Pacientele Dr. Mihalache, CFR2 (cap.5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Piccaflor, mergi pe mana d-nei Matei ! E "the best of the best" !!
Mura, Natasha

Mergi la inceput

Ioana, mamica fericita, sa-ti traiasca bebelusul, este superbissim si tu o mamica f. frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna fetelor! Maine sunt programata la consultatie la doamna doctor si ma intreb oare daca ma primeste fara spermograma sotului. El nu a vrut sa o faca si eu nu am reusit sa-l conving sa mearga la analize.
Terrapin, tie ti-a dat direct tratamentul cu bromcriptin cand ti-a iesit prolactina marita sau ai mai facut si alte analize?
Kla, ce iti mai face catelusa? Eu am caine de 13 ani si te inteleg cel mai bine prin ce treci. Acum Pufi este in operatie, a facut o tumoare si a trebuit sa-l opereze. Asa ca acum eu sunt cea suparata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Ioana, de-abia asteptam sa vii sa ne spui cum te simti si sa vedem poze! Super bebelina ta, este dolofanica si are par lung, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Sa ne spui si noua cum a decurs nasterea, daca ai fost multumita de conditiile din maternitate. Banuiesc ca da, dupa fata fericita pe care o arati in poze!

Aysha, pana la urma ati repetat spermograma la dr. Matei? Cand faci inseminarea? Ma bucur ca intri pe aici sa mai schimbam o vorba!

In alta ordine de idei, eu sunt tare suparataaa ca aseara mi s-au dus pe apa sambetei toate planurile de luna asta... am aflat ca imi pleaca sotul din tara la o expozitie (in delegatie) 4 zile chiar in perioada fertila... Stiu ca ma intelegeti in ce situatie sunt, s-a intamplat si la unele din voi lucrul asta, sa stii ca mai pierzi o luna... si inca o luna... si timpul trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Am scris si azi dimineata pe la 7:3o dar vad ca mesajul inca nu a aparut...ce ciudat,nu?

Ioana felicitari pt bebita!....e o scumpa!

Kla ma bucur ca ai adus-o acasa pe Lady si sper sa-si recapete fortele cit mai curind...

Mura,Natasha,Kla,Aysha sotul meu e programat marti pt spermograma...sper sa iasa bine...

Pupici dulci tuturor

Mergi la inceput

Natasha, spermograma si spermocultura le va repeta la Matei dupa ca face tratament cu antibiotic ca i-a iesit mycoplasma prezent Inseminarea cred ca voi face prin octombrie-noiembrie, nu stiu exact, trebuie sa treaca 3 luni de la ultima ca eu am facut atunci stimulare cu puregon si las organismul sa mai "respire" in legea lui
Piccaflorsucces si hai cu normospermia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Nici nu stiu cu cine sa incep!!!Ne-am inmultit pe aici, nu gluma!
In primul rand, Bubulina, bine ai venit printre noi, si...traditionalul "Sedere cat mai scurta!!!
Sa stii ca si mie imi este ft greu sa ajung la cabinetul dnei Florina, dar crede-ma, merita din plin tot efortul din lume; ultima data am mers cu niste rezultate fara sa imi fac programare si am asteptat fara sa cracnesc aproape 3 ore...
Tu ai cam aceleasi rezultate ca si mine, la analize: probleme cu trompele si prolactina marita; pt. trompe voi face luna aceasta cu dna. dr. Laparoscopie, iar prolactina am facut-o pe langa celelalte analize hormonale, la recomandarea dansei, in ziua 4, 14 si 21; prolactina am facut-o de 2 ori iar a 2-a oara a iesit si mai mare; dupa ce termin cu brocriptina, repet doar prolactina pt ca celelalte sunt ok. Eu nu stiu insa daca am ovulatie
Mura, eu iti doresc inca o data un concediu minunat!!! Eu sunt sigura ca nu ai renuntat, ci doar simti nevoia de o pauza de care chiar cred ca ai nevoie. Noi te asteptam aici cuminti, si abia asteptam sa te intorci sa reincepi batalia pentru bebe!!!
Ioana, mi-au dat lacrimile cand ti-am vazut bebelina, e un ingeras...ce bucalata e...o scumpete
Ma bucur din suflet ca vei ramane alaturi de noi, eu sper ca intr-o zi vom fi si noi, in sfarsit, mamici...
Natasha, tocmai voiam sa te intreb tu in ce stadiu te mai afli cu investigatiile, cand am citit vestea cu plecarea sotului...Al meu nu pleaca din Bucuresti, dar mai lucreaza in ture si mai sarim si noi cateodata perioada fertila; el saracul face tot posibilul sa ramana mereu available, dar...Eu incerc sa nu ma stresez ft mult pe tema asta, ca mai rau este...

Piccaflor, pana la urma tu locuiesti in Italia? ca nu mai inteleg; inseamna ca toate investigatiile le faci acolo? Daca-i asa, mai bine vorbeste cu medicul tau si spune-i ca vrei macar sa faci analizele de inceput, gen ecografii sau dozarile hormonale, dupa aceea poti continua cu cele de specialitate... Daca esti multumita de el nu are rost sa-l schimbi...eu nu cred ca daca tu insisti sa incepi mai devreme va fi impotriva...
Kla, Aysha multi pupici iar pt Lady si Pufi, multa sanatate, sa se faca bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru urari fetelor!

Da, am fost multumita de CFR2. Operatia a decurs bine, nici nu ma asteptam sa fie altfel. Sectia de neonato e super, asistentele si doctoritele sint extraordinare, ne-u ajutat foarte mult, si fara sa intinda buzunarul. Ba chiar au refuzat banii - eu nu cred ca am dat bani asistentelor de bb. Cele de la gineco cam intind buzunarul, dar sint OK, chiar daca nu dai isi fac treaba. Iar de curat, e curat. In concluzie, ma bucur mult ca am ales aceasta maternitate, si pe dr Mihalache. Luni merg la cabinet sa-mi scoata firele de la cezariana, poate ne vedem pe acolo.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Salutari la toata gasca de gagici!
In primul rand, Ioana, felicitari, ce sa mai, e super bebele, cum ziceai c-o cheama?
Terapin, sa-mi spui si mie cum a fost la laparo, eu nu prea stiu cand o sa fac, din motive de servici. Mi-as fi dorit si eu sa fac cu dr. M, dar nu stiu de ce mi-a zis sa merg la Ion Ionut, eu sincer am crezut ca ea nu face, dar m-ai lamurit tu.
Despre mine, ce sa va zic, mi-au venit rusii aia urati, multi rau...
Nu stiu de ce dar dupa inseminare, si la prima si acum, imi vine putin, iar luna viitoare imi vine mult mai devreme (la 21 zile, fata de 28 in mod normal) si f. f. mult. Nu stiu, poate ma lamuriti voi.
Natasha, bine ai reaparut printre noi, iti duceam lipsa.
Pupii la toate fetele, noi si vechi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Buna, fetelor! Ooooo, vad pe aici lume 'veche' care se daduse la fund, Mihaela, mi-a fost dor de tine, credeam ca ne-ai parasit! Scumpa, pt operatie nu-ti mai face griji inutile, daca te opereaza dr.Ion Ionut cred ca nu ai de ce sa-ti faci problemem ca e un medic cu experienta, am auzit lucruri bune despre el. In legatura cu fluxul dupa inseminare, nu stiu sa-ti raspund, poate MURA stie...
Terrapin, multumesc pt gandurile bune, voiam sa fac inseminare, dar nu-si are rostul in conditiile date (de fapt, n-am cu cine). Poate luna urmatoare...
Pup toate fetele, si pe cele care n-au mai trecut de multisor pe aici!

Mergi la inceput