Oligospermie (5) - putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Despre ce vorbeam? Aaaa, parca despre proviron. Va rog, cine a folosit poate spune efectele? Asta ca sa nu ne dea afara de aici moderatorii, noi suntem oligospermisti in toata puterea cuvantului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Pai, atunci sa sarbatorim cele 10 mesaje si caracterul....
Daca avem un motiv serios, poate nu se supara ceilalti oligospermisti maine, cand se trezesc si dau peste maldarul asta de glumite demne de 'salonul' in care ne bucuram din plin de viata noastra, asa subreda cum e....
Toata stima pentru repertoriul din aceasta seara!!!!
Voi avea ce povesti nepotilor si stranepotilor si stra-stra.... poate chiar si copiilor mei....
Si cum spuneai tu, draga mea, cu provironul asta nu e de glumit... ca amandoua vorbeam simultan numai de proviron, de nu ne mai intelegeam una cu alta... desi eram amandoua pe aceeasi lungime de unda, ca-ntotdeanua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Intr-adevar Natasha71, mesajele mele sunt ca ale unui mucos intrat de o zi pe forum. Apar cu o latenta uriasa. Puteti rade de mine linistite, nu ma supar. Sper din tot sufletul sa fiu in partea dreapta a titlului - putini da buni. Pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

nu pot spune caci nu am folosit,am scris totul despre ce am luat...fara ceara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Daca nu auziti de mine vreo saptamana, nu va ingrijorati, inseamna ca m-am ales cu un BAN de la moderator pentru mesajele mele aparent off-topic. Promit a vin cu analiza in batz si sa dovedesc sa sunt oligo.

Mergi la inceput

Titelut m-a stimulat, ca io numai despre proviron am vorbit si zau daca nu m-as fi oprit...
Deci, scumpetea mea de sarbatorit , ceara aceasta este un tratament fertilitoriu care a fost descoperit nu inainte ca Melania ta sa fi ramas grea , ci cu mult dupa acest bing-bang......
Unii o cauta cu lumanarea si altii o tot dau cu ceara prin partile mai putin sau mai mult decente ale erotismului nostru....Zau asa .
Mai serveste cineva , ca e deja sambata si e si pacat, ca avem in dotare atatea sticlute ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

pt bing-bang! Pt. asta, Titelu ramane lordul subiectului nostru!

Mergi la inceput

Sa ne ierte toti moderatorii, oligospermistii si bagatorii cu ochiul, chiar si dl doctor Minune, dar cheful acesta a fost in scop umanitar, pentru ajutarea noilor veniti, pentru uitarea testelor negative, dar mai ales pentru reusitele de peste luna asta.....
Promitem sa revenim cu noi amanunte in editiile urmatoare.... Daca camasile de forta ne vor mai permite.
Mi-e si teama ce ma asteapta maine, cand se va lumina monitorul asta de ziua.....
Va iau cu mine in somn pe toti, ca tare dragi imi sunteti si nu-mi vine sa plec altfel de aici, deocamdat'.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Tot am incercat sa pun o poza,dar imi creste o buba,stie careva cum se posteaza,cred ca mi-i s-a indoit pana de fazan din basca

Mergi la inceput

Aoleoooo!!! O poza cu pana de fazan din basca???
Si Ralu Filip oare doarme la ora asta?
Ce-ar fi sa-i tragem o pana de fazan pe la nas, cat inca se mai poate?
La pus poze deocheate pe DC nu ma pricep, poate Natashica sau vedem noi maine daca mai e cazul de asa ceva...

Mergi la inceput