Pacientele Dr. Mihalache, CFR2 (cap.5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

hellowwwwwwwwwwwwww

NATASHA-mda....sa stii ai dreptate!am trecute prin multe mai ales ca am inceput fff tanara cu tratamentele astea ,pe cand altele erau prin discoteci sau stiu eu prin ce cluburi de distractii.....iti zic si tie secretul meu cum am ramas cu sufletul curat si cu spreanta ca intr-o zi voi invainge....ei bine:trebuie doar sa crezi in d-zeu si sa-l rogi sa-ti dea putere atunci cand nu mai poti...sa-ti lumineze mintea sa poti gandi rational....sa--l rogi sa te vegheze si cand cazi jos el sa te ridice!!!
ma intreb mereu oare cum mai rezist?si cand imi vine o lacrima in ochi parca cineva mi le opreste si nici in ruptul capului nu imi mai curge alta...am zile cand imi doresc sa plang ..sa ma descarc dar nu pot...nu am lacrimi.....si am ajuns la concluzia ca toate incercarile astea prin care noi toate trecem ne sunt date de d-zeu cu un scop....si ce ne este scris se va implini!nu sunt eu bisericoasa dar cred in d-zeu si-l iubesc.

PICCAFLOR-ladycutul meu e bine...astazi umbla prin casa singura ca o batranica...si latra de nu mai putea nimeni s-o opreasca...s-a bucurat mult ca si-a vazut bunicuta si matusica azi(pe maica-mea si sora-mea)....in rest toate bune si frumoase mai ales ca sunt in perioada ovulatie si eu tot sper ca de obicei...poate nu mai ajung la FIV...da doamne!!!
tin pumnii sotului tau sa iasa spermograma ok!!!

pupa fata toate fetele curajoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, vreau sa stiti ca va tin pumnii, si va doresc sa va rezolvati problemele cit mai repede si sa va laudati ca sinteti.
kla, ar fi nemaipomenit sa reusiti luna asta. Incercati si voi in fiecare zi, dimineata si seara zilele astea, poate-poate se intilnesc cele 2 parti. Multumesc mult pentru urari! Si pentru ca te-ai oferit prima, te declar nasa virtuala a Mirunei.
Terrapin, multumesc de vorbele bune. Poze noi cu Miruna mea sint aici.
mihaela, pe bebelina o cheama Miruna; sarumina de urari.
piccaflor, am transmis pupicul. Bebe te pupa back si asteapta sa-i faci tovaras de joaca.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefany spune:

Buna fetelor,
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, sunteti niste dragute. O sa sun luni la ei sa imi fac o programare. Promit sa va tin la curent cu evolutia situatiei.
Din cate am citit pe forumurile DC CRF2 este cel mai ok spital din Bucuresti. Eu am aigurare de la firma la CMU si Medsana, dar nici unul dintre medicii de acolo nu lucreza si la CFR2. Si sincera sa fiu, prefer sa dau un ban in plus dar sa nu am emotii.

Natasha si Terrapin pupici multi si multumesc din suflet!

Bubulina, Kla si Piccaflor pupici pe botici si mustati la catei si pisoi. Am si eu un motanel si il iubesc din tot sufletul. Va inteleg perfect.

Sa avem succes fetelor!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna fetelor!

Ioana multumim pt poze!....Miruna ta e o dulceata!....mi s-au umplut ochii de lacrimi cind te-am vazut cu ea in brate...sa speram ca ne-ai contagiat si pe noi si vom avea in curind....
Abia astept sa vina ziua de maine...sotul meu va da startul investigatiilor...sper sa ne ajute Dumnezeu...

Eu ma simt foarte rau.....de simbata seara am niste dureri de mijloc ingrozitoare...credeam ca sint de vina rushii dar nu e asa...
In seara asta ma voi duce la doctor...fix asta imi lipsea....

Kla ma bucur mult pt Lady...

Natasha,Ioana,Kla,Bubulina,Stefany si toate celelalate va multumesc pt incurajari..

Va pupic pe toate

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefany spune:

Buna fetelor,
Mi-am facut programare la Dr Mihalache, o sa ma duc Joi. Sunt tare incantata.

Piccaflor, ai fost la medic? Cum te mai simti? Sper ca ok...

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

hei gagici unde sunteti????v-ati pierdut????
brrrrrrr ce intuneric e pe aici!!!

PICCAFLOR-a facut sotul tau spermograma???cum a iesit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Stefany ma bucur ca ai reusit sa-ti faci programarea...
Am fost la medic...se pare ca am o mica hernie de disc...ea e vinovata pt durerile de mijloc...acum fac fisioterapie si iau si medicamente...si partea mai nasoala e ca trebuie sa ma feresc sa ramin insarcinata in timpul tratamentului..
Azi ma simt mai bine..

Kla ieri sotului meu doar i s-au explicat diverse lucruri...spermeograma o va face martea viitoare iar rezultatul il vom avea miercuri...
Zilele astea ma programez si eu la ginecolog...

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna fetele, nu am mai intrat sa scriu deoarece dupa vizita de luni la eco la doamna doctor am cazut intr-o stare nu prea buna si sunt tare nedumerita de tot ce se intampla. Dupa ce cu cateva zile inainte avusesem un folicul foarte mare (15), mi-a zis in ziua a 12-a ca a intrat in involutie (aveam unul de 7 si unul de 11)
Discutand pe marginea problemei legate de ovulatie, inseamna ca nu este suficient ca sa am analiza de progesteron buna in ziua 21 ca sa am ovulatie, deci temperatura bazala nu este sufienta ca metoda de detectare a ovulatiei.
Poate stie cineva dintre voi sa ma lamureasca ca eu sunt in ceata
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

PICCAFLOR-imi pare tare rau pt hernia de disc...dar stai linistita ca daca faci tratament se poate sa-ti treaca!e normal sa trebuiasca sa te feresti de o sarcina daca iei tratament...dar trece repede ai sa vezi.

BUBULINA-exista niste teste de predictie a ovulatiei eu le folosesc...desi nu stiu daca sunt si ele 100%sigure,eu totusi zic sa incerci...culmea e ca eu stiam ca analiza de progesteron din ziua 21 e cea mai sigura metoda pt a stii daca ai ovulat....e prima data cand aud ca nu e sigura....

fetelor am sa va scriu "opera mea de arta"pe ziua de azi...sa vedeti ce-mi trece prin capsorul meu.....deci...m-am gandit sa scriu o scrisorica menstruatiei...poate zice-ti ca nu-s normala...dar eram plictisita rau si mi-a trecut ideea prin minte.

iubita menstruatie,

a trecut mult timp de cand noi doua nu am vorbit si m-am gandit sa-ti dedic cateva cuvinte.
Prima ta aparitie a desteptat in mine sentimente opuse fricii....misteriu si bucurie,
da...asa cum ai auzit......bucurie pt ca dupa cum mi-au povestit"cei mari"era schimbul definitiv de a deveni femeie

Cand ai venit prima data am celebbrat cu prietenele,verisoarele si sora mea,eram deja domnisoara si asta trebuia sa fie un moment de neuitat.In sfarsit am inceput sa folosesc aceste fantastice tampoane cu aripioare sau fara....inainte le puteau folosi doar cele "mari" dar acum am devenit o femeie si eram fff orgoliasa de asta!

Logic...dupa cateva luni avandu-te mereu cu mine bucura a disparut.

Dupa putini ani,iubita menstruatie,ai inceput sa ma deranjezi!Cand mai putin ma asteptam,cand siteam lipsa micului meu tampon,ai venit din noi fara sa-mi ceri voie.Aveam prima mea intalnire cu un baiat si tu ai stricat totul!!!

Mai tarziu lucrurile s-au schimbat?iti amintesti iubita mea menstruatie de cate ori m-am rugat sa vii cat mai repede????eu si cu iubitul meueram preocupati pt ca te-ai decis sa vii tarziu....fff gratioasa erai!!

vezi...iubita menstruatie de cate ori in viata mea am vrut sa vii cat mai devreme ...si de cate ori vroiam sa pleci cat mai repede???acum doar iti cer sa stai departe de mine cateva luni!!!!

acum ,iubita menstruatie,dupa atata timp impreuna,iti cer sa ma ajuti si sa dispari in momentul in care doctorul imi face transferenta de embrioni(sau inseminare etc),sa te duci la alte fete care te asteapta sa le tranformi in domnisoare asa cum cu ani in urma te-am asteptat cu nerabdare si eu!!!

in sfarsit...iubita menstruatie....noi doua vb putin....aproape mereu cand vad ca ai sosita mandra intre picoarele mele....totul se rezuma intr-un cuvant"LA NAIBAAAAAAAAAAAAAAAA"SI VAD O GENEROASA PATA ROSIE DIN PARTE TA!

STIU....tu nu esti de vina ,nu intelegi de ce ma port asa cand te vad......dar poate iti sunt draga si de aceea vii.....

trebuie sa ne certam mereu tu si cu mine....suntem condamnate sa traim una cu alta pt multi ani...dar zau...meriti o vacanta....una de 9 luni!numai 9 luni!!!la naiba...sunt numai si numai 9 luni!!!!!

iubita menstruatie ...lasa-te de obiceiul de a ma deranja....cand mai putin ma astept!!!

cu drag ,una ce imparte cu tine o parte din corpul sau...

da doamne sa-mi asculte menstruatie rugamintea si sa nu ma mai deranjeze...crek am luat-o razna fetelor...dar imi place sa inventez

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Bubulina, esti sigura ca foliculul nu a spart ? totusi, progesteron de z. 21 in limite normale asta inseamna, ca ai ovulat deja. Si eu folosesc teste de ovulatie, acestea detecteaza LH, hormon care determina spargerea foliculului. Deci daca testul iti iese +, inseamna ca a detectat peack-ul de LH, dar asta nu inseamna obligatoriu ca vei ovula. Cam asta e cu testele, te ajuta doar sa stabilesti care este momentul cel mai propice pentru
Kla,e genial ce ai scris, ma regasesc perfect in discursul tau, exact aceleasi replici
Va pupic pe toate !

Mergi la inceput