Este o combinatie buna? Urgent

Este o combinatie buna? Urgent | Autor: catrinutza

Link direct la acest mesaj

Draga comunitate
Vin catre tine cu o intrebare care imi macina mintea de vreo cateva zile.
Sunt gravida in 11 sapatamani si de curand am fost depistata cu ureaplasma. Doctoritza care ma are in grija mi-a prescris azitromicina (Azitrox sau Sumamed). Sunt stresata de gandul ca antibioticele nu sunt o fericire in sarcina.... am mai citit pe forum despre mamici care au luat antibiotice chiar pt ureaplasma, dar nu in primul trimestru de sarcina.
Puteti sa imi spuneti daca a mai fost cineva dintre voi in asemenea situatie si ce s-a intamplat: daca a luat antibiotice (ce efecte au avut) sau daca a lasat netratata ureaplasma sau daca a tratat-o in alt mod, de ex. homeopat.
Sau site-uri pe care sa aflu mai multe informatii. As vrea sa fac alegerea in cunostinta de cauza
11+

catrinutza gravidutza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Catrinuta,
Si eu am avut ureaplasma si am tratat-o cu Azitrox. Dar nu eram insarcinata. Dr. meu mi-a dat atunci Azitrox si mi-a zis ca nu se intampla nimic daca raman insarcinata, ca Azitrox e inofensiv pentru bebe. In perioada aia incercam sa avem bebe si nu ne-am oprit din cauza de antibiotic.
Nu cred ca medicamentele homeopate pot trata infectiile de genul asta. Din cate stiu eu, ureaplasma poate fi periculoasa pentru bebe asa ca mai bine o tratezi.
Bafta!
Anda si bebe Mark 20+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Buna dimineata graidutze! Eu am avut o colega de sercvici cu ureaplasma....care a facut ceva cu reteta de medicamente: a aruncat-o! Nu stiu daca a facut bine, DAR a nascut un baietel complet sanatos si vioi.Din ce stiu, Summamedul e prescris in sarcina si pentru mai mulete chestii: listeria, toxoplasmoza, etc.Succes! si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Draga Catrinutza, te mai pot ajuta cu un mic sfat.Iti pot da nr.de tel al dr.meu Daniel Tutunaru, care-ti va spune exact daca combinate aceste medicamente sunt nocive pt.sarcina.Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Draga Catrinutza stai linistita. Si eu iau Azitrox ca am ureaplasma. Am luat din prima luna.
Vezi ca am scris mai detaliat la subiectul celalalt!
14 fix

Mergi la inceput