Oligospermie (5) - putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Sa nu intram cumva pe mana lui CABralu Filip ca am pus-o.Ne inchide ca OTV-ul si unde mai batem noi campii.Mey oare ce ne facem daca ne da afara de aici.Hai sa ne dam puncte de intalnire prin alte parti ca e pacat sa se destrame asa ceata de nebunei.

Mergi la inceput

M Oana: nu numai ca si le taie in lung dar le taie si des sub forma de franjuri,si-si zic fa-ma mama oligospermist ca uite ce bine o duc aia.
Asa te vrem beatrix
peterpanu se reface.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

BAIIII!!!!!
NU mai dati asa repede paginile, ca fata nu apuca sa citeasca toate retetele si zice lumea ca e surda si ne-buna.... Acum nu stiu exact argumentele, dar de zis, asa vorbeste lumea prin paturile vecine, ca doar nu sunt eu surda.....
Si ma si corectez des, deci sa nu va mire daca imi schimb intr-o veselie depozitiile de pe paginile anterioare..... ca stau cu pixul in mana si tot mazgalesc pe foile anterioare, poate primesc note mai mari la contestatie.
Iar la salonul 'endometru' ne-am dat deja intalnire pe cel mai mare tobogan din Herastrau cu fete din Italia, America... Japonia... si primim si baieti.
Peterpanel cel de pe la vestiarele fetelor poate confirma, daca-i mai permite caracterul....

Mergi la inceput

Natasha 71 eu am luat cu totul altceva si efectul a fost similar.Nu conteaza ce iei principalul e sa fii aici.
Intr-adevar zboara paginile cat ai clipi.Pana scrii un mesaj deja tre sa raspunzi la alte 3.E bine asa decat sa lancezim.

Mergi la inceput

Sa lancezeasca ar mai fi de acceptat, daca incercam sa gandim intr-un fel, oricare ar fi el, dar sa ne lancezeasca buna dispozitie eu sunt contra, desi s-ar putea in curand sa auziti dinspre patul meu, cel de fereastra.....
URAAAAA!!! Ma scoate sotul afara.... dar promite sa ma aduca inapoi cat de curand...
Pana semneaza el actele de externare temporara, mai scotocesc prin arhiva dupa LH, testosteroooo....
AAAAAA Nathasica tu stii cel mai bine ca diagnosticul de paranoia-schizofrenica mi-a fost pus cu exactitate in capitolul 145 din 'aspirante optimiste' din data de 14.07.2005, undeva pe pagina 10 a acestui forum minunat si plin de compasiune pentru semenii lui, indiferent cum sunt dotati ei.... Si la modul foarte stiintific..... am primit verdictul!!!
Tare mult mi-as fi dorit sa redau citatul, in contextul de fata, ca se potriveste fantastic la noaptea ce tocmai s-a scurs, dar numai la testosteroane si proviroane ma pricep, ca la materia asta, cu copierea de citate filozofice, numai intr-un chiul am tinut-o.
Daca mai zaresc picior de oligospermist pana la externare, mai tragem niste pase peste capu' lu' Ralu Filip....
Si sa moara nebunia in mine daca incalc regula cu atacul la persoana, mai ales in conditiile umoristice de fata....., iar cand spun cap, sa stiti ca nu ma refer la potenta omului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Mi-am scuturat ochii prin piata,am tras un suc de radacinoase ptr. bebita,bag aspiratorul in lumea paianjenilor si nu reusesc sa postez pozite.Natashico am intrat in forumul dat ca orbul in Braila pe faleza la care Oana se viseaza facind schi nautic pe Atlantic cu pletele facute coc.Apai unul mi-a zis sa-l privatizez cu un mesaj si de acolo ma v-a indruma asfaltat iar o fatuca care priveste filmul din randul intai sa intru pe stanga la album si de acolo sa urmez pasii,dar,rumoare ,server cannot find.M-am incretit,week-end plin de evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Dragele si dragii mei, mai Natasha,
Suparacios nu sunt si chiar daca voi fi declarat valid la analiza aia de cosmar, tot va voi saluta cat se poate de des, asta pentru ca, desi subiectul care ne roade este super nasol, atmosfera este extraordinara. Dupa ce am combatut cu voi pana tarziu, azi dimineata am pus si consoarta sa citeasca si sa constate in ce hal mi-am facut de cap (in timp ce ea dormea), daca m-a pus la regim.

Mergi la inceput

Opa, mesajele mele nu mai trec prin carantina.

Mergi la inceput

Cre' ca l-au monitorizat Titelica, ca doar s-au transmis pe toate capitolele, in toate saloanele, intentiile cu pene de fazan in basca. Sunt cu ochii pe ecranele noastre, fratilor si suratelor.... Banuiesc io.... din firea mea....
Aolicaaa, sunt si nevestele cu ochii pe noi, de nu mai poate omu' sa linistit, toti ochii sunt frate pe la vestiarele noastre.
Biata nevasta!!!
Dar sunt convinsa ca in curand va semna si ea condica pe aici sau pe la nevastuici, la 'endometriase'....
Peterpane, monitorizarea e tratamentul administrat pana la implinirea a 10 mesaje, adica cat sa dai buna ziua politicos (sau cum simte fiecare) sau in cazuri mai grave, stie fata, ca tocmai si-a amintit de cura cu pricina, ca a si inceptut sa-i placa curele de monitorizare.... dupa experienta traita.
Ma stiti cum stau la capitolul parapanta, deci ma credeti pe cuvant, ca daca nu, vine Natashelul meu cu dovezi, sa nu ziceti c-as fi....

Mergi la inceput

Am citit pe aici pe undeva cum se fac recoltarile la Grivita si m-am lecuit. Cand o sa se civilizeze si tzara asta ?
Domnilor, unde ma indrumati ?

Mergi la inceput