Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza burtici!
apropo de pozitzia lui bb, mie la ultimul eco mi s-a zis ca e cu capul in jos deja, dar ca se mai intoarce, nu e pozitzi definitiva, shi eu ma cam speriasem shi nu shtiam ce sa cred, shi acum mi se pare cateodata ca o simt jos, dar shi sus, nici nu mai shtiu...
lavi02, nu ma pot gandi acum cand tu scrii de acea persoana decat la mama celei mai bune prietene, care acum 2 luni a aflat ca are cancer, iar acum au zis doctorii s-o ia acasa, macar sa moara acasa!!! deci va datzi seama...
iar cu povestea despre mama ta, ai facut o descriere super, mi-au dat lacrimile, shi nu shtiu de ce, acum, de cand sunt insarcinata, ma simt mai apropiata de ea, shi parca sunt mai blanda...
coralia, inca o data felicitari pt fetitza, este super ca a ieshit exact asha cum voiai tu!!!
xandra, 27 fix

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

coralia,felicitari pentru fetita !!!
lavi02, asteptam episodul viitor despre salopetele si pantalonasi, si sper sa treci mai usor peste socul respectiv;
noki, mai intra si tu pe mess, mai ca mi-e dor de tine...
si eu sunt cu fundul in sus azi ...
de dimineata am vazut la televizor un reportaj despre un bebe nou nascut abandonat de ... aia care l-a nascut ( nu pot sa-i zic animal, ca ar fi o jicnire pentru acestea, animalele nu isi abandoneaza puii), unde credeti, intr-o punga galbena pe un teren viran...
era baietel, avea 2400g, si plangea in punga aia; imaginati-va ca l-au gasit niste copii, a ajuns si televiziunea si o groaza de lume se invartea in jurul pungii si inauntru plangea copilasul - si ei incercau cu un bat sa deschida punga... nu pot sa cred asa ceva, erau femei acolo, si se uitau ca niste vaci proaste...nu puneau mana, efectiv ...
si vine si ambulanta, fetelor, si medicul de pe ambulanta ia punga cu doua degete si o pune pe bancheta de la salvare... nu imi venea sa cred efectiv... am plans o gramada, nu stiu cum pot sa existe asa niste oameni, doamne !
copilasul a avut zile, pentru ca a supravietuit; s-a deschis o ancheta asupra medicului de pe ambulanta respectiva, iar seful lui a zis ca nu avea de ce sa-l scoata din punga, ca plangea puternic, deci era bine ...
imi aduc aminte asta vara la tara, am trecut cu mama pe langa un maidan de langa garla, si erau niste catei abea fatati, care se tarasera in mijlocul drumului, si mama care nu pote sa sufere cainii, i-a luat asa murdari, binisor si i-a pus la umbra sub un copac, departe de masini... atunci nu puteam sa facem mai mult pentru ei, dar sa nu pui mana pe un copil ?! mi se pare revoltator asa ceva ...
cred ca toti cei de fata puteau fi acuzati de tentativa de omor ...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56372" target="_blank">subiectul nou.

Mergi la inceput