Bella, audienta la viata
Raspunsuri - Pagina 7
LauraNicole spune:
quote:
Originally posted by adinan
@tuturor era vorba ca cineva sa obtina linkarea siteului Bellei de pe siteul www.unesco.co.uk (care fie vorba intre noi NU este un site oficial unesco) pentru ca aceasta sa reprezinte o confirmare mai oficiala/internationala a cazului Bellei. si mai ales a faptului ca siteul bellei este siteul ei oficial .... astfel incit daca altii se apuca sa stringa bani in numele ei, sa stie lumea cum stam. (i-am explicat mai multe pashoshei pe email)
In primul rand saitul este foarte oficial iar asociatia Rays of Hope este o mica particica afiliata la Unesco .
In al doilea rand linkul va fi gata in seara aceasta nu mai tarziu de acum in doua ore .Persoana de legatura deja lucra la sait dar pe langa ceea ce face pentru Unesco ( unde , by the way , nimeni nu este platit , nimeni nu primeste bani pentru ) a mai avut de munca si pentru joburile pe care le are .Asa cum i-am zis Gabrielei , nu mi s-a parut adecvat sa scriu in fiecare zi despre ceea ce a lucrat deja pana nu e gata .Nu imi permit sa il deranjez .Atat Anda ( Witchie ) cat si Lucia stiu foarte bine despre cine este vorba .
Si nu in ultimul rand , pe Unesco nimeni in afara de D. nu poate modifica ceva sau adauga .Eu i-am trimis TOATE informatiile necesare .
Un bb are nevoie de noi :
http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm
soli spune:
In legatura cu mentiunile ADINEI,legat de credibilitate , am incercat sa sun la Tg Mures ; la nr de tel de pe raportul medical nu raspunde nimeni, nici Dr Suciu pe tel mobll personal nu raspunde ,urma sa plece in concediu ; am trimis un email administratorului de web al spitalului (www.cardioms.ro)cu rugamintea sa posteze ceva oficial legat de Bella dupa ce verifica info. Mai mult de atat nu stiu ce pot face . Legat de vizibilitate nu stiu cum se poate repercuta asta in relatia noastra ( Adi si eu)cu DPC legat de procedura de plasament si adoptie . Astept alte sugestii ,nu sunt o profesionista a computerului si sper ca am trimis bine mesajele . Pot sa ajut in vreun fel ?? E nevoie sa rescriu povestea din punctul nostru de vedere, postam poze noi cu bella si familia , CE PUTEM FACE ?? Legat de termenul limita, prima operatie pana in sase luni ; Bella implineste trei luni pe 5 septembrie . Pe masura ce timpul trece plamanul ei este intr-o conditie din ce in ce mai slaba , o simpla raceala o trimite mai repede catre "termenul limita" , ce pot sa spun mai mult de atat ,
Va multumesc inca o data tuturor , astept orice sugestie legata de cum putem sa ajutam pentru credibilitate .
LauraNicole spune:
Asa cum am promis , mi-am tinut cuvantul .Subiectul Bellei a fost adaugat pe Unesco . http://www.unesco.co.uk/
Cautati unde scrie in partea stanga sus " Children in Need
Romania" .
Multumiri domnului D. pentru ajutor si Luciei pentru ca mi-a transmis informatiile necesare .Celor care mai au semne de intrebare in legatura cu Unesco , pot gasi adresa propiuzisa pe site ul respectiv .
LauraNicole spune:
quote:
Originally posted by ancuta06
. Chiar daca li se explica clar, pe intelesul lor, care-i treaba....nu vor fi niciodata convinsi. De fapt, ei sunt cei care nu au intentia sa doneze, ci doar sa faca un pic de zgomot
Sunt de aceeasi parere .
adinan spune:
myladies, eu sint din toata inima cu voi si va inteleg reactiile, si ..dar sint infomaticiana si chiar daca nu specializata in fenomenul internet, ii pot intelege pe oamenii astia si stiu cam de unde vin temerile lor. eu cred ca oamenii daca vor avea incredere vor dona.
Ok poate pe cei car eua pus intrebarile i-am pierdut a donatori (probabil ave dreptate, prima impresia este esentiala...dar faptul ca ei nu au trecut mai departe ci au intrebat ne impinge pe noi sa facem ce s epoate ca s aevitamm altora aceeasi reactie.
prietenul care mi-a trimis mesajele acelea a avut icredere in mine si a linkat siteul Bellei la pagina lui...ce a scris in mesajul citat au fost reactiile prietenilor lui, care la rindul lor nu cereau decit sa poata sa aiba incredere.
va rog sa incercati sa vedeti lucrurile din perspectiva celor care sint in strainatate si care au fost victimele unor incercari de escrocherie...nu stiu oi, dar pe emailurile mele intra zilnic mesage de 'cereri de ajutor' care mai d ecare mai patetice si mai false.
despre doamna cu siteul in franceza, reatia ei mi se pare naturala. vrea sa stie detalii si sa aiba certitudini, ca sa ajute.
y the way, cind stiti ce va fi cu Belgia, pashosha si Rodica, sa spuneti cit d erepede daca aveti nevoie de un loc unde sa locuiti.
despre siteul unesco.co.uk : intii de toate, imense multumiri domnului DB !! Bella este aici : http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
eu cind am spus ca nu este site oficial, m-am referit la aspectul urmator : www.unesco.org este portalul oficial unesco pe internet. si ma asteptam ca toate celelalte site-uri legate de unesco (deci si unesco.co.uk) sa fie referentiate pe unesco.org ... asta este tot... sper sincer de tot ca nu am suparat pe nimeni !
noi trebuie sa reusim sa formam o echipa pentru a ii sustine pe Rodica si intreaha ei familie, si as regreta imens daca am ranit oe cineva.
revenind la ale noastre, danyce mi-a trimis traducerile in engleza. in seara asta ajung pe site si apoi Gabi poate face corectiile.
va imbratisez pe toate,
adina
LauraNicole spune:
Ok Adina .Asa e , noi trebuie sa fim o echipa .Chestia e ca eu ii traduc lui D cam ce se discuta pe aici legat de aceste subiecte .
Dantje spune:
Deci:-Adina ti-am trimis un email,daca vrei emisiunea da-mi un semn.
-contul paypal este pe numele meu pentru ca este mai usor trimiterea banilor in si din europa.
-au primit bani de la persoane necunoscute(deja am 2 pers)
-parerea mea este ca si dupa ce vom pune site-ul la punct se vor gasi asa zisi doritori de donatii,dar care nu vor dona niciodata.
Dantje & Martijn
adinan spune:
traducerile lui Danyce in engleza sint pe site (mai am de pus index.htm pagina principala in engleza dar pina cind cititi voi va fi gata) .
a big thank you Dany !!!!!
Pashosha, e rindul tau s aspui daca textele ti se par Ok in forma finala...
ramine inca peste tot expresia orfana... de pe prima pagina ...in toate limbile..o lasam ?
asa, si inca un lucru..unde pun explicatiile despre contul pypal deschis cu alt nume decit emailul de contact ? (fac un link sub pay pal ? ) mi se pare cel mai bine !
danyce spune:
Dantje, banuiesc ca pe ebay se poate utiliza contul Paypal deschis de tine, nu?
Adina, am facut-o cu cea mai mare placere. Si o voi mai face cand va fi nevoie...
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei