Mobila de bucatarie la comanda
Cunoasteti firme care lucreaza mobila din MDF la comanda (nu numai pal) si sunt serioase? Am incercat chiar si la firmele care au magazine centrale si expun produse aratoase, in afara de faptul ca au preturi socant de mari (>1000EUR o bucatarie) nu m-au ajutat cu nimic. Trag eu de "arhitect" sa-mi faca propuneri de mobila desi i-am dat mura-n gura ce vreau, trec zilele si nu se intampla nimic.
Unde v-ati facut mobila de bucatarie, cine v-a montat blatul?
Nu certati copiii cand viseaza!
Raspunsuri
nounou spune:
Eu mi-am facut mobila de bucatarie la comanda, insa printr-o arhitecta; este din pal, doar cu niste rame aplicate din MDF, nu stiu furnizorul sau daca lucreaza integral din MDF. Mobila mi-au adus-o in 2 zile de la comanda, mai putin usile pe care trebuiesc aplicate acele rame, pentru care termenul de livrare este de 3 saptamani. Tot ei au facut si montajul si, pana in aceasta faza, sunt multumita.
Mobila a costat 34 mil. (partea de jos + superpozabile), pe o lungime de aproximativ 3 m.
Jocelyn spune:
Noi ne-am facut bucataria anul asta, am facut un plan cu dimensiuni, tot +dulapuri suspendate si nu mai stiu exact dar ne-a ajuns pana in 15-20 mil. A iesit frumos si baietii care au venit cu mobila ne-au facut si montajul.
Sincer, habar n-am cum se numeste firma dar daca vrei o sa ma uit pe factura. Nu era cine stie ce firma renumita, dar au lucrat bine, mie mi-a placut.
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."
Burtocika spune:
Da, stiu eu pe unii, cu care mi-am facut bucataria. Numai fetele de usi le-am facut din MDF, pt ca restul nu prea merita, e suficient PAL-ul si e mai ieftin. E MDF plastifiat, nu vopsit, care tine mai bine, si ti le fac in orice forme. Au asigurat si montajul, iar pretul era rezonabil, pt o bucatarie de 2 m lungime, cu corpuri suspendate si cu cuptor si plita incastrate, cam 800 euro.
Firma se cheama Martin Bauer Romania, e pe strada Turda (la intersectia cu fostul 1 Mai). Tel - 206.61.08, 666.26.08
Lucreaza cam in 3 saptamini de cind dai comanda, eu am mers cu proiectul meu, ca-mi gindisem bucataria la centimetru, dar am discutat si cu ei si au mai avut si idei bune. Tipa mi-a spus ca proiectul e inclus in pretul mobilei.
Daca te duci la ei, sa-mi dai de stire, ca si eu vreau sa mai fac cite ceva prin casa ... Sa le spui ca vii din partea dnei Pantea (poate-mi cresc actiunile :)
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
craciunitza spune:
Ce bine ca mi-ati raspuns, m-au epuizat telefoanele dupa mobila de bucatarie. Asa mi-au zis si mie, sa fac masuratorile si sa ma duc la ei. Am masurat bucataria dar au zis ca nu e bine, mobila trebuie sa masor nu bucataria. Pai cum sa masor mobila daca nu stiu ce mobila va fi??? MDF-ul cica e intr-adevar foarte scump si o sa fac doar usile asa. Mi se pare foarte-foarte scump sa dau 30 de mil pe mobila de bucatarie... cate rochii imi fac cu banii astia, o gramada!
Si mai am o problema, culoarea, ca vreau sa fie verde fistic.
O sa sun la firmele de care mi-ati spus, sper sa fie ok, multumesc!
Nu certati copiii cand viseaza!