Pacientele Dr. Mihalache, CFR2 (cap.5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MIHAELA-LA MULTI ANI!!!iti doresc tot binele din lume si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!

TERRAPIN-curaj fetito si mergi inainte cu fruntea sus!dupa cum ti-a zis si MURA noi iti tinem pumnii toate si ne rugam pt tine sa fie totul ok si d-na dr. sa gaseasca mare lucru de facut pe-acolo!

PICCAFLOR-astept rezultatul de la analiza sotului tau,sper ca a iesit ok!!

MURA-tu ce faci in continuare ....ai fost in concediu si ti-am cam pierdut firul!

IOANA75-ce face bebelina???dar tu esti bine?va pup pe amandoua.

pupici fetelor

Mergi la inceput

TERRAPIN-scuzeeeeeeeeeeeeeeee am vrut sa scriu ca D-NA. DR. SA "NU" GASEASCA MARE LUCRU PE ACOLO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fetelor!

Mihaela LA MULTI ANI cu intirziere...iti doresc sa-ti poti vedea visul indeplinit cit mai curind...

Kla am luat azi rezultatul spermogramei...si din pacate nu e in regula...astenozoospermie medie...din cite am inteles,inseamna scaderea mobilitatii spermatozoizilor...

Stie careva dintre voi ce se face in acest caz?...presupun ca se urmeaza un tratament ceva...
Eu sint programata la ginecologie pe 30 septembrie...mai devreme nu erau locuri libere...si tocmai am realizat ca atunci voi fi in compania rusilor...asa ca trebuie sa schimb data programarii...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor!
Mihaela, la multi ani! Iti doresc sa ti se indeplineasca cele mai mari dorinte anul acesta.
terrapin, succes miine la operatie!
kla, sintem bine, multumesc de intrebare. Bebelina e cumintica, ptiu sa n-o deochi, maninca si doarme. Am botezat-o simbata, pentru ca marti zburam cu avionul la Botosani, la parintii mei, unde o sa stam 3 luni. Sper sa va citesc la fel de des. O sa va tin pumnii!

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

'Neata fetele!
Kla, Picaflor, Ioana, multumesc mult fetele de urari, si sa ne dea Dumnezeu la toate ce ne dorim!
Terapin, asteptam vesti de la laparo, vesti bune, cum altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Piccaflor, nu stiu ce sa iti spun, nu vreau sa te dezamagasc dar sa sti ca nu prea exista mari tratamente pentru barbatii nostri.
Tratamente sunt mai mult naturiste si sunt de lunga durata si nu cu efecte miraculoase.
Stiu insa ca exista o solutie in care ii pune pe si care ii face mai vioi si mai zglobiuti asta in cazul in care nu sunt probleme cu numarul lor.
Cate milioane are???
Pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

fetelor am si eu o intrebare pentru voi
unde este cabinetul d-nei dr.,stiti daca este in colaborare cu sotii Gerasie?

Mergi la inceput

PICCAFLOR-ragazza si sotul meu are astenooligozoospermie(asa ceva)si din pacate medicul meu mi-a zis ca nu este tratament pt el numai inseminari(asa ii pune in solutia despre care ti-a zis si MURA)sau pt FIV.......din pacate eu am facut cateva inseminari negative si din cauza asta trec la FIV.....
eu am intrebat pe dr.tutunaru (daca vrei site-ul dansului scrie-mi un PM pe enfemenino)si mi-a zis ca pot incerca cu TRIBESTAN care da ceva imbunatari lasi le creste si mobilitatea ,dar din pacate acest medicament exista numai in Bulgaria .Eu sunt in asteptarea lui de vreo 2 luni si inca nu mi-a ajuns aici.

pupici

Mergi la inceput

Mura si Kla, aici scrie ca sint 51 de mil...din cite am inteles, nr e ok daca e > de 20 de mil...
Mai scrie ca dupa 45' motilitatea progresiva e de 13% ,iar dupa 120' e de 10%...scrie ca e motilitate progresiva lenta...
Dupa care scrie asa:preparare biologica:1 ml de lichid seminal... mobili selectionati dupa preparare 3 mil...rezultat,100% cu motilitate progresiva rapida...
Ce sa inteleg?...ca-i baga probabil in solutia de care ziceati voi si ies de acolo plini de viata si dornici de imperechere?
Va multumesc mult pt informatii...

Terrapin sper ca totul a fost ok la laparo si c-o sa ne dai vesti bune

Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Kla ti-am scris PM pe enfeminino...besos

Mergi la inceput