Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Tu ma incurajezi MONET,multzam oricum!
Hai ca a-nceput sa-mi placa si mie id-ul meu, e chiar original!

Cristina Baku

pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Monet o sa fac special ptr. tine o poze cu Lili ca sa ne vezi pe amindoua! Multumesc ptr. gindurile bune! Somn linistit!!

Cristina Baku - da, as fi zis mai degraba ca tu esti "de-a lor" si sotul tau roman.Oare bebe cu cine va semana? Apropo, cit este ceasul la voi?

Bic eu i-am pus primul nume(Rachel) si sotul meu Georgia( numele nasei este Georgiana, dar nu din cauza asta, ci fiindca ii place lui si i-am sugerat sa fie ceva scurt). Cind am ales numele ne-am gindit si la ce fel de nikname-uri ii vor da copii,sa fie usor ptr. cei de aici de pronuntat, scris.
Eu una am tot timpul probleme cu numele meu prea lung - Florentina- si din cauza asta fiecare ma striga diferit:Ina, Tina, Flo, Florance,Flore, Flor...ehe...
Stiu din experienta ca alegerea unei case nu-i lucru usor, trebuie sa-ti placa zona,cit de bine este construita, vecinii, marimea casei, apartamentului, pretul, s.a.m.d
Iti doresc sa nu ai mult de colindat si sa gasesti repede ce-ti place!

Fetelor, m-ati mai linistit -referitor la mirosuri- si eu sper sa fie ceva trecator...nu am trecut prin asa ceva niciodata. Mi s-a mai intimplat sa-mi placa mirosul de tigara, dar nu sa tanjesc, efectiv, dupa el.
Stau si ma intreb oare ce mi-a declansat aceasta stare? Trebuie sa aiba legatura cu sarcina...altfel, nu-mi dau seama!
Mi-este somnica!!!! vreau acasa.

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

http://community.webshots.com/user/ina869

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Biculina in legatura cu insomniile (de care si eu am avut parte pina acum ziteva zile) uite ce-ti sugerez, poate merge si la tine; eu mi-am mai pus o perna ( inainte de a ramine gravi nu dormeam pe perna, apoi mi-am pus una si acum am ajuns la doua) si vad ca de vreo citeva zile dorm mai bine( intotdeauna pe partea stinga!!) . Posibil sa aiba legatura, ca de cind mi-am pus perna vad ca nu ai am insomnii..
Da, si noi avem Ikea aici, cel mai aproape de mine este in Mississauga, cam la vreo 30 min. cu masina, dar nu am ajuns inca acolo...am auzit ca au mobilier fain (ma refer la design) la pret accesibil. Nu stiu si calitatea cum este, insa...

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

http://community.webshots.com/user/ina869

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Cristina... hai ca ne-am distrat si eu si tati cu mesajul tau!!!
Ne-am delectat si cu pozele... si fetele au dreptate, tu semeni de "pe-acolo" si el de pe-aici....
cat despre ce limba va vorbi bebe... asta da o problema.. ca, daca va prinde din toate... nu stiu cum va intelegeti voi cu el!!!

Ina, las ca scapi si d partea asta cu mirosurile. os a apara altceva in loc... poate treci totusi la parfumuri

bixtonim... am folosit la andrei, chiar cand am ramas gravi... i ma stresam foarte tare... daca am drogat embrionul la formare... mi-a zis dr sa stau linistita, doua zile cat mi-am pus eu in nas n-au ajuns la el... nu stiu cum e cu folosinta indelungata, dar ocazional am inteles ca nu e problema...

Cristina 26+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Ina, la noi e 12.37 noaptea!Intre noi si Rominia e diferenatade 2 ore!

Cristina Baku

pictures:

Mergi la inceput

Cristina, ce limba, de fapt ce limbi va vorbi bb, nu conteaza! Sigur va invata din toate, dar important e sa invete engleza caci noi ne vom stabili in Australia!

Problema e , ca daca eu nu invat araba, nu voi stii ce pun ei doi la cale! Tre sa ma apuc si de limba asta, ca nu-mi-ajunge rusa, dar araba asta e CRIMINALA, nu pot sa pronunt H lor cu nici un chip.De fapt au vreo 3 pronuntii pentru H , unul din git, altul din intestin . M-au apucat glumele la ora asta!
Daca ar stii soata ce urit vb de limba lui materna!

Cristina Baku

pictures:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

lasa ma cristina, ca faci si o fetita, o inveti romaneste, si n-o sa inteleaga nici soata ce puneti voi doua la cale!!
la araba important e sa intelegi ce-si spun... si daca inveti si fara sa stie ei te-ai scos!

Cristina 26+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Naoh, incerc sa o iau in ordine cu raspunsurile, sper sa nu uit pe afara pe cineva.
Iris13, nu am primit nimic cu pisica, poate nu mie mi-ai trimsi sau nu stiu, oricum nu am spus nimic de pisica de luni de zile, dar motanul meu oricum e sanatos tun, vaccinat si va avea acces interzis in dormitor.
Mandy, e clar ca e fte atenta Mironiuc a ta, si daca te va tine in Cluj pentru analize cateva zile inainte, nu va exista riscul sa te stresezi cei 60 de km daca te apuca durerile mai devreme.
Aura, asa de bine te inteleg cu mutatul, la noi de luniintr-o sapt intra si cei care monteaza central si zugravii si nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi. Oricum, pentru ca e asa mare casa, avem avanntajul ca stam in partea care nu se renoveaza, insa cei cu centrala vor face mizerie aici cu spartul de pereti si nu stiu cum sa-mi mia adun si depozitez lucrurile ca sa nu se distruga, ce sa mai vorbim de disparut. Avem fte multe, nici nu stii pana la urma ce poate tenta si ce nu. Va sta mama pe aici, am sa incerc si eu sa nu merg la birou decat pentru urgente, si dupa ce instaleaza centrala oricum inchidem cu cheie partea unde stam noi, camara si baia de sericiu. Le raman vreo 90 de m cu baie si bucatarie cu tot la dispozitie, si asa stau si eu linistita pt noi.
Si eu am ideea fixa ca nu voi apuca sa cumpar nimic si sa pregatesc pentru copil, desi sapt viitoare luam banii si avem programate cumparaturile pentru bebe, insa in dezastrul de la noi nu stiu cum le voi putea ordona, spala, calca, aranja. Acuma sper doar sa stea bebelica la locul ei macar inca 6-7 sapt (din 11 cate mai avem) ca sa fie gata dormitorul si baia. Nu am nici un simptom care sa ma dispeere ca as naste mai devreme de termen, insa nu se stie niciodata ce se intampla si nu vreau sa aduc copilul in moloz sau sa merg jos la mama cu el. Insa bine ca am unde, in caz ca.
Bic (si Monet cu care sunt de acord) la faza cu paturica si perna am spus ca perna exlcus pana la 1 an, si apoi un fel de idee de perna adica este ca estetic dar de fapt e o fleasca fara inaltime, moliciune etc. IAr faza cu paturica am auzit ca sta cu paturica pana nu se misca din pozitie si apoi in sac, sau salopeta cum ii spui tu. Dne fereste de perna si paturica normale pana pe la vreo 2 ani. In plus, sunt asa comozi saculetii si se spala usor in masina, nu se dezveleste copilul, etc. Oricum eu am de gand sa fac 20 grade in camera constant, asa ca o bluzita, scutecul si in saculet este arhisuficient.
Vergeturile sunt dungile acelea rosii din cauza pielii prea intinse care plesneste, de la ingrasat brusc, celulita este acel aspect coaja de protocala al pielii cand o strangi sau cand stai pur si simplu, care are si alte cauze in afara de ingrasat. Si eu sunt stresata cu celulita, am fost plinuta in ultimii 3-4 ani si nu am avut, acum de vreo 2 luni vad cum arat si ma calmez doar stiind ca masaj si sport dupa si imi revin. Insa chiar aiurea ma simt, mai ales cand ma uit in oglinda si bate lumina in asa fel incat e mai evidenta :(
Ina, foarte frumoase ambele nume, sa ai parte de o petrecere pe cinste!
Cristina Baku, au fetele dreptate, zau ca ai fata exotica si chiar e interesant cum va arata copilul vostru! De ce oare Australia mi se pare capatul lumii? Pentru mine e chiar imens de departe, cu Canada si Statele m-am obisnuit, poate pt ca am prieteni plecati mai multi si aud/citesc mai multe despre...
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna, fetelor!

Ina in weekendul asta cred ca o sa ai un baby shower superb. sa pui neaparat poze, please!!! Iar in legatura cu mirosurile, daca nu le poti evita, sfatul meu este asa: tine in casa ceva de mancare /baut ce-ti place foarte mult si care are si un miros apetisant (de exemplu, jeleu de capsuni sau fragutze - ai prins ideea). Cand te mai "invaluie" vreun miros "nepermis", du-te repede si bea un pahar cu apa rece (asta face bine trecerea la alte gusturi/mirosuri) si da iama in borcanul ales. Sper sa mearga, bafta!

Cristina(buluci) welcome back! Nu-ti mai fa probleme ca esti panicoasa, majoritatea suntem pe aici si, de multe ori, chiar frica ne salveaza - e oricum mai buna decat nepasarea.

Aura stai linistita ca suntem mai multe care nu i-am luat nimic lui bb. Cand vei incepe sa cumperi, parca vad ca nu o sa te mai opresti si o sa ai in 3 zile un trusou complet (eu asa banuiesc ca voi face )

Fetelor, vesti bune: sotul meu a "invatat" medicatia corecta pt o . Aseara se uita la televizor la clipul ala penibil al Shakirei in care isi tot unduie burta din toate pozitiile. La un moment dat spune: "uite, fata asta are si ea contractii. Nu-i dai un No-spa de la tine?"

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 24+

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Daca voi sunteti curioase cum o sa arate bebelusul meu, eu ce sa mai zic? Se vor imbirliga genele pe-acolo si va iesi o mindrete de baiat!

Ripley, de ce Australia?
Sotul meu este arab cu cetatenie Australiana, si normal ca in viitor nu ma voi duce sa locuiesc in Iraq, acolo unde nu cred ca lucrurile vor mai merge bine!Mai ales ca sotul meu e crestin, si e in minoritate acolo! + vegetatia este aproape compromisa din cauza bombardamentelor!

Cristina Baku & Simon 23s

Mergi la inceput