Bella, audienta la viata

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinan spune:

Subiectele zile: un

1. rendez-vous pe vineri dimineata

pashosha si rodica, o doamna frantuzoaica din Pitesti va va suna pentru a va intilni vineri (va fi in zona ambasadei Frantei vineri dimineata). ea ar dori sa va intilniti pentru a va da niste banuti pentru teledon. a spus ca vorbeste si ea in jurul ei, la Pitesti, sa vada daca sint ceva asociatii care va pot ajuta.

2. Cont deschis in UE

mi-am amintit o treaba !

toate bune si frumoase cu donatiile prin virament dar voi stiti cit costa din UE ? minimum 12 euros !!! eu zic ca este pacat sa se duca atitia ani pe viramente...

ar trebui dat de urgenta un numar de cont in EURO, cont deschis la o banca din UE . transferurile atunci sint gratuite pentru cei care le fac si se poate face de a acolo sau trimiterea banilor, intr-o singura plata, in Romania sau virarea direct pe contul spitalului.

Mergi la inceput

URGENT

am inceput sa primesc mailuri de genul urmator, de la oameni foarte de treaba dar care se tem sa trimita banuti in necunoscut.

quote:
Iata un exemplu tipic de raspuns care l-am primit. Nu e singurul.
Oamenii se tem sa trimita bani in necunoscut.
"Ia spune de curiozitate te rog ... fetita asta este o cunostinta de a
voastra, sau cunoasteti familia dansei?"
De asemena pagina de web e
inconsistenta: o adresa de mail e declarata iar alta este folosita pe
PayPal pentru a primi banii.
Numele contului este de asemena pe numele unui Ionescu - cine este ?
Poate comunici tu cu doamna aceea care ti-a povestit de fetita.

eu retin de aici ca

- trebuie explicat mai clar pe site ce si cum

- trebuie de urgenta articole in ziare si emisiuni radio TV

- trebuie contactate Spitalul din Targu Mures si St Luc sa puna de URGENTA mesaje confirmind cazul Bellei si adresa siteului Bellei pe siteurile lor wwww.

- trebuie pusa pe forum emisiunea radio si rugat la RRI sa puna un link despre Bella pe siteul lor, cum au facut pentru Sabinutza

- trebuie contactata asociatiile profesionale de cardiologi din Romania si cerut webmasterilor sa puna linkuri la pagina Bellei.

- gasite orice alte siteuri oficiale la care va puteti gindi si care sa confirme cazul !

haideti sa ne mobilizam pentru vizibilitate si credibilitate
daca vrem sa inceapa sa soseasca fonduri de la necunoscuti, le datoram asta si mai ales o datoram Bellei !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Adina, sunt foarte bune ideile tale de mai sus, sper sa si fie puse in practica cat de curand.
Eu sunt acum busy cu versiunea engleza si vroiam sa te anunt ca dureaza ceva mai mult pt ca o am si pe pitica mea prin preajma si nu sta o secunda locului.Oricum, voi trimite totul azi, insa nu pot preciza o ora anume.
Cand mai apar modificari in textele originale si sunt necesare schimbari/adaptari la franceza si engleza, pot ajuta si eu.
Si acum o intrebare: de ce e numita Bella orfana? Ea e un copilas abandonat,ceea ce nu e deloc acelasi lucru. Poate si aceasta denumire a fetitei duce la confuzii si/sau interpretari.Poate acesta e motivul pt care oamenii isi pun intrebari vis-à-vis de legatura Gabrielei cu fetita. Gestul Gabrielei ,si mai departe al Rodicai si al lui Adrian, de a veghea asupra fericirii si sanatatii fetitei ramane ceva extraordinar si nu se intampla prea des, din nefericire.Este un caz neobisnuit, iar oamenii pot parea circumspecti. In ceea ce priveste numele Ionescu, e suficient deja sa citesti textul si stii deja cui ii apartine, nu exista dubii.
Ma duc la treaba. Numai bine!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Daniela, Gabriela a scris textul mentionind faptul ca Bella est orfana... poate il revizuieste....

Multumiri multe pentru versiunea engleza.

Uitati ce am primit astazi de dimineata (pun in bold esentialul) :

quote:
Je viens de lire ton message au sujet de Bella.
Nous lancons bientôt la mise à jour d'Expatclic et je me posais la
question d'en parler pour les aider au plus vite.

Bien evidemment j'ai besoin de plus d'informations et surtout d'être sûre que les dons vont bien vers ce bébé.

Peux tu me dire sur cette page ou est le lien concernant bella ? Car j'a trouve un autre bébé, mais a priori ce n 'est pas elle ?
http://www.unesco.co.uk/

Je vais parler de tout ca a mon equipe. Si elles sont ok peux-tu nous
faire un texte pour mieux nous presenter Gabriella (ses activités au
sein de cet orphelinat, sa nationalité, le bébé...) ? Elles est roumaine c'est bien ca ? Si Gabriella est ok il faudrait qu'elle nous donne une photo d'elle et du bebe et ses parents adoptifs . Ce n'est pas du voyeurisme mais les gens sont plus confiants de donner quand ils peuvent mettre un visage sur un compte en banque... et avec les parents et la marraien cela a plus d'appui.

Je me demandais aussi s'ils ont besoin d'un logement en Belgique car
avec nos contacts on peut peut-être les aider ?

Quelle est la date prevue de l'opération et la date limite pour les
versements (ça poussera les gens à donner plus vite) ?

J'attends un signe de ta part et je vois en parallelle avec l'équipe.

fetelor, si eu astept un semn din partea voastra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deci vor, pentru a pune un articol pe un site internet si a distriui jurnalul electronic lunar care are vreo 1000 de abonati ...
- mai multe detalii
- sa fie siguri ca banii ajunga la Bella
- poze cu BB, familia si nasica
- sa fie pus linkul spre siteul si cazul Bellei la www.unesco.co.uk
- sa stie care este data limita pentru a reuni banii
- dava aveti nevoie de un loc unde sa stai in belgia, s aincerce sa va ajute cautind...

imi pare rau ca va bat la cap, dar treburile astea sint urgente pentru ca altfel ne pierdem credibilitatea !
dea de pe 2 forumuri a fost sters mesajul meu din 'lipsa de suficiente probe` nu este pacat ?????
pashosa, imi imaginez cite ai tu pe cap dar toate chestiile astea nu ar lua mai mult de o ora si poate te ajuta cineva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna fetelor,...incep prin a imi cere scuze ca nu am intrat azi pe net...numai ce am venit de la primarie... SUNT OFICIAL MAMA DE 2 PUI...AZI AM LUAT CERTIFICATUL DE NASTERE AL FIULUI MEU CU NUMELE MEU PE EL...
radiez de fericire..si cand am vazut si ce de lume se agita pentru Bella...mi-au dat lacrimile. Plangeam ca proasta cand citeam in franceza pe site...
facem in felul urmator..ideea mea..voi spuneti daca e bine...

eu la sectiunea despre, scriu toata povestea Bellei...acea versiune care exista deja a fost facut din amabilitatea si daruirea Luciei..
o voi rescrie incercand sa evit pe cat posibile termenii de abandonata..caci ea asta este....
de fat in termeni legali se spune asha" mama biologica nu dispune de situatie financiara si locativa corespunzatoare si ca atare a cerut masura de protectie din partea statului"....pe romaneste...nu a vrut o si a dat o la stat..dar asha ceva nu putem spune public...

Deci pana diseara Adinana si danyce veti avea varianta finala...
am vb la otv, azi trimit mail si astept sa vedem cat de repede se poate sa ne ajute cu emisiunea oameni pentru oameni, in cadrul careia se organizeaza teledon...multumiri lui Witchie pentru interventie..sarumana
Am vorbit la jurnalul national..multumiri adrianei..cineva ma va suna sa publice despre Bella
astazi ii trimit doamnei Irina Reisler..eu ma gandeam sa mai amanm un pic cu povestiri adevarate , ca doar ieri a fost despre toni, mancal ar mama pe el...oamenii nu se inghesuie la donatii daca vad 2 emisiuni pe sapt...ca tot saracii dau pe aici..
Ziarul ziua ma suna azi sa vb cu ei ca trebuie sa apara emisiunea..
ce mai trebuie..poze...facem maine 2 sau 3..eu nu prea vreau sa apar public caci nu o fac de publicitate....
altceva?
ce am mai uitat..azi rodica va suna la spital la tg muresh..sa vedm ce va fi

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

ANKY....SARUMANA DE COLET!!

ASTAZI AM RIDICAT UN CATAMAI COLETUL DIN OLANDA DE LA ANKY...ARE SI CARUSEL CU MUZICA...CE FRUMOSSSS...MI-L PUSESEM IN MASINA SA ASCULT CLAR....
scuze de capitale....mersi mult de tot si sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti
fetelor, sunteti minunate....sa va dea Dumnezeu dupa sufletul vostru cel frumos...sper ca intr o zi sa ne putem vedea toate si cu Bella alaturi...ar fi asha frumos...

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Adina, ti-am trimis varianta in engleza prin email. Daca am omis ceva, spune-mi si ma supun. La fel, cand se modifica textele in romana si se anunta asta, pot reveni cu corecturi la variantele franceza si engleza.
Pashosha, bravo pt reusita si sa te bucuri de piticii tai!Se pare ca demersurile intreprinse de tine pt salvarea Bellei sunt si ele pe drumul cel bun.Multa bafta si numai bine!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

In sfarsit,am reusit si eu sa trimit azi bani pentru Bella.
I-am trimis in contul care e pe pagina Bellei,sper sa ajunga.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

quote:
Originally posted by adinan

[...] siteul www.unesco.co.uk (care fie vorba intre noi NU este un site oficial unesco)[...]

Adina, pe ce bazezi afirmatia de mai sus?

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Adina, ca sa-i explici domnului care nu crede mai nimic:

1. adresa de mail de la contact este a Gabrielei (pashosha), care locuieste momentan in Romania.
2. Adresa folosita pt paypal este alta, pt ca PayPal nu accepta conturi din Romania. Asa ca Dantje s-a oferit sa stranga bani din Europa prin plic sau prin paypal, pt ca donatorilor sa le fie mai usor.
3. Numele pe care sunt deschise conturile, cred ca este al viitorilor parinti ai Bellei.

In fine, cei care scriu mesaje de acest gen, in care exprima faptul ca ei nu prea cred mai nimic, nu sunt aceia care vor dona. Chiar daca li se explica clar, pe intelesul lor, care-i treaba....nu vor fi niciodata convinsi. De fapt, ei sunt cei care nu au intentia sa doneze, ci doar sa faca un pic de zgomot.

Ancuta 16+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput