Oligospermie (5) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 3
greuceanu spune:
M Oana:Nu te du.Te va chema el candva.Binenteles ca el decide.Dar cine arunca cu cacao?Eu nu vreau sa stiu cum si cand vreau doar sa se intample cand va hotari ca e timpul.
thea m: ce mai faci?
Sa fim optimisti poate si efectul Placebo e bun la ceva.Eu simt unele glande cum incep sa lucreze.
Noapte buna.
diciu spune:
greuceanu..si eu cateodata am placebo ca as fi gravidutza...e tare bine...si asta cand am simptome ca la gravidutze...imi place sa cred ca sunt...si cateva zile pana vin rushii...ma simt mamica in devenire...e faina senzatia..dar cand imi revin...imi dau seama ca am luat-o rau razna...insa...in cazul tau...poate chiar functiona...adica subconstientul tau sa dea comanda la anumite organe sa functioneze ca in cartea de medicina...
si inca ceva...si eu cred cain Doamne-Doamne sunt multe rezolvari..
Mirga spune:
Mai Titelu chestia cu concediul am incercat-o si nu a dat rezultate (noi incercam de 7 ani, nu am luat nici o luna anticonceptionale, nu ne-au gasit nici o hiba, totul e perfect doar ca nu avem copii), iar sa renunt la servici as face-o daca as fi sigura ca vine BB. Dar avind in vedere ca am si 9 FIV-uri nereusite la activ (6 punctie + et si inca 3 doar et)mi-e cam frica sa nu ramin pina la urma si fara copii si fara servici.
Mirga
romaniaau spune:
Cred ca tehnologia o sa evolueze pina acolo incit embrionul o sa fie hranit pina la 9 luni si ti-l da pe bebe in pampersi acasa. Costurile vor fi mari, dar in unele cazuri se merita. Azi am citit in ziar ca parintele FIV-ului viziteaza Suedia si ii umbla capul dupa ideea asta din 1963, dar s-a apucat de treaba prin 1978. In 27 de ani s-au nascut mai mult de 1,5 milioane de copii prin acest procedeu. El afirma ca societatea moderna face cuplurile infertile.
Am facut ieri un calcul si mi-a rezultat ca in ziua cind o sa fac embriotranferul (31 octombrie) o sa decida seful daca imi prelungeste contractul sau nu. Bineinteles ca eu nu voi fi acolo. Cum o vrea Dumnezeu. Nu cer imposibilul.
Va pup
greuceanu spune:
diciu:tare sunt curios cum evolueaza lucrurile la voi.Sa ne tii la curent.Nr.
mi se pare f. mic dar poate sunt ai dreacu de buni.
Parca totusi cand stii ca ai o hiba si nu vin copiii mai e cum e,dar sa nu-ti gaseasca nici una,totul sa fie in regula si sa nu vina cred ca e mai flustrant.Macar stii pe unde sa umbli si ce sa incerci sa corectezi.
marrina:pune doua birouri unul linga altul.
diciu spune:
greuceanu...intr-adevar nr e infim de mic...mie mi s-a taiat respiratia cand am vazut spermograma....am zis clar...nu mai e nici o sansa...nu ne lasa nici o sansa..nu avem de ce ne lega....oricat de ai naibii de buni ar fi...si iti dai seama ca din astia...numai 20 % au mobilitate normala...adica cati? 2000?
...
prin septembrie vom repeta spermograma...sa vadem ce branza iese...si daca creste substantial...chiar si cu 1 mil pe luna...tot e bine...
insa chiar si daca ai gasit buba chiar si daca nu...daca rezultatul e acelasi...adica fara bebei...tot aia e...o sa te tin la curent...
iti doresc succes...ca daca titelu va fi tatic...urmezi tu...
beatrix spune:
buna dimineatza!
dar ce harnici sunteti! continuati tot asa ca poate se molipsesc si 
si isi fac mai repede treaba 
!
diciu, ma bucur ca nu sunt singura care am luat-o razna! si eu inainte sa-mi vina armata rosie tot interpretez simptome si tare ma razfat! mai rau e cand apar ca imi dau seama "ca-s gravida la creier"
, vorba unei fete de pe forum (scuze ca n-am retinut numele)!

pt voi!
beatrice
Perseverenta genereaza succesul!
marrina spune:
romaniaau Daca tot ai sansa sa faci FIV pe banii statului suedez eu zic sa o faci. Ca tot romanas o sa iasa, nu? Eu as face-o daca as fi in locul tau. Iti doresc mult SUCCES si te rog sa nu ne uiti pana in octombrie. Vreau sa ne dai vestea cea buna atunci.
MOana Nu vreau sa-mi stiu viitorul .Vreau sa-l traiesc!!!
greuceanule Ai doua saptamani din noul tratament? Ceva "simptome" noi? De bine. Stiu ca nu-i numeri
numai in septembrie dar altceva... Biroul e destul de mare ca sa-l pot umple de dosare sa nu ma vada nimeni cand va scriu.
thea_m spune:
Salutari baieti si fete!
Natashico nu am uitat cand intrai pe la moisici sa-mi urezi de bine! Atat cat pot incerc sa ajut si eu cu o vorba buna sau cu informatii din experienta mea.
Greuceanule ce sa fac...nu ma pot lauda ca prea bine, dar nu din cauza de bb. Moralul meu e mai jos de subsol, daca se poate spune asa si azi am o zi in care ma intreb cat ma mai incearca Cel de Sus si cat mai pot duce. Azi vad viata ca un amalgam de incercari grele si inca nu vad nici o raza de lumina. Da, vor veni si zile mai bune, stiu.
Titelu ma bucur ca sunteti bine, chistul nu e ceva ingrijorator. Despre muzica...Santana, Dire Straits, Quenn, dar si altele, depinde de dispozitie. Azi imi cam ploua in suflet asa ca si muzica pe care o ascult este in consecinta. Voi, baietii, aduceti un aer proaspat pe aici, urmaresc cu interes sectiunea asta. Apropo, oare pe unde o fi Rem? O fi in concediu sau o fi reusit si o fi trecut la "gravidute"?
Oana relatia mea cu Creatorul oscileaza. Stiu ca e mare, puternic si bun, dar uneori parca e prea dur si totusi CRED! Si nu am dreptul sa judec!
Beatrix bine ai venit in randurile noastre!
Barbye unde-i testul ala pozitiv? Arata-ni-l si noua!
Numai ganduri bune tuturor!
Teodora
Poze
titelu spune:
Eu mi-s mai leganat cu Vangelis,Klaus Schultze,Mike Oldfield,si cind dau cu aspiratorul dau pe Black Sabbath,Deep Purple terminind cu a V-ea de Beethowen.Cred totusi ca toti avem o sansa,care vine cind este momentul,numai sa stim profita de ea,iar dorinta interioara sa dea puterea de a continua ceea ce incepem.Am fost daramat la inceput dar am dorit ,am incercat,si am continuat sa sper ca ceea ce folosesc(ma refer la tratament)v-a duce la succesul dorit.Sper ca totusi si voi sa reusiti,ambitionati-va si mai ales credeti in voi,no, asa ajunge omul orator.