Pacientele Dr. Mihalache, CFR2 (cap.5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PICCAFLOR-iti redau tabelul cu valorile normale medii ale spermogramei in laboratorul clinic "CENTRUL MEDICAL MEDSANA"

CARACTERISTICI UNITATI VALORI NORMALE

volum ml 2,5--5,5

aspect pH alb-galbui,opalescent 7,2--7,8

densitate mil/ml 40--250

motilitate 85%normala;10%diminuata;5%imobil

morfologie 10%cu modificari de cap sau coada

sper ca iti foloseste ,despre datele care le-ai scris tu nu inteleg nimic,daca vrei eu iti dau si valorile medii ale titrului diferitilor hormoni la barbat conform tabelelor de referinta ale microanalizatorului IMXABBOT SI EIA MEDGENIX-laboratorul clinic medsana.
eu toate datele astea le am dintr-o carte de "obstetrica"din anul 1997,este scrisa de prof.dr.ANCAR si dr.CRANGU IONESCU.

pupici

Mergi la inceput

PICCAFLOR-O SA-TI REDAU INCA O DATA TABELUL CA SIGUR NU INTELEGI NIMIC.....TI-L TRIMIT PE PM-ENFEMENINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Va rog daca se poate sa-mi trimiteti si mie nr de telefon pt programare la dr MIhalache.

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Salutari fetelor!!!
Va multumesc din suflet pentru gandurile bune si pentru ca sunteti alaturi de mine!
Iata care sunt vestile: in spital am stat mai mult decat ma asteptam- de miercuri pana duminica. Am fost operata vineri pt ca joi a avut dna dr o problema pers. Am suportat 3 clisme din cauza amanarii operatiei.
Nu vreau sa o sperii pe Mihaela, dar eu m-am simtit ft rau dupa operatie; 2 zile nu am mancat si baut nimic si nu m-am putut ridica din pat; operatia la mine a durat destul de mult si am inhalat mai mult gaz din acela, plus ca am si fierea mai lenesa iar starile de voma au fost in top.
Abia de ieri pot sa spun ca imi e mai bine si ca am inceput sa mananc...
Am avut o colega de salon operata in aceeasi zi cu mine( tot Laparo), iar ea dupa 2 ore era fresh, facea 13-14 la reanimare ca vrea sa plece...
Deci, depinde si de cum suporta organismul astfel de interventii...
Dar sa va spun verdictul: trompa dr. irecuperabila, facuta praf, probabil o infectie veche netratata; trompa st. opacifiata, drept pt. care peste vreo 2 luni, ma paste inca o Histeroslpingografie, de care mi-e sincer groaza. Daca tot nu merge ultima soluti ar fi FIV, cu sanse 37%.
Dupa cum vedeti rezultatele nu sunt imbucuratoare, dar macar dna dr a fost sincera cu mine si stiu si eu care sunt problemele mele.
Oricum, speranta moare ultima; voi incerca tot ce este omeneste posibil, daca nu, voi incerca sa imi indrept pasii catre adoptie.
Acum va las, am cam obosit, nu pot sta prea mult pe scaun, dar sunt si eu aici, alaturi de voi!!!

Mergi la inceput

TERRAPIN-ma bucur mult ca ai scapat de laparo si imi pare sincer rau pt rezultatele care le ai!!!dar macar bine ca exista speranta FIV-ului....si inca e 37%...urmeaza doar sa incerci si vei vedea ca va veni bb!!!!cat despre clisme nici nu vreau sa audam facut si eu la ambele operatii pe care le am si doamne fereste daca-ar trebui sa mai fac vreodata mai bine nu as manca cu o saptamana inainte nimic numai sa nu fie nevoie de clisma!

pupici fetito si recuperare rapida!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Terrapin imi pare foarte rau ca rezultatele nu sint asa cum sperai... acum cel mai important e faptul ca sint sanse destul de bune ca FIV sa reuseasca...nu trebuie sa te demoralizezi...trebuie sa-ti aduni tot curajul si optimismul si sa mergi inainte...
Si noi(eu si sotul meu)ne-am gindit deja la adoptie...daca in maxim 1 an nu se intimpla minuneadepunem actele pt adoptie...si daca intre timp ramin si gravida cu atit mai bine...vom avea 2 bb...nu vreau sa las sa treaca mult timp ,intrucit aici dureaza f mult practica pt adoptie...circa 3 ani...ca sa nu mai vorbim de cit costa...dar vom face orice pt a avea un copil...si chiar daca va fi adoptat, il vom iubi nespus de mult si stim ca ne va lumina viata la fel ca si un copil din singele nostru...

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Terrapin, saracuta de tine prin ce ai trecut... pacat ca verdictul este atat de dur... poate totusi se poate face ceva cu trompa stanga, ai intrebat ce inseamna opacifiata? Totusi, fii tare si gandeste-te ca Dumnezeu va avea grija si de noi! In legatura cu trompita dreapta, totusi nu inteleg cum poate fi distrusa, ai avut anexita sau chlamydia? Scumpa, iti doresc sa te refaci cat mai repede dupa operatie si sa te apuci cat mai repede de treaba, chiar daca asta ar insemna sa iei in calcul FIV-ul, si eu ma gandesc tot mai des la solutia asta.

Cornelia, cabinetul d-nei dr. Mihalache este pe str.Novaci nr.4 bl.S9 sc.1 parter ap.4, interfon 4C, nr.tel. 410.33.72. Imi pare rau ca nu-ti pot spune daca colaboreaza cu sotii Gherasie, pt ca nu am auzit de dansii, dar stiu ca lucreaza in colaborare cu dr.Matei (biolog).

Fetelor, scuzati-mi absenta, am fost intr-o dispozitie nu tocmai fericita, avand in vedere ca si luna asta s-a soldat cu un test negativ...

Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

multumesc frumos Natasha, sotii Gherasie tot cu dr.Matei lucreaza si sunt din acelasi spital.
Terrain imi pare rau de vesti insa mai ai o sansa cu histeroslpingografia care este dureroasa stiu, am simntit pe pielea mea dar totusi o raza mica de speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Hello fetele.
Hei, numai vesti proaste pe aici???
A cam scazut si moralul vostru sau mi se pare mie, ca al meu a fost la 100m sub pamant?
Hai ca mi-a revenit moralul si vreau sa merg inainte. Ma apuc de FIV.
Dar trebuie testat bine terenul si trebuie sa gasim cea mai buna varianta, cea mai buna clinica si trebuie sa ne luam toate precautiile.
Eu era sa o patesc acum pentru ca m-am dus la SABYC unde apropo, chiar daca Matei lucreaza acolo sunt cam neseriosi si impresia pe care mi-au lasat-o mie a fost ca vor sa iti ia banii cu orice pret.
Si ce m-a deranjat foarte tare a fost ca am avut foarte mare incredere in dr. Matei si am fost la "consultatie" impreuna cu ea numai ca mi-a lasat si ea , din pacate aceeasi impresie.Poate ca am devenit eu paranoica dar asa mi s-a parut. O sa va povestesc ce am facut si in ce nebunie m-am bagat.
Au vrut sa ma bage la FIV acum repede fara analize si fara ecografie.
Consultatia la SABYC este 100 euro si nici macar ecografie nu mi-au facut. Adevarul este ca sotul meu a trebuit sa plece intr-o delegatie si am fost nevoita sa merg singura la consultatie. Poate ca nu m-au luat in serios. Nu stiu ce sa zic dar sunt foarte dezamagita.
Am cumparat si Gonalul si am si facut 2 zile injectii pana cand m-am dezmeticit si mi-am dat seama ca risc aiurea. Nu am analize recente infectioase si nici cele de la Fundeni de hematologie nu le-am facut niciodata. Nu are nici sotul meu analize. Nu avem nici macar HIV-ul care este obligatoriu.
Am preferat sa pierd 8.000.000 lei decat sa fac tot tratamentul si peste o saptamana cand ies analizele sa am Doamne fereste ceva si sa nu pot face FIV-ul.
M-am lasat incantata de faptul ca rezolvam foarte repede si faceam FIV (trebuia sa fac punctia pe 30 luna asta si embriotransferul pe 2 septembrie) si nu am mai gandit clar.
M-am trezit in al 99 -lea ceas si am renuntat.
Nu asa se face. Am aflat dupa, cate analize trebuiesc facute si ce pregatire minutioasa , nu asa cum vroiau ei repede.
Nici macar ecografie nu mi-au facut sa vada daca nu cumva am vreun chist ceva, pe ovare pentru ca am facut atatea inseminari si am facut atatea injectii de stimulare.
Deci, cine vrea sa faca FIV? Hai sa incepem sa ne interesam si sa discutam sa facem alegerea potrivita nu cum am facut eu.
Va pup pe toate si multa sanatate.
Terrapin recuperare rapida fetito.

Mergi la inceput

MURA-ma bucur mult ca faci FIV ,asa o sa am si eu cine sa-mi impart impresi,simptome etc.....eu in 24 octombrie am prima programare si tot atunci imi vor da reteta cu tratamentul si banuiesc ca dupa data asta voi incepe cand imi vine primul CM!!!
cand despre chestia ca te-ai simtit la 100 m sub pamant nu-mi place deloc!tu esti o fire tare si mereu incurajai fetele care intrau in depresie....dar asta e...se mai intampla ,bine ca ti-ai revenit si cu forte noi!
nu inteleg cum ti-au dat sa incepi tratamentul fara eco...fara analiza de estradiol...iar dupa cum ai spus ca pe 2 ar fi trebuit sa ai punctia asta inseamna ca au vrut sa-ti faca pe ciclu scurt...dar pe ce baza?eu cred ca ai ales bine sa intrerupi si dupa parerea mea ar fi bine sa cauti alta clinica...am auzit ca MEDSANA e buna nu stiu eu cat e de scump dar daca va trebui sa dai un ban in plus macar sa se ocupe de tine!!

ma bucur ca ai revenit ca era cam pustiu pe aici....iar eu daca sunt in pauza acum nu prea am ce sa scriu....

haideti fetelor si mai zice-ti cate ceva....

Mergi la inceput