Bebelusi de martie-aprilie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Nu vreau sa par insensibila dar m-am gandit sa facem ceva ca micuta Delia Melissa sa raman vesnic in amintirea noastra ...sa infintam o bursa ( sa ii zicem asa ca nu imi trece prin cap altceva acum) ptr ajutoarea unui bb ...si daca mamanati doreste si nu este mult prea dureros ptr ea sa o pastram in listuta ca bebelusa de onoare !!!Imi cer inca odata scuze daca am gafat dar pe cuvant ca nu ma simt bine dupa vestea teribila pe care tocmai am aflat-o ....

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

am tras cu ochiul la mamici de ian - feb si am gasit asta:

"Cand Dumnezeu I-a creat pe TATI...
(Erma Bombeck)

Cānd Dumnezeu i-a creat pe TATI, El a īnceput printr-un contur prelung. Un īnger, ce se tot īnvārtea pe-acolo, L-a īntrebat:

- Ce fel de TATA mai e si asta, Doamne? Daca pe copii īi vei face de-o schioapa, de ce-i faci pe TATI atāt de īnalti? Nici un TATA nu va fi īn stare sa se joace cu trenuletul fara sa īngenuncheze, nici sa-l īnveleasca pe mezin cu plapumioara fara sa se aplece, ca sa nu mai vorbim ca va trebui de-a dreptul sa se īncovoaie ca sa-l sarute de "noapte buna".

Dumnezeu a zāmbit si a raspuns:
- Da, dar daca īl fac dupa masura unui copil, la cine vor mai putea privi īn sus copiii?

Si cānd Dumnezeu a modelat māinile TATALUI, le-a facut mari si late. Īngerul a dat trist din cap si a murmurat:
- Oare Te-ai gāndit bine, Doamne? Īti dai seama ce faci? Māinile mari sunt īntotdeauna aspre, si nu de putine ori stāngace, mai ales daca e vorba sa prinda scaiul de la pampers, sa īncheie nastureii de la jacheta baietelului, sa lege funditele din coditele fetitei sau - mai rau! - sa scoata aschia ce i-a intrat mezinului īn deget cānd īsi cioplea barcuta...

Dumnezeu a zāmbit din nou si a raspuns:
- Stiu, stiu, ai dreptate. Dar vezi tu, māinile acestea sunt īncapatoare, īn ele are loc aproape orice - de la toate nimicurile din buzunarul baietelului, pāna la toate figurinele de hārtie ale fetitei, plus sfori, suruburi, cuie... Īn acelasi timp, īnsa, ele sunt suficient de primitoare, ca īn causul lor sa se cuibareasca fata unui copil.

Apoi Dumnezeu a modelat picioare lungi, un bazin īngust si umeri lati si puternici. Īngerul privea aproape īngrozit la noua creatie.
- Nu, nu se poate, Doamne! Daca se aseaza si vrea sa ia copilul īn brate, o sa-i cada printre picioare, ca ai uitat sa-i faci o poala!

Zāmbind, Dumnezeu a raspuns:
- MAMA, da, ea are nevoie de poala. Īn schimb TATAL are nevoie de umeri puternici ca sa īmpinga masina la nevoie, sa-si sprijine fiul īn timp ce-l īnvata sa mearga pe bicicleta sau sa sustina un capsor adormit īn drum spre casa dupa o plimbare mai lunga īn racoarea serii.

Cānd Dumnezeu era pe punctul sa finiseze picioarele ce urmau sa intre īn cei mai mari pantofi ce au existat vreodata, īngerul nu s-a putut abtine sa nu remarce chicotind:
- Nu-i drept, Doamne! Chiar crezi ca laboacele astea se vor putea coborī din pat īn miez de noapte cānd bebelusul plānge īn leagan? Si cum crezi ca va putea pasi un TATIC cu asemenea picioare printre jucariile rasfirate pe covor, fara sa zdrobeasca una sau doua sub pasul lui greu si apasat?

Dumnezeu a zāmbit din nou si a raspuns cu aceeasi rabdare si īntelegere īn glas:
- Se va descurca, ai sa vezi... Īn plus, īl va putea duce īn spate pe Prāslea, care vrea sa calareasca prin gradina, sau, la o singura bataie de picior, va putea speria soriceii din casuta de vacanta... Si apoi, care copil nu se va bucura sa īncerce pantofii "uriasi" ai TATALUI, anticipānd nerabdator ziua cānd va fi si el la fel de mare ca TATA?

Dumnezeu a lucrat toata noaptea, dāndu-i TATALUI cuvinte putine, dar un glas ferm si plin de autoritate si doi ochi care, desi pot sa vada absolut totul, ramān blānzi si īntelegatori... Īn cele din urma, chiar īn ultima clipa a creatiei, a adaugat lacrimile. Dupa care S-a īntors īncet spre īnger si, privindu-l cu aceeasi blāndete pe care o pusese īn ochii TATALUI, l-a īntrebat:

- Ei, acum esti multumit? Un TATA iubeste la fel de mult ca o MAMA. Inima lui este la fel de sensibila, dragostea lui - la fel de nemarginita.

Īngerului nu i-a mai ramas nimic de spus."

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

aseara am pus noi preventiv un supozitor dar totusi dimineata avea temperatura 37,8 asa ca am mai pus un supozitor. si a fost si agitat azi noapte, nu a plans, dar de pe la 5 jumate nu mai voia sa doarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Neata`
Ninocikap frumoasa tare povestiuta!
Mamacita ne cerem scuze ,insa cu intarziere vream sa uram si noi La multi ani micului sarbatorit!
Sambata vom fi prezenti si noi alaturi cu gandul si cu sufletul de Naty si ne vom ruga pt micuta Demi,Dumnezeu sa o adihneasca in pace!Bun venit noilor memebri Valenka si Camelia Geanina 78!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

claudelu,nu vrem sa lasam in urma cele intamplate,dar pur si simplu,dupa ce ne-a scris alus,am realizat ca,exprimand ceea ce simtim pe larg,ii intoarcem cutitul in rana Nataliei.Sigur ca in continuare i se vor transmite condoleante.Ce face Gabriela,de ce n-a mai intrat;sper ca totul e ok cu ea si cu micutul Thomas.
hiroral,multumim de urari!
ninocikap,frumoasa povestea,ar trebui sa le-o postam tuturor taticilor,sa stie cat sunt de importanti in viata copiilor lor.
Ce face tizul?
LA MULTI ANI raluk pentru Nicola si loreen pentru Delia,sa va creasca frumoase,sanatoase si destepte!loreen,ce mai faceti cu solduletele?

La noi caldura mare,mon cher,m-am intors din parc la 31 grade!Nici n-am realizat cat s-a incal;zit,caci in parc era racoare,noroc ca m-a sunat sotul sa ne imbarcam catre casa,altfel mai stateam.Azi noapte la 3:30 s-a trezit plangand tare,saracutul,cu o colica pe care am atribuit-o unei branze tofu pe care am mancat-o si mi-am promis sa nu ma mai ating de produse de soia pana termin alaptatul!Pur si simplu nu mi-am dat seama in momentul in care am mancat ca soia face parte tot din familia fasolei...I-am dat putin sab,l-am alaptat si a dormit pana dimineata,la 8.Acum e vesel,ok.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Mamacita ai dreptate eu o voi arata sotului meu dar peste o saptamana cand vine acasa.
tizul acum doarme, ieri am fost la vaccin si mi-a cam facut febra, dar acum e mai bine vad. asta nu inseamna insa ca si-a pierdut di avant, in nici un caz.
si spuneam ieri ca am ramas mirata ca de data asta cam de cand i-am bagat carnita a luat vreo 600 grame in 2 saptamani jumate , el care lua atata intr-o luna jumate. acum avem cam cam 7,6 kg si 69 cm.

Mergi la inceput

am pus poze cat de cat mai recente daca pot sa spun asa, de vreo 3 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Alus, cred ca ai dreptate...
Am citit acum ceva vreme ce ai scris tu la "Cabinetul de psihologie" si m-a impresionat foarte tare, am plans si atunci. Sper ca Julia sa te ajute sa depasesti si tu durerea, si sa-ti aduca toata bucuria de care ai nevoie.

Azi e ziua Nataliei, de nume, ii doresc din toata inima putere si curaj!

Adriana, La Multi Ani si tie!

Si eu sa mai fac o pauza, pana marti - imi trebuie mie, nu pot sa scriu despre Irina acum, am in minte imaginea micutei Demi la pieptul lui Nati, statea exact cum sta Irina la pieptul meu - dar o sa va citesc.
Irinuca si mami va pupa pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ne-am intors si noi din mica vacanta. A fost foarte bine in general, as mai fi stat, dar nu se putea.
Am mers astazi si la pelisor, Mariuca a fost incantata de cabinetul de lucru al reginei Maria (imbracat in aur tot) si Ioana a fost decretata cel mai mic vizitator si a fost preferata ghidei.

Anca Micaela multumesc pentru PM. Emei!

Mamacita bravo, ati sarbatorit frumos! Se vede treaba ca i-a placut si lui Alexut daca a fost asa cuminte.

Mai fetelor, dati-mi si mie un sfat! Vreau sa cumpar o unealta care sa toace marunt si sa paseze legume, fructe si carnita pentru mancarea Ioanei. Nu vreau un robot de bucatarie, as vrea ceva mititel. Aveti idee ce mi-ar trebui? Am vazut niste "tocatoare" prin oras, dar nu stiu cat de marunt e rezultatul tocarii. Mariucai ii faceam mancare cu furculita si cutitul, dar munceam ceva si parca vreau sa ma modernizez putin. Am primit si legume ecologice de la tara acum, asa ca sunt gata de bucatarit.

Astazi am sosit si am chemat-o pe mama sa o las cu fetele cat sa fugim noi la cumparaturi sa umplem frigiderul gol-golut. I-am dat sa manance Ioanei si am lasat-o vesela. Peste vreo doua ore m-a sunat mama disperata ca nu o poate calma nicicum, plange de zor. Ioana nu mai plange demult de foame si era oricum prea devreme. Am aflat ca dormise vreo 45 de minute si cand s-a trezit s-a pus pe plans. N-am gasit alta explicatie dacat ca s-a trezit iar acasa dupa 5 zile de absenta si cu mama, pe care nu o mai vazuse de aproape o luna. Dar oare e posibil sa se sperie fiindca nu o mai tine minte pe persoana cu care se trezeste?! La 5 luni? Cand am venit eu s-a potolit sugand putin si i-a trecut.

In alta ordine de idei, m-a cam disperat. Nu mai pot sa-i dau jucarii. Le apuca imediat si le duce la gura. Dupa ce le gusta incepe sa planga de mama focului. Am crezut ca nu reuseste ea sa le indese bine in gurita, dar nu e asta motivul. Oare plange fiindca nu au nici un gust? O vrea sa le manance? Ai vostrii fac asa ceva?

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Marox, Andira va inteleg perfect. Eu am avut de lucru destul de mult, eu cu mine vreau sa zic, si acum continuam sa activam aici pe forum. Pe mine m-a socat si faptul ca au aparut imediat informatii despre alte trei cazuri asemanatoare! Nu ma gandisem niciodata cat de multi copii pier in accidente stupide, in general esti sigur ca nu o sa ti se intample tocmai tie si uite ca nu e chiar asa. Se intampla o nenorocire chiar langa tine si te trezeste la realitate...

Alus iti doresc multa bucurie in viata si Juliei numai bine!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput