Copilasi de oct-noi-dec 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Julia, sper sa "coopereze" micuta pana la urma si sa se faca bine. Dr nostru zice ca boala copiilor deranjeaza mai mutl pe parinti decat pe copii. Nu stiu ince masura e adevarat, ca eu cand sunt bolnava...mor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

SAlut

Noi revenim pe picioare dupa 1 saptamana luuuunga !!!

De data aceasta am ramas fara curent 5 zile dupa ce a trecut peste noi uraganul katrina care a fost ingrozitor de puternic.

Eu si cu Alvarica am fost plecati la niste rude 2 ore depratare de casa unde au avut lumina iar sotul a fost acasa singur ca a trebuit sa mearga la serviciu , dar acum suntem acasa si totul este bine deocamdata.

Paula draga mea , nu imi vine sa cred ce ai scris ca i-au legat limba sa nu si-o inghita!!! draga mea din cate stiu eu ,asa ceva nu se mai practica de ani de zile....sunt dezamagita. Multa sanatate frumoasei de alexandra si multi pupici la operatie sa ii treaca repede si sa fie sanatoasa.
Felicitari pentru numele PAUL(ador numele PAUL)asa am vrut noi sa il cheme pe Alvarica dar cand l-am nascut si sansele erau mici de a fi in viata ne-am grabit si l-am botezat ca pe taicasu Alvaro.
Pupici multi voua dragilor.

ciuf, multi ani inainte si casa cat mai de piatra in continuare frumoshilor.
p.s ziua sotului meu de nastere a fost tot pe 23 august si eu pur si simplu am uitat

Julia ,parerea mea este sa mergi cu Julia la DR.

Ileana

va pupic pe toate si pe toti merg sa trag un somn dulce in seara asta ca maine eu trebuie sa merg la o operatie dentara ca sunt cu dantura la pamant.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

neatza!

Fetelor, multumesc de urari! Am avut un weekend tare frumos, m-am distrat, am primit o groaza de cadouri, m-am vazut cu multa lume. :)

Adriana, insanatosire grabnica Juliei!
Paula, felicitari pentru alegerea numelui! Cum ai reusit?
Carmen, poze cu apartamentul cel nou nu ne arati si noua?

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna!
Eu am avut o saptamana tare incarcata si din pacate nu s-a terminat.Dar aseara am reusit sa ajung la bazarul pentru Sabina.Mai tarziu dar am ajuns.Am gasit o matusa plina de viata si de optimism ,l-am vazut pe fratiorul Sabinei , pe verisorii ei.
Vikinga gandurile lor de multumire erau catre tine. Chiar se intrebau cum sa faca rost de numarul tau de telefon ca sa poate sa-ti multumeasca personal.Ma bucur ca s-au strans in final 30 milioane la bazar.
Uki cred ca noi am ajuns mai tarziu ca nu v-am vazut.
Sanatate multa pentru Alexa.
Si la ceilalti copilasi bolnaviori.
Pupici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu am enumerat 5 nume si printre care si Paul si sotul altele, nu se potrivea nuci unul, sa coincida cum a fost la Alexandra. Intr-o zi ne-am intalnit cu o mamica in parc , pe care nu am mai vazut-o de 4 luni si ea gravida ca si mine la diferenta de o zi fata de bb meu. Si am intrebat ce nume pune la baiatul lor si au spus ca nu s-au gandit. Eu am si sarit ca ne certam mereu de la ce nume sa punem si ca sotul ma ameninta ca oricum el decalra si va fi cum vrea el. Ea atunci a sarit ca noi femeile sa punem numele , ca noi ne chinuim cu bb 9 luni si ei ce fac, cum adica.....si cred ca i-a intrat sotului in cap. Am vazut un e-mail trimis de sortul cuiva si la semnatura (noi de regula ne enumeram tot familionul incepand cu cel mic si pana la cel mare) era trecut si Paul, m-am facut ca nu vad si nici acum nu-i dau apa la moara ca sa se dea mare ca el va pune ce vrea dar tot ca mine va fi pana in finala. Si asa am vazut ca il va chema Paul. Am vrut scurt, usor de pronuntat in orice limba si cu un sfant. Sotul ar fi vrut Andrei sau Cristian ca se naste in decembrie sau ianuarie.
Alexa a mancat sana si miezul de la 4 felii de paine unse cu almete, nu va spun ce bucuroasa sunt ca si-a revenit. Acum plec la dr. de fam. ca nu mai dau de el si daca nici azi nu-l gasesc ma mut la alt dr. Va pupic,

Paulacu Paul 21+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Neata
Eu tocmai am venit de la dentist. M-a luat vineri o durereeeeee, am dat fuga la un cabinet din zona si tanti de acolo cu un zambet de la o ureche la alta m-a programat amabila peste o luna.....hmmm, glumeata rau.
M-am ridicat si am mers la clinica unde am rezolvat.
Noi am avut botezul, a fost super, Isabel deosebit de cuminte si fumusica cu o rochita dulcica rau.
Bebelusa a fost cumintica si ea, i se facuse cam fomic dar a rezistat. E o mica si frumoasa dolofana.
Paula ce bine ca se simte mai bine puiul. Si mie tot Paul imi place, merge super cu Alexandra
Elena La multi ani !!!! Sa traiasca sanatos si fericit alaturi de tine si de junior 1000 de ani. Si o fetita mititica ii mai dorim.
Ileana a fost ziulica ta ? La multi ani, sa fi sanatoasa si fericita. Sau e aniversare ??? Ce e ???
Scuze, nu stiu cum mi-a scapat
Julia...poate daca i le da altcineva....le ia ?Fug la cretulici ca face numai prostioare. Acum se urca pe usa de la masina de splalat vase si dupa pe un dulap din bucatarie .
Prea multa energie are azi.
Revin.
pupici
Alexandra

Mergi la inceput

Super mami, nasol cu durerile astea de dinti...
A fost ziua mea de nastere ieri, 28 am implinit. na, ca-m zis, nu-s o doamna de-a-devaratelea

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

La multi ani !! Sa fi sanatoasa, norocasa si fericita. Sa ai numai bucurii, copilul sa fie cuminte si santos, sotul la fel.
Pupacim sarbatorita !!!!!Na' ca am stat cateva secunde sa fac socoteala sa vad cati am eu, m-am ramolit domne'
Pai cred ca tot 28 am. In nov fac 29....yeyyyy.
Suntem niste doamne, clar.
pt Ileana

Mergi la inceput

Super mami, multumesc frumos.

De 3 zile fi-miu zice ca il cheama DIDI. Daca il contrazic se enerveaza

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce tinerele sunteti pe aici....
Eu am fost sa caut acul in carul cu fan si am pierdut asa 1/2 de zi si la sosire in loc sa ma odihnesc ca o gravida ce sunt, ca obosesc foarte repede si am picioare de "elefantel" a venit soacramea pe capul meu si cand vine uita sa se mai duca.... si am pasat-o pe mama la mijloc. Le-am facut o cafea si m-am evaporat, am dormit ca un bb mic si am auzit cand au plecat pe la 16. Si cu soacrele astea cum isi fac drum la nurori doar pe la ora somnului sau cand ai treaba mai multa ca sa nu faci nimic, ca doar vine in vizita si trebuie sa o tratezi ca pe o regina.
Ma mut la alta dr. de fam. ca nu mai dau de a mea, se va supara dar ce sa fac...Va pupic si mai vorbim.

Paulacu Paul 21+ siAlexandra

Mergi la inceput