Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(38)
Raspunsuri - Pagina 6
cristinamh spune:
Ina, iti plac sau nu mirosurile alea, garantat nu sunt sanatoase si nici recomandate pentru bebe!!!
asta e, treci direct la faza de "sevraj" si rezista!!!
Cristina incearca sa nu te mai gandesti atat, te stresezi inutil... asteapta pana la 32 de saptamani sa vezi cum stau lucrurile. oricum pana atunci nu poti face nimic. atunci o sa vezi si daca poti face cezariana, si cum sta bebe... si... de ce nu, daca te simti mai bine sa vii, in tara!
pe net poti citi o sumedenie de lucruri care sa transforme un om intr-unul paranoic... ce rost are??
Cristina 26+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
canuta-om-sucit spune:
FEtelor voua v-au aparut vergeturi? Eu acum sunt singura acasa si e atat de nasoooolll. Incep sa intru in panica atunci cand va aud. Eu am doar 2 paturici pt bb si un rand de lenjerie pe care bineinteles le-am lasat la maicamea, in concluzie nu am nimic pt bb. Nu stiu de ce dar am asa un sentiment ciudat ca o sa vina bb si eu nu am sa am pat si toate cele necesare lui, bagajul de spital nu e deloc facut, nu m-am apucat deloc de cumparaturi si nici nu stiu cand am sa le fac tinand cont ca e o abrambureala totala cu mutatul asta.
aura
Siminaf spune:
Ca tot se vorbea despre picaturi de nas acu' fro 2 pagini:
Eu sint dependenta la propriu de Bixtonim de vreo... 23-24 de ani! Adica in periaodele mai rele de alergie (primavara, vara) nici nu pot respira fara el. Acum noaptea nici nu pot dormi din cauza de lipsa de aer, pt. ca picaturile lor de nas de aici sint apa de ploaie, nimic mai mult. Nu pot minca cum trebuie, pt. ca nu pot mesteca, tre sa stau cu gura deschisa. Si altele.
Acum, ca ne-au venit niste prieteni din Ro, mi-au adus si rezerva de Bixtonim si sint taaare fericita, deja am "prins" 3 nopti in care am dormit mai bine, sper sa fie si mai bine! Deiu nu a patit nimic din cauza ca am folosit Bixtonim in timpul sarcinii cu el, sper ca si bb2 sa fie ok.
Daca aveti alte posibilitati, nu folositi, este mai sanatos fara ele. Dar daca sinteti in halul in care sint eu, nu aveti incotro.....
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Ina869 spune:
Cristina Baku -bravo, bravo! frumoase pozele tale, dar tu ai mai mult figura de araboaica ( sper sa nu te superi pe mine!)decit de romancuta!
Cristina pai o sa ma abtin, stiu ca nu-s bune ptr. bebelina, saracutza de ea...nici macar nu stiu ce sa fac, ce solutie as putea gasi! of!
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
http://community.webshots.com/user/ina869
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
Ina869 spune:
Aura lasa, nu te necaji, nu esti tu singura care nu a cumparat nimic, mai sint fete in situatia ta, si apoi, mutatul este important acum ca sa aveti in ce-l primi pe bebe, pe urma mai cumperi tu ce trebuie, poate ai sa si primesti de la rude, musafiri, etc. un bebe este ca un magnet ptr. oamneni si nu vin ei cu mana goala.
Hai, nu mai fii trista ca-l superi pe bebelica !
Ina & Rachelina -fluturina 25+
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
http://community.webshots.com/user/ina869
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
monet spune:
ina, o sa ma gindesc duminica dupa-masa la tine si la, uau, cele 30 de musafire la babyshower! cu atita suflet cit ai pus in evenimentul asta, cu siguranta ca va iesi perfect!
in ce priveste afinitatea ta pentru mirosurile tari, ei, ce m-ai distrat. da' sa stii ca te-nteleg. eu de cind ma stiu imi place sa miros paginile de carte proaspat scoasa de la tipar, carioci, vopsele, acetona:).... ce mai, droghista:). io zic sa nu-ti faci nici ginduri, nici probleme - acuma nu-ti pune aurolac in punga sa-l inhalezi!:)
cine intreba de paturica/plapumioara: lia n-a vrut nicicum acoperita cu ceva, asa ca am recurs la sac de dormit - pina la urma s-a obisnuit si dormeam io mai linistita ca nu i-i frig noaptea (mai ales iernile, ca am mania sa dorm cu geamul deschis in orice anotimp, cica altfel n-am aer:)). toata vara asta a dormit neacoperita, doar cu pijamaluta pe ea. acuma, de vreo trei zile de cind noptile sint oleaca mai reci, ii arunc pe sale o paturica fina sau o plapumioara ca fulgul. nu prea vrea dar nici nu mai face ifosele de cind era mica-mica. cred ca ne obisnuim cu totii cu cite ceva:).
buluci (hai, ca-mi place sa te strig asa, e fain:)), nu te agita, tu, cu placenta. sta ea bine si, atita timp cit nu obtureaza colul, nu ai de ce sa-ti faci griji. si chiar nici atunci.
aura, toate in timpul lor. o sa vezi cum se rezolva toate, ca de la sine:).
sint acasa - ca niciodata la ora asta - o sa trag un puiut buuuuuun de somn!
un weekend minunat si pupici pe burtici!
mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (30+)
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST - Extra Poze cu Haioasa Mica
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Buluci spune:
Cristina, mare dreptate ai!Deja sotul meu mi-a zis ca o sa innebunesc de-a binelea cu netul asta, ii vine sa arunce laptopul pe fereastra! O sa incerc sa ma linistesc!
Siminaf,am o verisoara care a patit acelasi lucru in sarcina, devenise dependenta de Bixtonim, dar a nascut o fetita sanatoasa dar cam nervoasa, nu stiu daca i se trage de la asta!
Ina, de ce sa ma supar?Nu esti singura care mi-a spus asta!
Si daca ai stii, culmea, eu sunt rominca 100%, dar sotul meu este arab(Iraq), dar crestin catolic, si culmea (ma repet), eu arat araboaica mai mult decit el! El e blond-saten, pielea alba, de fapt ai vazut pozele!?
Cind mergem in vizita la arabi care nu stiu ca-s rominca, mi se adreseaza in araba.Dar eu nu am invatat inca araba!
Baietelul meu o sa fie un adevarat poliglot:o sa invete de la mine romineste, de la taica-su araba, iar pe noi doi o sa ne auda vorbind in engleza, iar daca va studia aici o sa invete si rusa!
Aura, si eu ma pling de vergeturi, dar oricum le aveam si inaite , mai ales pe fese!Mi-am luat de la oriflame crema aceea pentru celulita, poate ajuta la ceva!
Citisem mai nou ca de vina ar fi pilulele anticonceptionale, si adevarul ca eu am cam folosit la greu!
De fapt,eu nu stiu daca vergeturile sunt acelasi lucru cu celulita!
Cristina Baku
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
Bic spune:
Ina, 'da tu te agiti serios, nu gluma. Petrecere frumoasa. Sint sigura ca o sa fie nemaipomenit. Apropos de nume, cum l-ati ales? E f. frumos.
Si cu mirosurile, nu-s ce sa-ti spun, dar nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Uite, mie-mi place de fel mirosul de metrou; la tine macar e o faza temporara.
Buluci, la eco de 17s mi-a iesit placenta anterioara dar nu mi-a spus nimeni pina acum ca ar fi o problema, nici Herghelegiu, nici doctorita mea de aici. Deci nu cred ca e cazul de nici un fel de ingrijorare.
Ma declar si eu intrata oficial in clubul insomniacelor. Eu somnul meu pe care putei sa tai lemne. Azi-nopate m-am trezit pe la 5 si pina la 7 n-am mai adormit. La 5 m-a sculat chiar in timpul unor activitati aerobice intense prin burtoi. Am observat de ceva vreme ca simt asa ca niste fluturari foarte intense si lungi. Ma intreb ce face micutza atunci. Sint diferite de suturi (vas si simt cum mi se umfla burta brusc) sau de ceea ce identific eu ca fiind sughituri (miscari regulate si fine ca niste zvicnituri.)
Si tot in partea stinga o simt, deci inseamna ca nu s-a intors inca. Am inteles ca pina la saptamina 36 are tot timpul. Asa sa fie.
Fetele din Canada: voi aveti Ikea acolo? Eu cred ca de-acolo o sa-mi cumpar patut si ce alt fel de mobila mai am nevoie. Cu masa de schimbat, da, mi-a spus multa lume ca e inutila, dar eu primesc una de imprumut pe degeaba si o sa o incerc.
Va invidiez pe voi, pe cele care puteti ceja sa-i pregatiti camera bebelusului. Eu inca mai caut casa, asa ca nici vorba de asa ceva. Trebuie sa ne mutam de la 1BR (doua camere) la 2BR (trei camere.) Si nu gasesc nimic sa-mi placa. Ba e prea mic, ba nu are soare, ba nu are storage, ba costa prea mult, ba e intr=o zona care nu-mi convine....offff. Acum am mai gasit una si tremur ca nu stiu daca o sa o putem lua.... Dar azi-noapte, in timpul insominiei, mi-am dat seama ca..... are mocheta albastra!!!! Iar eu am casa actuala aranjata in verde, portocaliu si bej!
In fine, asta-i total off-topic, dar mai scriam si eu din framintarile mele.
Despre paturica, Ripley, parca (???). Aici se vehiculeaza teoria ca pina pe la un an, cred, oricum in primele luni de viata este absolut interzis sa-l invelesti pe BB cu paturica sau sa-l pui cu capul pe perna. Cica riscul de asfixiere e mai mare asa. In consecinta, noi nu o a folosim nici paturica, nici perna. Dar poate in Ro or fi alte teorii. Eu deocamdata am cumparat trei saci de dormit de bebelus din fleece (ca o salopeta inchisa la picioare) care o sa-i fie suficienti.
DPN 31.10.05
Siminaf spune:
Bic-ule, imi pare rau de insomniile tale!
Stiu cum e, ca prind toate filmele de la ore mici...
Filfiiri din alea simt si eu, si pe cuvint daca pot sa-mi dau seama ce face bb atunci!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities