Copilasi de oct-noi-dec 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Elena chiar ma gindeam la voi..aoleooo ce a fost pe acolo! aici da intr-una la tv de katrina asta....foarte viloent a fost totul de data asta. La multi ani sotzului! Si mai ce e cu voi de nu va mai scoateti din operatii..Offff pup la tine la maselutza Mai am uitat complet sa ma uit dupa ce m-ai rugat.. sorry, dar imi revansez greseala curind!Marioan ma bucur ca ati fost acolo, si tu si Uki, fete inimoase ce sunteti, veniti incoa' sa va pup cu drag Mai nu mai imi ziceti de multumiri de la fete ca ma rusinez, mie sincer nu mi se pare ca am facut mare lucru. M-am dedicat eu cu toata inima, insa fara atitia oameni care sa fie alaturi nu as fi reusit! Si daca am ridicat moralul este pt ca sunt de felul meu optimista si luptatoare pina la ultima picaturaPaula ma bucur ca Alexa e mai bine, felicitari pentru numele ales, imi place! Ehei noi femeile cind vrem ceva nu se poate sa nu reusimMerg sa mai vad conturile pt Sabinuta mica, sa ma laud si aici, mica cheta inceputa de mine cu gindul asa la 500€ a ajuns la 3387€!!! Si inca mai sunt ceva pliculete pe drum! Am inteles, dar nu sunt sigura ca deja suma pt operatie s-a strins, Lucia stie mai bine, si acum deja stringem pt costurile post operatorii care or sa fie ceva! Asa un copilas mic dupa asa o operatie trebuie sa ramina timp bun pt supraveghere si ingrijire profesionista!PS: elena ca tocami ce am vb pe MSN, sotzu' motzu vrea sa vada america neaparat(asa ca vezi de ce am scris eu incheierea cu pricina), nu a fost acolo si e tare tare curios. Am fost asa in cumpana ce sa alegem pt concediul din ianuarie, Caraibe sau Miami, ca nahh..vrem caldura! Chiar asa cum ianuarie pe la voi? Parca stiam ca ploua si e cam aiurea, nu? Oricum pt ca o sa mergem cu Aldo, vrem asa un concediu mai usurel, si de data asta am ales ceva prin caraibe pe acolo asa ca anul viitor avem america pe lista. el vrea rep dominicana eu bahamas. acum ne hotarim ce si cum. O sa mearga si mama mea cu noi sa aiba grija de Aldito asa ca sa ne simtim si noi ca in luna de miere ca si asa nu am avut una:)))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal, fetelor
Eu nu stiu cum va descurcati cu copiii, dar eu deja sunt in pauza de inspiratie. Nu stiu ce sa ma mai joc cu Luca, ce sa mai inventez. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca de vreo cateva zile nu doarme bine, nu mananca bine, e clar ca ceva il deranjaza. Azi a dormit la pranz vreo ora si mi s-a sculat in niste plansete groaznice de nu se mai potolea. Iar eu plangeam pe langa el ca ma simteam neajutorata. Chiar ma uitam la el cum plangea si nu stiam ce sa-i fac. Il intrebam daca il doare mana (daaaaaaaa), il doare burta (daaaaaa), toate il dureau daca era sa ma iau dupa raspunsurile lui.
In rest, imita ca o maimutica, si la gesturi si la vorbe.
Ieri au fost la piscina si intr-un moment de neatentie Luca a cazut in apa si a stat cam o secunda acolo, neavand costumul cu burete pe el care sa-l tina la suprafata. Si de atunci ne innebuneste cu "papu, apa". Adica a cazut cu capul in apa. Si pune mana la cap si face au-au-au. Pare marcat de accident.
Spune ca face caca si pipi, dar niciodata nu ne-am nimerit cu el repede la WC ca sa faca acolo. Dar eu zic ca e un pas inainte ca spune cand face.
Da, si dupa cum va spuneam nici nu mai stiu cum sa ma mai joc cu el. Toata ziua pe afara, in casa nu vrea decat Baloo, e matait si ne cam dispera.
Voi cum mai umpleti timpul copiilor?
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ciuf, ce ma bucur ca ai intrebat cum umplem timpul copiilor , ca si eu sunt curioasa ce si cum ... eu sunt satula de jucat cu puzzlele sau sa desenam , la piscina,citim carti,ne jucam calutul,facem avioane prin casa, iar ELMO la TV ma zapacit de cap!
Astept si eu raspunsuri de la mamici.
pupam pe LUCA la cap , of saracutul de el.(daaaaa)
felicitari pentru vorbaret

vikinga, tu iubita cred ca glumesti....pe bune veniti aici in vacanta!!!!yu-huuuuu sunt super happy
In ianuarie sa sti ca este cel mai frumos de venit aici ca nu este caldura asta de acum care ne leneveste(ofcourse acum sunt si uraganele dar pana in ianuarie dispar ele).
Sunt super happy de ce ai scris cu venierea in FLORIDA si sper din tot sufletul sa ne vedem in Ianuarie .
bahamas si dominicanas sunt si pe lista mea care vrem sa le vizitam in cruise(cu vaporul)tot la anul ca anul acesta merg eu cu alvarica in romania iar la anul mergem si noi in luna de "ZAHAR" ca de miere nu va fi (ca deh o sa avem maimutica dupa noi)dar asta este, bine de voi ca o puteti aduce pe mama ta cu voi.
Superb ! abia astept sa treaca timpul mai repede.
Eu o sa am escala in GERMANIA dar inca nu stiu sigur unde poate ne putem intalni si in germania pentru cateva ore asta depinde daca esti prin zona si nu ai treaba
Ma bucur de vestea asta minunata ca asa cum ai spus si tu , simt ca te stiu de o viata

super mami, si eu sunt la denstist saptamanal ca am probleme cu gingiile care imi sangereaza mereu cand ma spal pe dinti.
pupam carliontata si pe tine

Julia, cum se simte JULIA ! pupici si sa auzim de bine.

adameasca , esti tinerica la 28 de anisori eu mai am putin si intru pe 30

marioan

merg si eu la nanica ca maine lucrez.
pupici si sa auzim de bine dragelor.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Si noi avem problema asta cu umplutul timpului, ca jucariile s-au cam invechit, altele super interesante nu gasim... Dar inca e fan masinutze, trenuri, tractoare si camioane... Si Lion King II si Tom si Jerry. :))

Mai, vorbiti de concedii... Ma enervati.. :)) La noi sunt pe terminate. Numa sotzu' meu are concediou pana pe 19 sept, ca ne-oamenii, daca el e lucrator in turism nu avem niciodata concediu in sezon.... Si cum eu am avut deja concediu, nu mai pup acum decat vreo 2 zile si gata. Deci ca la noi, la nimeni.

Ciuf, eu cred ca la Luca al tau iese vreo masea, ca astea erau si la noi simptomele. Adica urlete sfasietoare din somn si zicea ca il dor toate daca il intrebam unde il doare. :) Ia studiaza gingiile, poate ies molarii si la voi.

Paula, nu te mai enerva pe soacra. Nu are rost sa-ti mai bati capul si cu ea. Cum se simte Alexa? Cand scoateti firele la operatie?

Sa va povestesc: de dimineata cand plecam spre birou (care, by the way, e cam la 2-3 min de casa mea) m-am intalnit cu pediatra lui Luca. Era uimita ca nu ne-am mai dus la ea, ca n-am mai facut roshu in gat si alte alea. Drept urmare, finndca ii era dor de noi, ne-a invitat maine in vizita, sa mai stam si noi de vorba Super simpatica femeia asta...

Hai, pup si o zi buna, ca ma intind la nesfarsit de povesti.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Ileana -La multi ani sa fii fericita si sa-ti intregesti familia cu o fetita!Multa sanatate si numai bucurii. Stiu ca sunt in intarziere dar acum am o mica pauza.Oricum esti tanara , chiar incep sa cred ca eu sunt dintre toate cea mai mare-fac 32 in curand.Dar nici mie nu imi vine sa cred.
La multi ani pentru toate Alexandrele si pt toti baietii cu acest nume!!!
Si acum sa va spun ca sunt tare mandra de Andrei. A venit tati cu o masina din Germania si e atat de incantat de ea ca sta singur in spate , legat cu centura si mami si tati stau in fata.E tare cumintel si asa tare l-am invatat cu centura ca acum si daca adoarme si vreau sa il intind nu ma lasa sa-i scot centura plange si tine mana pe ea.Dar cum se opreste motorul striga GATA si asteapta sa-l scot si bineinteles cere chi , chi adica cheile sa inchida el masina . Atata ii plac becutele care se aprind ca nimeni care are masina cu telecomanda nu scapa pana nu butoneaza si el!
De cateva zile a inceput sa numere aproape pana la 10 , sase, si sapte nu avem si trei e fara R bineinteles. Dar e tare mandru ca numara.
Pupici si mai vorbim ca iar am treaba la munca
PS UKI pe unde umbli???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am fost la control azi si poate pe sambata ii scot firele. Nu prea imi place ca este suculenta si nu-mi da voie sa o sterg sau sa-i schimb pansamentul. In rest sunt fericita ca-si revine si spune pe 1 si 8 nu poate, nu vrea nu stiu la celelalte dar le arata. Si mai nou face im....ce bun e si sa vedeti cum face cu limbuta si numai sa auda sau sa vada ca papa cineva ca si incepe sa faca de-ti vine sa p papi asa de scumpa este. Sa o vedeti cum se da cu parfum si apo nu vrea sa-l mai dea si la altii...
E o domnisoara adevarata si pe zi ce trece se face mai supla si mai frumoasa, doar e cioara mea.

Paulacu Paul 21+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Paula, ma bucur mult ca Alexandra e mai bine..daca a si inceput sa pape bine e spre bine.Pupici multi...la domnisoara..
Marioan...se pare ca nu esti "veterana"....eu mai am cateva zile si fac 35.Sa vedem daca e cineva care ma depaseste!!!! Felicitari pentru numarat..a mea tot puturoasa e..spune cand vrea ea...dar numai pana la cinci.A avut o perioada cand spunea asa de frumos trei cu un "r" de ala frantuzesc, acum...s-a oprit.
Julia, cum se simte Jiuliuta?Si-a revenit?
Elena, bine ca a trecut uraganul asta.Am vazut la tv cate nenorociri au fost.Pupicei la Alvaro..
Ciuf,ce coicidenta la copiii nostri!!Si Andrea duminica a cazut in apa...de fapt un lac cu apa foarte mica..intr-o fractiune de secunda a fost in apa si in momentul doi a fost in picioare.S-a speriat putin...facusem niste poze inainte de peripetie si acasa de cate ori ii arat pozele cu apa si o intreb daca merge sa mai faca baie spune asa de frumos...no, no, no...
De ieri nu a mai plans cand am lasat-o la gradinita, in schimb face altceva.Se uita cu ochii aia mari la mine si isi lasa caputul in jos asa in semn de resemnare....de mi se rupe sufletul cand o vad cum pune boticul jos.Si ieri si azi am plans eu dupa ce-am lasat-o..de stau si ma gandesc daca nu e mai bine sa o tin acasa.
Va las acum ca mai am ceva treaba...
Pupici si sa auzim de bine.

Album1Album2Album3
Florida2004-2005
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Dragelor,Julia este bine,mai bine ma faceam pediatra,va multumesc mult .
In schimb am racit eu,duminica am fost la ziua prietenei Juliei care a facut 2 anisori si eu am baut o bere rece,ieri am stat mai mult in pat asa rau mi-a fost,nu prea m-am ocupat de Julia,acum ma mai doare gatul putin si imi mai curge nasul.
Sa va mai povestesc despre noi;eu sunt cam suparata ca nu prea mi s-au facut rosiile in gradina,majoritatea sunt stricate,in schimb am scos cam 50kg de ceapa si dovlecei la greu;inca suntem cu bucataria vraiste,nici acum nu am terminat-o,mai avem sa punem gresie si faianta.
Pentru iarna nu pun nimic,traiasca socra!ca mi-a pus ea de toate,nici nu prea imi place si nici nu am timp ca Julia ori doarme la pranz maxim 30 min ori deloc iar atunci nu stiu ce sa fac mai repede.
Noi la capitolul jocuri stam cam prost,Julia se plictiseste repede de orice,ziua stam mai mult afara in curte,in parc sau la alte vecine cu copilasi dar Julia nu prea se joaca cu ei ca sunt mai mici,ei ii plac mai mari,mergem la plimbare ca ea toata ziua vrea pa
In parcul Moghioros nu o mai duc ca mereu plange sa o dau in masinute si in trenulet,o dau cam de 2-3 ori dar nu ma duc cu sacul de bani sa o dau cat ar vrea ea si la nisip nu mai vrea nici la leagane,urla dupa masinute.
Problemele mele:
-Nu stiu cum sa o dezvat sa muste si sa mai bata copii,in parc daca nu-i da vreun copil o jucarie sau o ia pe a ei il bate,daca ma vede ca iau in brate vreun bb la fel,pe pisicuta noastra de 2 luni o terorizeaza daca o prinde,o trage de coada,o ridica sus si ii da drumul dar mai are momente cand o si iubeste,pe mine daca nu-i fac pe plac la fel ma bate sau musca.
Nu stiu cum sa o Intarc,aveti vreo idee?Nu vreau sa o duc de acasa iar daca sta cu mine plange daca nu-i dau tzitza si daca ar fi dupa ea ar suge toata ziua.
Eu am zis ca o sa-i mai dau pana face 2 ani dar pana atunci am nevoie de idei sa le pun in aplicare.
Nu stiu ce o fi fost in capul meu de i-am dat atat,mereu am amanat si acum o sa fie f greu,dar imi e f draga cand suge si ma priveste in ochi,ma mangaie,pupa tzitzica si zice mama pe un ton de ma topesc.

Elena,bine ca nu a fost mai rau la voi la trecerea uraganului,ma uit mereu la stiri si ma ingrozesc de ravagiile care le face.

Pupam fetele si puiutii lor!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Adriana, parca tin minte ca Ver@ avusese aceeasi problema cu intarcatul cu Vladut, si s-a dat cu albastru de metil pe sfarcuri si i-a zis lui Vladutz ca tzitzi s-a imbolnavit, el a incercat sa mai suga putin, a vazut ca e amar, si ca sunt albastre , si in 3 zile au terminat povestea. Poate tine si cu Julia ... sau poate nu .

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ehei Ciuf e greu..si noi suntem in pana de inspiratie..deja ma gindesc cu nerbdare la gradinita ..dar mai e pina la 3 ani! Eu stau mult afara la locurile de joaca si facem plimbari aproape zilnic pe plaja. Insa asta e aiurea..ca vremea asta in nord e asa de dura. Aici la mine in mare, bate mult vintul, vin si pleaca ploile pe neasptepate, te pot prinde oriunde. cel mai rau e cind tre sa stam in casa..atunci chiar ca nu mai stiu ce sa inventez!elena ubita cu siguranata vom veni in USA, vrem sa calcam si noi pe pamint american, si cu siguranata vom alege miami, din motive de soare si caldura ca noi putem calatori numai iarna. Asa ca in iarna asta mergem in rep dominicana sau bahamas inca negociem noi doi, si anul urmator in usa! Cind or sa vb Aldo si Alvaro asa ca baietii:))) Ce o sa ne facem cind unul i-o da pe germana unul pe engeleza ca din cite povesti am auizt eu cu copii prin strainaturi..cica cum sunt dati la gradi, daca acasa parintii nu sunt ambii romani sa auda permanent romaneste, gata juniorii incep pe limba tarii de adoptie! Dar nu-i nimic, s-or intelege ei, apoi sotzii pe spanish si noi o dam direct pe si facem un party adevarat! Daca faci numai escala in germania, cel mai probabil faci in frankfurt care e in sudul germaniei. iar eu sunt taman in cel mai nord punct al ei, de se vede insula ca e in dreptul danemarcei:) Numai de pe insula pina in hamburg am nevoie de 2-3 ore... iar hamburg-frankfurt...ohoooo vreo 10 ore daca conduci fara bb care sa vrea opriri si alea alea..Asa ca e un vis frumos dar din pacate in realitate e anevoios de indeplinitVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput