Bella, audienta la viata
Raspunsuri - Pagina 5
Pegasis spune:
Pashosha, impresionant efortul tau de a o ajuta pe micuta Bella! Te rog sa-mi confirmi primirea banilor si astept cu interes bazarul.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
danyce spune:
Adina, am trimis modificarile prin outlook, asadar adresa cealalta de mail.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pashosha spune:
fetelor, va multumesc din inima pentru ajutor...Romania si Danemarca doneaza si ele alaturi de fetele din alte colturi ale lumi..
Pegasis - 1 000 000 lei
Beatriced- 100 euro
banutii sunt deja primiti si este deja o actualizare ...care se mentine zilnic de 7 ori pe zi de catre dantje...
la teledon pentru bella, in discutii generale sunt toti banutii in functie de cum vin..
eu in lei am 1 400 000 lei..plus cei 1 000 euro, cu Dumnezeu inainte merge..
mersi de varianta in franceza...parfait...tres bien...enchante
uraaa...
maine va pun poze noi cu bella
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
pashosha spune:
LA MULTI ANI DE SFANTUL ALEXANDRU TUTUROR PUIUTILOR SI PARINTILOR...SANATATE SI IMPLINIREA TUTROR DORINTELOR!!!
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
beatriced spune:
Am vorbit cu fetele si am aflat cum stam...
Multumesc!
Mami de Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex
Beatrice
danyce spune:
Adina, poti sa imi trimiti si fisierele in engleza sa le puric putin? Ma ocup de ele fie in seara asta dupa ce vin de la inot, fie maine dimineata la prima ora. In orice caz, le ai inapoi maine pe la amiaza.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
lucia_cs spune:
Sotul meu a facut un site despre anumite cazuri umanitare pe care l-a trims la multe adrese de mail:
http://goodwill.netfirms.com/
_
La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
adinan spune:
quote:
Originally posted by lucia_cs
Sotul meu a facut un site despre anumite cazuri umanitare pe care l-a trims la multe adrese de mail:
http://goodwill.netfirms.com/
_
La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila! - Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
excelenta initiativa Lucia !!!
Danyce, fisierele de tradus in engleza ar fi cele de pe versiunea romaneasca, pentru ca diversele sectiuni sa fie echivalente. deci ajunge sa faci copy-paste la e este acum in vesriunea engleaz si sa le ajuti sa semene cu versiunea romaneasca. multumesc tare mult...
vesti bune, un prieten din Elvetia scrie despre Bella la www.murariu.info, amicii de pe www.ro-de.org au pus un articol pe prima pagina si prietenele mele de prin lume sa gindesc ce sa faca sa ajute si va transmit ca sint alaturi de voi.
adinan spune:
Dantje si toate fetele .. in afara unor lejere imperfectiuni de punere in pagina... site-ul Bellei ar trebui sa aiba versiunile in franceza si italiana, plus conexiunile de pe celelalte pagini, puse cit de cit la zi ...
va rog sa faceti un tur de indata ce puteti si sa faceti CLICK cam peste tot pe unde se poate, sa vedeti daca paginile sint legate corect intre ele (adica daca fiecare link duce acolo unde spune ca duce).
eu am verificat o data dar s-ar putea sa imi fi scapat variante.
procedura pentru a parcurge tot este destul de complicata dar sa speram ca gasim eventualele erori.
sint pagini care inca lipsesc (sint albe), mai precis contactele, linkurile la siteurile care o sustin pe Bella si alte maruntisuri.
in plus versiunile engleza si italiana nu sint identice ca nr si pagini si continut cu cele romaneasca si frantuzeasca, dar siteul este utilizabil.
@pashosha sau oricine mai are streamul de la emisiunea radio, RRI va rog frumos trimiteti-mi-l prin email ca sa il includ pe site.
@tuturor era vorba ca cineva sa obtina linkarea siteului Bellei de pe siteul www.unesco.co.uk (care fie vorba intre noi NU este un site oficial unesco) pentru ca aceasta sa reprezinte o confirmare mai oficiala/internationala a cazului Bellei. si mai ales a faptului ca siteul bellei este siteul ei oficial .... astfel incit daca altii se apuca sa stringa bani in numele ei, sa stie lumea cum stam. (i-am explicat mai multe pashoshei pe email)
citeva chestii de publicitate :
- daca aveti prieteni care au forumuri, daca cunoasteti webmasteri de la siteuri mari, ca si trafic.ro de exemplu, rugati-i sa puna un link la pagina bellei
- povestiti de bella pe pe forumurile unde mai bintuiti
(nu e nevoie de mare lucru, 2 rinduri venite din inima si un link pagina ei http://bella.netfirms.com
- vreti sa deschidem un boutique ebay de vinzari caritative 'savebella'???
am povestit de asta prin pagina 3 a discutiei acesteia.
daca da, in mod ideal doua fete ar trebui sa se ocupe.
poate dantje sa il deschida pentru ca sa fie acelasi cont pay pal si cineva sa il administreze ?
e ff simplu dar cineva trebuie sa aiba asta in minte... eu nu ma sim in stare sa o fac pentru ca am un mutat (intercontinental) pe brate si vreau sa ma concentrez pe publicitatea pentru micuta in mediul francofon.
@dantje, daca incep sa intre pe paypal bani de la necunoscuti, ar insemna ca incepem 'functionam'