine.
Bafta multa
Pupik
pmihaela spune:
Terapin, ma bucur ca rezolvi tu problema ca la mine se pare ca mai dureaza. Nici nu am ajuns sa vorbesc cu doctorul. Oricum, sa fii tare, du-te fara frica. Nu o sa simti nimic, adormi si te trezesti dupa. Mai greu e inainte: clisma, etc. dar trec si astea. De-abea astept sa-mi spui cum a fost. Si trebuie sa fie bine.
Mura, bine ai revenit printre noi, iti simteam lipsa.
Kla, sa stii ca chiar nu am putut de la servici in perioada aia, ca nu mergi oricand, dar promit ca rezolv, chiar nu vreau sa mai amin.
In rest, sunt putin cam tristuta, zilele trecute am facut 31 ani si m-am tot gandit la problema cu bebele, ca toata lumea zice ca e mai greu, dar sper eu ca nu imposibil.

piccaflor spune:
Terrapin iti urez mult succes! Sa speram ca se va rezolva totul cit mai repede!...
Mura eu am procedat conform instructiunilor ,dar au iesit tot timpul negative...posibil sa nu am ovulatie?
Azi a facut spermograma sotul meu...maine aflam rezultatul...sper sa iasa bine...
Pupici