Oligospermie (5) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 14
peterpan spune:
Pai nu trebuie sa am un reprezentant si la endo ? Ca sa nu mai iasa vorbe ca ma furisez.
M Oana spune:
Nr 1 in domeniu la numarat 
e dr Matei de la Spitalul CFR 2. Zau, asta daca ma mai poate lua cineva in serios....
Cand ma internez la loc iti dau si numarul ei de mobil, ca e tare plimbareata doctora asta....
peterpan spune:
Am vrut sa scriu Giulesti, nu Grivita. Sorry.
Ti se pare ciudat sa vorbim on-topic ? Schimbam mintenas.
M Oana spune:
Se apropie externarea cu pasi repeziiiii....
Chiar ma gandeam in timp ce ma
, ca vaz ca am preocupari comune cu Titelutz, daca nu cumva ti-a intrat nevastuica pe computaras... precum Ralu Filip... fata de care
tot facem incantatii... in speranta iertarii pacatelor prezente, dar mai ales viitoare, ca atunci cand ma gansesc la trecut, deja simt o stare de ameteala....
Iar Grivita e de bine, ca in salonul nostru tot ce incepe cu 'G', e NU, punctul G, mai ne-sanatosilor, ci GIULESTI, locul de carantina obligatoriu al oligospermistilor pt mai mult sau mai putin timp....
Tu vorbeste, ca noi intelegem la fix, doar vorbim aceleasi limbi de salon!!!!
peterpan spune:
Intre timp am avuns la birou. Incerc sa-mi fac un ness, dar fara secretara parca am 2 maini stangi.
O fi tot cu G (din ala de care zici, nu din alalalt) dar eu tot m-am speriat. E un moment sensibil, nu e simpla analiza de sangre. Vreau conditii, nu sa tipe tata Floarea ca in usa bataturii.
M Oana spune:
Cu ness-ul nu pot da o mana de ajutor, dar in priviinta lu' tanti Floarea am ceva de exprimat.
Tre' sa alegi, colegu', intre mana stanga si mana dreapta, adica..... nu ma dati afara ca are si femeia dreptul sa se expreme....deci...
Deci, sa reiau, ca m-am simtit intrerupta din ideeeeeee. Vrea baiatul conditii de lux in salon, dar rezultat bun de pus direct in vidanja, sau vrea conditii de Romania, dar rezultat rupt din rai sau din democratia americana, aia ideala doar in teorie????
Te-am parat la 'endometru'
, te-am parat la 'endometru' si mai rau...
...la 'endo' al vostru, ca aseara eram cam treaza si nu prea am inteles pasa voastra (Titel- Peterpanel), ne-bunaticilor.....

A semnat si juridicul externarea mea......

peterpan spune:
Am crezut ca te-ai ratacit prin saloane, tocmai te-am strigat pe hol si a iesit o mamaie la mine cu un maturoi.
Pai normal ca vreau conditii de lux. Si rezultate pe masura.
Am inteles ca nu se poate dar n-am priceput: ce e mare lucru sa se poarte frumos civilizat ? Ca de aia le dam bani.
Natasha71 spune:
De data asta o sa o parasc eu pe OANA, ea a spus in salonul alaturat ca da o fuga
pana la munte, Peterpan. Dar nu fii suparat, ca se interneaza la loc, garantez eu, cred ca ne-au dat cu ceva
pe aici, devenim dependenti... Despre schizofrenie, confirm ce spune OANA, lumea e rea, mai
... Baine ca saloanele sunt paralele, ca altfel nu stiu, zau...
Peterpan, deci vrei sa mergi la dr. Matei pt certificat, OK, iti dau nr. de tel.:0723.210.880, CFR2 este pe str.Marasti nr.63, langa hotel sofitel. Sa-mi spui si mie cat dureaza o programare si cate zile de abstinenta trebuie, ca si sotul meu trebuie sa repete analiza. Cat despre conditii, eu cred ca cele mai bune sunt cele de acasa, daca ajungi cu recipientul la destinatie in 30 minute, o masina buna si o dexteritate in manevrele de depasire
sunt suficiente! Chiar, ia intreaba si chestia asta, cat ar fi intervalul acceptat pt 'transport'
, ca al meu sot nu vrea alta varianta. De transport ma ocup eu
... vezi ca proba trebuie la temperatura corpului, deci trebuie sa o duci cumva 'lipita' de piele...
Titelu, hai ca incerc sa ma documentez acum si daca nu imi prind urechile prin butoane
te ajut eu cu poza (dar sa tii cont de un lucru: sotul nu-i acasa sa-mi arate...). Sansele ca eu sa reusesc sa pun o poza in album sunt minime...
Greuceanu,
aici sunt.
AYSHA,
sa ne spui si noua toata tarasenia de inseminare la giulesti, cu dr.Cezara Bucur, de la cap la coada, mai schimbam si noi impresii.
peterpan spune:
Merci pentru numarul de telefon.
Il inteleg pe sotul tau si eu vreau sa procedez la fel. Mi s-a tot recomandat Giulesti, dar ce e acolo...