Pacientele Dr. Mihalache, CFR2 (cap.5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salut gagici!

Bubulina si Kla,cum se simt Pufi si Lady?

Aysha iti multumesc pt urare...sper sa iasa bine...

Terrapin succes la Laparoscopie...am si eu o intrebare...e dureros?...si in ce consta de fapt?...
Da,locuiesc in Italia si toate investigatiile le voi face aici...zilele astea trebuie sa vina nesuferitii aia de rushi...cum termin cu ei ma duc la doctor...
Din cite stiu eu ,medicul e bun...anul trecut tot el mi-a facut o operatie(am avut un polip pe uter) si n-am avut nici-o durere dupa aia si nici singerarai...spre deosebire de celelalte fete operate in aceeasi zi cu mine de catre alt medic...
Mie imi inspira incredere...

Natasha capul sus!...mai devreme sau mai tirziu noi toate vom fi...

Ioana da-i un pupic ingerasului tau din partea mea..

Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetele!
Azi sunt ceva mai optimista decat zilele trecute. Operatia a reusit cu succes, Pufi catelul meu drag de 13 anisori e bine, a inceput deja sa manance si totul a reintrat in normal.
Ieri am fost prima data la doamna doctor si am facut prima monitorizare eco. Am fost uimita de rezultate: ziua 8, folicul de 15 pe ovarul drept si endo trilaminar de 8. Din cate am mai citit pe aici, se pare ca e bine, dar sa vedem cum va evolua in continuare.
Am ajuns destul de greu la cabinet, este extrem de departe de serviciul meu si nici zona nu este prea grozava. Nici nu stiu ce sa fac in continuare. Oricum miercuri trebuie sa ajung la CFR2. Cum este acolo? Sunt conditii bune? Nu am fost niciodata si din cate stiu despre spitalele din Bucuresti
piccaflor, in urma cu cativa ani am facut si eu un chiuretaj pentru polip uterin, vestea buna este ca nu se refac si daca biopsia iese OK, atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Terrapin, doamna doctor mi-a zis si mie ca este posibil sa ma trimita la laparo, mai ales ca nu se vede decat o trompa. Mie insa mi-e cam teama si mai sper intr-o minune, mai ales ca eu am sterilitate secundara. Pentru prolactina mi-a dat tratament cu bromcriptina, am inceput de ieri sa iau si sper sa fie bine
Va pup fetelor si va doresc un weekend cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

BUBULINA-ma bucur mult ca Pufi este bine!!!!Ladycutul meu saraca de ea incepe sa umble dar pe distante mici si parca acum invata ,trebuie sa o tin eu de funduletz ca sa faca cativa pasi.....va dati seama ca-mi vin lacrimi in ochi ,e ca si cum mi-as invata copilul care mi-l doresc asa mult sa umble!ma doare sufletul cand o vad asa,poate exagerez dar o iubesc ca ochii mei din cap!e viata mea!

PICCAFLOR-eu ii tin pumnii sotului tau sa--i fie buna spermograma...asa va scapati de o grija ,mai ales ca lor le este mai greu daca stiu ca ei sunt problema.....imi aduc aminte de sotulmeu cum zicea"eu n-am nimic,cerd ca medicii au ceva la cap"adevarul e ca el e f stresat din cauza asta de cand stie ca e si el problematic,mai nou isi inveteaza boli si motive .....ba parca are ejaculare precoce.....ba ca una ba ca alta etc,sper sa nu treaca si sotul tau prin ce a trecut al meu.

NATASHA-ar trebui sa-ti inchiriezi un sot ca sa-l inlocuiasca pe al tau cand e plecat...era o gluma evident ...iti aduci aminte ca si la mine se intampla de multe ori sa trebuiasca sa plece?si ziceam ca daca tot asa va continua nu vad alta soluitie decat sa-mi inchiriez unul ca doar nu dau in cap la nimeni iar dupa ce vine al meu acasa sa vedeti razboiul stelelor....sper ca te superi!dar trebuie sa mai si glumim....asa ne luminam putin!

MURA- eu ma rog la doamne doamne ca la intoarcerea din concediu sa ne dai vestea cea mare !!!!!!!!distractie placuta!!!!

IOANA-bebelina ta e o scumpica si o grasunica!!!!!!!!!!!ce-ar fii sa ma pui pe mine "nasa ei virtuala?" ii doresc sanatate multa,sa creasca mare ,frumoasa so desteapta ca mamica ei!

BUBULINA,TERRAPIN ,PMIHAELA sa fiti cuminti fetitelor ,deja suntem prea multe si cand vreau sa va scriu la toate uit care ce problema are"se pare ca am parul lung si mintea scurta"

va pup dulce fetele mele iubite si va doresc ce-mi doresc si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefany spune:

Buna fetelor,
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. As vrea sa ajung si eu la CFR2 dar nu cunosc nici un medic de aici. Si sincera sa fiu nu prea stiu cum se procedeaza cu spitalele astea. Se platesc consultatiile? Poti sa apelezi la ei chiar daca nu sunt in sectorul tau? Exista un numar de telefon unde pot face o programare?
Stiu ca sunt cam multe intrebari...Dar va rog mult, daca imi puteti recomanda un medic de aici si daca imi puteti da cateva informatii v-as fi profund recunoscatoare.

Multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Bubulina ma bucur mult ca operatia lui Pufy a reusit...
Da,biopsia a iesit ok...am stat cu sufletul la gura pina am aflat rezultatele....chiar daca medicul imi spusese sa stau linistita pt ca totul e in regula...

Kla ,Lady are nevoie de putin timp ca sa-si recapete fortele...stiu ca suferi cind o vezi asa si te-nteleg...si eu imi ador pisoiul...
Si eu sper sa iasa bine spermograma...mi-au trebuit citeva luni ca sa-l conving pe sotul meu sa si-o faca...

Stefany eu nu-ti pot raspunde la intrebari,dar sint sigura ca celelalte o vor face cu placere...

Pupici si un weekend cit mai placut..

Mergi la inceput

Am vazut ca am "mincat" cuvintul fete in raspunsul pt Stefany...scuze...
Asa ca Stefany,dupa celelalte adauga fete.....

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

pentru toata lumea!!!
Stefany, eu am mers o singura data la CFR2, atunci cand m-a programat Dna. Dr. Florina M. pentru HSG. Eu nu am platit nimic pt. ca am avut bilet de trimitere de la medicul de familie; din pacate chiar nu am mai multe informatii. Cred ca poti fie sa suni direct acolo si sa ceri detalii legate de o programare, fie sa mergi intai la un cabinet particular iar daca e cazul, medicul te cheama si la spital...Eu am gasit 2 numere de tel de la CFR2: 021/2242523 si 021/2242532. Mult succes!!!
Kla, ai dreptate fata draga, ne-am inmultit, unde in vara batea vantul pe aici, acum suntem ...stii tu, unde-s doi puterea creste, dar unde e ditamai gasca...Da doamne sa ne batem toate in burtici pe aici!!!
Bubulina, spune-mi si mie, te rog cum ti-a prescris Dna. Dr. bromcriptina? Sa-mi spui si mie cum te simti; eu mai am de luat 2 zile dar ma simt ft bine, nu mai am deloc ameteli...iar cat despre Laparo, abia astept...
Piccaflor, multam' pt. incurajari!!! Din tot ce am citit eu pe aici nu doare Laparoscopia, se face anestezie generala, un pic mai dificil este postoperator, pana te recuperezi; interventia se lasa cu 3 gaurele in burtica, vezi http://reclama/diagnostic_laparoscopia.htm
Natasha, nu-l ierta pe sotul tau luna viitoare, trebuie sa-l prinzi odata in perioada propice!!! Daca nu, eu nu zic sa inchiriezi un sot, ci un tatic de imprumut ar fi mai bun...Nu te supara, te rog...chiar daca timpul e aici dusmanul nostru, avem nevoie de muuuulta rabdare, altfel nu se poate.
Mihaela, si au am amanat Laparo tot din motive de serviciu, apoi luna trecuta a fost Dna. Dr. in concediu...luna asta nu mai scap, sincer abia astept, nu pot face urmatorul pas pana nu trec de asta...Te voi tine oricum la curent cu tot ce voi face.
Ioana, mai vrem poze cu Miruna, vrem sa o vedem cum creste de la o zi la alta, ca tare dulcica e...Multora le e teama de bebelusii nou nascuti, ca-s prea fragili si arata intr-un fel anume, eu insa sunt topita dupa ei...
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetele! Se anunta un weekend cu vreme frumoasa si sa speram ca vor aparea cat mai multe !
Inainte sa ma apuc de treaba am intrat un pic sa va pup ca si eu sunt cam dependenta de acest forum.
Terrapin, se pare ca acest medicament chiar are efecte destul de naspa... Eu am inceput sa iau cate 1/2 pastiluta seara primele 4 zile dupa care va trebui sa iau cate 1/2 si dimineata ceea ce este naspa rau! Eu am deja stari de greata si constipatie dupa ce am luat doar 2 zile si ma gandesc cu groaza ca trebuie sa iau toata cutia . Daca tu zici ca cu timpul va fi OK, atunci ma chinui, ce sa fac? Eu aveam ceva dureri de sani si abia acum am aflat ca acestea apar de la prolactina marita. Sper sa aibe efect si sa pot ramane cat mai repede!
Kla, sa o pupi pe Lady din partea mea, sa se faca bine cat mai repede! Poate niste vitamine i-ar face bine.
piccaflor, cum ti-ai convins sotul sa faca analiza??? Eu nu reusesc iar doamna doctor a zis sa incerc sa fac un TPC prin care o sa vada cat de sanatos este domnul meu.
Va pup!

Mergi la inceput

Terrapin iti multumesc pt informatii...si-ti tin pumnii sa iasa totul bine...
Mie mi-au venit rushii.....ma asteptam,dar......

Bubulina eu l-am batut la cap pe sotul meu in fiecare zi...gasea tot felul de motive ca sa nu se duca...ca nu are timp,ca bla bla bla...asa ca m-am dus eu si m-am interesat pt tot,i-am fixat programarea si l-am pus in fata faptului implinit...nu prea a mai avut ce sa zica...asa ca am invins eu ..
Iti urez mult succes!

Kla ai disparut?...cum se mai simte Lady?

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Bine v-am regasit, fete dragi!
Eu nu am mai intrat cateva zile ca am probleme cu netul acasa, dar sper ca de luni sa se remedieze... Vesti nu prea am, in sensul ca am amanat inseminarea pt luna viitoare cand sper sa nu mai am surprize de genul asta, luna asta o sa incercam acum natural.
Piccaflor, foarte bine ai procedat, asa trebuie, sa pui piciorul in prag. Acum sa vedeti rezultatele, eu va doresc sa fie bune!
Bubulina, stiu si eu de brocriptin ca este infiorator, eu am avut niste stari oribile de ameteala si de greata de la el... Mie mi l-a recomandat un dr. cativa ani in urma, desi nu facusem analiza prolactinei , iar ulterior cand am facut-o, era in limitele normale, deci mi-a dat brocriptin degeaba!
Terrapin, scumpa ai o rabdare de fier, si iti multumesc ca ma mai temperezi si pe mine, stiu ca trebuie sa am rabdare dar simt ca ma lasa nervii cateodata... incerc totusi de un an si ceva... Dar tu ai dreptate, altfel nu se poate!
Kla, am citit ce ai scris la subiectul despre adoptie, nu stiam fetita ca ai trecut prin atatea la varsta ta... si ai reusit sa-ti pastrezi sufletul asa curat.
Stefany, iti dau nr de tel de la cabinet al d-nei dr. Mihalache, suna si programeaza-te la spital la consultatie: 410.33.72 (intre orele 16 si 19).Bafta!

Va pup si va urez ca de obicei, un week-end cum va place!

Mergi la inceput