Oligospermie (5) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 11
Natasha71 spune:
Cand am tastat numele am scris Natashica... vai mie... Nu stiu nici eu sa pun poze, dar daca e vorba de poze deocheate zau ca invat pana maine dimineata! Hai, duceti-va la culcare linistiti ca va instruiesc eu maine! Daca voi mai avea acces...
M Oana spune:
La irecuperabili ca noi tratamentul se numeste monitorizare. E mai slab decat electrosocul, dar se spune c-ar avea ceva eficienta.
Acum ma culc, cum zice colega (atat cea din patul nr 1, cat si cea din patul nr 2, ca se inmultira intre timp), dar imi pregatesc de acum parapanta, ca eu fara senzatii tari nu ma trezesc dimineata cu fata la lume niciodata.
Iarta-ne Doamne, ca in loc sa jelim despre infertilitaturi, ne-am bucurat si noi de viata!!!
greuceanu spune:
sa nu spuneti ca plecati la culcare chiar acu.
Proviron luai eu dar avu efect invers.
greuceanu spune:
titelu:dar ce matinal esti,probabil din cauza arsitei.
Buna dimineatza pacienti!
Se pare ca trebuie sa umblam la tratament pentru ca unii au dat-o pe "delirium tremens".Si eu care v-am luat in serios cu provironul.Parapante,ceara,erotism,atlantic,pene de fazan din basca,par in vant...Ce ati consumat frate?Cred ca si subiectul ar trebui schimbat din "putin da buni" in "putin ne-buni" si sa nu mai se refere la gigei ci la posesorii lor.Hai noroc si la mai mare.
Natasha71 spune:
Neata!
Greuceanu, nu te-am lasat, am crezut ca tu faci nani cand noi sporovaiam azi-noapte de zor... Ia detaliaza tu aici la fata problemutza cu provironul, ca io vroiam sa i-l 'administrez' sotului meu la micul dejun, dar m-ai pus pe ganduri...
Peterpan, uf, am crezut ca te-ai suparat, ma bucur ca ai simtul umorului
. Eu zic asa, pana poti sa intri in ritm cu noi (stiu ca se va putea de la un anumit nr. de mesaje in sus) esti declarat oligospermist fara diploma (ce sa-ti fac daca nu ti-ai luat inca certefecatul), esti de-al nostru!
Dar vreau si eu sa te intreb, o sa ne mai saluti si pe noi daca pe el va scrie 'normospermie'(eu asa ti-as dori sa scrie)?
Titelu, tu tot matinal ai ramas! Uite cu pozele citeste
aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45713
OANA, ai grija cu titulatura dr.-lui, ca s-ar putea crea confuzii pe aici, pe forum... intre doctori... nu de alta dar nu vreau sa te vad luata in cioc de vreo pasare de prada cu aripi lungi si negre... Fara tine nu mai pot sa-mi inchipui forumul asta 
M Oana spune:
OOOOOOO S-au deschis cepele si din patul meu, bai astia 'putini si ne-buni', ca va tot foiti prin paturile vecine!!!!
Nu e nici un doftor, mai mult sau mai putin Minune, pe langa paturile noastre??? Am invins?????!!!!
Eu am inceput seara cu gandul la vestita carte/vestitul film "Zbor deasupra unui cuib de cuci" si vaz ca n-am visat eu frumos noaptea trecuta.... Ca numai pene de fazan au zburatacit prin scufia mea de noapte...
Greuceanule sa inteleg ca de la provironul nostru devenisi insombul?? Vorbeste cu doctorii ai mari, ca asa efect trebuie comunicat autoritatilor in cel mai scurt timp....
Si cand mai strigi noaptea pe coridoare 'bai, sanatosilor', sa nu te astepti sa-ti raspunda cineva, ca astia ori dorm, ori au apus, din motive ce mintea noastra nu le poate deslusi, de la proviroanele cu care am fost injectati in momentul internarii sau cu mult inainte...
Natashica pai din salonul nostru vesel unde altundeva sa ma mai trimita bietii oamenii? Poate la efasod, ca mi-s incurabila si netratabila la simtamantul de umor, de cand barza m-a scapat din cioc pe meleaguri romanesti.
Cu sarbatoritii nu stau de vorba, ca ma rusinez acu', pe zi, la ce dialoguri megafilozofice semnate de Marin Preda in mare parte am combatut in noaptea ce tocmai s-a consumat....