Pacientele Dr. Mihalache, CFR2 (cap.5)
Raspunsuri - Pagina 14
piccaflor spune:
BUBULINA merci mult pt informatii...
Stiu ca sint mai multe clinici dar habar n-am pe care s-o aleg,in cazul in care ma voi hotari s-o fac in Bucuresti..
Sotul meu nu prea e de acord...cind i-am descris cum" functioneaza " sistemul sanitar in Romania (ma refer la spitalele de stat,unde am avut neplacerea sa fiu internata de vreo 3 ori),a zis ca nici nu vrea sa auda...
Vom vedea ce e de facut...
Am trimitere pt HSG,dar nu-mi foloseste la nimic in Romania din moment ce eu cotizez pt Statul Italian..
Dar as putea sa vorbesc cu Berlusconi sa puna el o vorba buna
...ca doar el are mai multa trecere ca mine,ce naiba?![]()
![]()
Pupici dulci
Natasha71 spune:
Buna, fetelor!
Am trecut sa va salut si sa va spun ca eu nu prea am vesti... de fapt am intrerupt vizitele la dr. Mi-am mai dat un ragaz de 3 luni (pana la sfarsitul anului) de incercare pe cale naturala (fara stimulari, sincera sa fiu m-am cam speriat ce efecte pot avea hormonii astia cu care ne 'indopam' pe termen lung). Daca nu voi reusi, atunci voi merge si eu pe urmele MUREI si ale Claudiei

, la FIV... Va tin pumnii, fetelor, si va rog sa mai intrati sa ne tineti la curent cu demersurile voastre.
Terrapin
, ma bucur ca ti-ai revenit dupa laparoscopie! Tin pumnii ca noua HSG sa fie mult mai buna decat precedenta!
Bubulina, interesant articolul!
Va pup 

pe toate si va doresc un weekend super!
Terrapin spune:

Fetelor, va urez o saptamana frumoasa!!!
Pe mine ma asteapta una ft incarcata si plina de evenimente la serviciu, evenimente placute, desigur.
Natasha, te felicit pentru curajul de a merge direct pe FIV, fara sa incerci si inseminare, unde sansele cred ca sunt destul de mici.
Cred ca va fi de bun augur ragazul pe care ti l-ai dat, un pic de detasare cred ca ne ajuta cateodata. Sa dea domnu sa nu mai ai nevoie de FIV...
Eu am inceput sa gandesc altfel de la o vreme...nu imi mai spun: vreau neaparat sa raman insarcinata, ci imi spun: imi doresc sa am un copil, si sunt convinsa ca intr-o zi il voi avea.
Asta ma face sa fiu mult mai optimista, toate vin la vremea lor...asa ca, fara disperare si incrancenare, mai bine mult calm si multa multa rabdare.
Va pup pe toate dulce!!!

MURA spune:
Hello fetele.
Ce mai faceti voi?
Eu nu am nici o noutate si de aceea nu am mai scris dar am citit tot.
Natasha, ce sa iti spun .... daca dispui de bani cred ca cea mai buna solutie este FIV.
Inseminarile sunt bune si ele in cazul in care sotul este ok. Iti tin pumnii si sa imi spui si mie cand te apuci de FIV, unde te-ai gandit sa il faci?
Pupici
Terrapin spune:

Salutari fetelor!!! Ce mai faceti?
Mura, ma bucur nespus ca nu ne uiti si ca ne urmaresti, chiar ma interesa in ce stadiu esti cu FIV; te-ai hotarat pana la urma unde ai dori sa faci?
Spune-mi te rog daca stii ceva de Giulesti, am inteles ca si acolo se face FIV, dar nu stiu cat de eficient este; totusi am observat ca nici la clinicile particulare, lucrurile nu sunt intotdeauna super.
Alcineva, noutati???
megbeng spune:
uf! stiam eu ca sunteti p undeva pe aici! deci: eu sunt gravi, cam dezamagita de prima alegere dpdv dr. ....se pare ca am sa ajung la dr mihalache/CFR 2...nu va suparati ca nu am citit tot in urma, am spicuit, da nu am scos info concrete, scurte si la obiect despre cumn e dumneaei profesional..si daca stie cineva cum e nasterea cu ea..cum arata sectia...
va pup pe toate!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
7+
pozne de-ale mele
bubulina1 spune:
Neata fetelor! Sunt super incantata ca am scapat de problema cu prolactina! Mi-am facut ieri analizele de tiroida si am repetat prolactina la recomandarea endocrinologului. Analizele le-am facut la Medsana. Si ieri seara le-am si luat. Sa va mai spun ca eram cu sufletul la gura? Nu cred ca e cazul...
Mi-au iesit toate bune. Prolactina mi-a iesit totusi 23.99 la un maxim de 24.20 deci tot undeva spre mare. Doctorita s-a bucurat si ea pentru mine si mi-a recomandat cu caldura Mastodynon caci se pare ca la mine diagnosticul este de prolactina fluctuanta. Pe de alta parte cred ca un merit am si eu, toata luna am incercat sa nu ma mai stresez deloc, chiar am renuntat sa-mi iau TB, sa fac teste de ovulatie sau sa beau ceaiuri. Acum sunt insa mai linistita si sunt sigura ca intr-o buna zi voi reusi! Va pup pe toate si succes la
!
"Speranta moare ultima"
kla78 spune:
salutari!
mai gagici mi-e dor sa vad un mesaj de-a uneia dintre noi care anunta ca a ramas gravidoasa!oare ce se intampla?chiar nici una nu sparge gheata?am vazut ca al alte subiecte se mai anunta si asa ceva....eu una sigur nu am cum anunta un pozitiv daca mai am putin de asteptat....eu totusi speram intr-o minune in aste 3 luni in care n-am facut nici un tratament,dar n-a fost sa fie....acum imi numar zilele pana merg la
,mai am exact 12 zile!!!ufff ce emotii am de pe acum...
stiti vreuna dintre voi cam de cand vine CM si pana se face ET cat dureaza?sau vreun site unde sa gasesc informatiile necesare ca sa nu merg ca boul si sa nu stiu nimic,mai ales ca medicului meu abia ii scot cateva vorbe din gura....
pupici
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
piccaflor spune:
Buna fetelor!
MURA si NATASHA imi pare bine sa va vad ca nu ne-ati uitat...
BUBULINA ma bucur mult ca ai rezolvat problema cu prolactina...si probabil ca ai dreptate in ceea ce priveste stresul...ar trebui sa incercam sa fim mai linistite,mai relaxate...eu una sint ca un vulcan,sint agitata rau din fire...si-mi fac mereu o gramada de ginduri...
TERRAPIN asa cum spui tu,toate vin la timpul lor...trebuie sa fim optimiste...
KLA ma rog la Dumnezeu sa-ti reuseasca FIV-ul si sa ai in sfirsit bebeul mult dorit...
Eu inca n-am reusit sa ma programez pt HSG...in schimb sotul meu s-a programat pt controlul urologic...
Va pupic dulce pe toate
Natasha71 spune:
Buna, fetelor!

Sa ma iertati ca am intrat mai rar in ultima vreme, dar am avut cateva saptamani full, problemele tot apar, zici ca ai rezolvat ceva si apare mereu altceva, tot asa de urgent...
KLA, scumpa, asa-mi vine mie cateodata sa scot picamarul si sa sparg gheata, dar ce gheata ca zici ca-i aisbergul care a scufundat Titanicul... In legatura cu intrebarea pe acare ai pus-o, vezi ca la sectiunea noastra "asteptand un ingeras..." este un subiect "FIV" pe multe capitole, intra acolo si intreaba tot ce te framanta, fetele sunt saritoare si o sa-ti raspunda, sunt sigura. Cred ca momentul in care se face ET-ul depinde in primul rand de tipul de FIV pe care-l faci, caci stiu ca sunt 2 feluri, pe ciclul natural (adica fara inhibarea ovulatiei) sau pe ovulatie indusa dupa ce in prealabil a fost stopata cu inhibatori de ovulatie (ex. cu diphereline). In Romania stiu ca se practica ambele tipuri de FIV, dar clinicile care lucreaza pe loturi de paciente utilizeaza inhibatori ai ovulatiei pt reducerea costurilor (ale clinicii, pt ca pt paciente costul este mai mare, o fiola de diphereline stiu ca este foarte scumpa). Nu stiu daca te-am lamurit prea mult, mai ales ca si eu sunt in faza de 'culegere a datelor'... Multa bafta la dr.!
Terrapin,
tot in legatura cu FIV, la Giulesti se face pe ovulatia pacientei, deci avantajul este ca nu lucreaza pe loturi de paciente si deci costa mai putin decat la Medsana, de exemplu. Sunt cazuri de reusite si la Giulesti, dar toata lumea 'se inghesuie' la Medsana, nu ma intreba de ce, probabil ca in spital conditiile sunt mai neplacute decat intr-o clinica particulara. Tot ce stiu ca si la Giulesti sunt medici priceputi. In alta ordine de idei, mi-a placut modul tau actual de a gandi, ai dreptate, intr-o buna zi vom avea si noi copilul dorit, poate chiar mai multi, cine stie ce ne rezerva soarta?
MURA, eu as vrea la anul sa fac FIV, probabil prin iunie, acum nu dispun de suma necesara si nu vreau sa apelez la credite pt asta, iau in calcul si nereusita, fiecare rata lunara pe care as plati-o mi-ar aduce aminte de ea... Oricum, ma documentez pana atunci, caut si eu cartea D.Protopescu, apropo tu de unde ai cumparat-o? Sa stii ca sunt cu tot sufletul alaturi de tine si de Claudia si sper sa spargeti voi gheata!
Megbeng, cele mai obiective informatii in legatura cu dr.Mihalache ti le poate da IOANA75, scrie-i un PM, este o fata foarte draguta si sunt sigura ca te va ajuta, a nascut de curand prin cezariana cu d-na dr. si o gasesti la "mamici de sept.-oct.2005" Daca nu sunt prea indiscreta, la ce dr. ai fost si de ce ai fost nemultumita? Sarcina usoara iti doresc!
IOANA, ce mai face Miruna frumusica?
Bubulina, Piccaflor, Stepha, Mihaela, va pup cu drag pe toate!